Nejsi přihlášen
|
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2007 19:58:16 Offline |
Re: ...zděšení :))
(smajlíknevěřícněkroutícíhlavou)
doba je temná...
lihy...
pičo ty máš štestí že ten profil máš vyplněný....jinak bych se stebou asi nebavil![]()
![]()
![]()
![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Lihy psal:yello: ty máš zas nutkavou potřebu každýho nutit ať si bezezbytku vyplní profil i když se tu jen ptá co má koupit za dárek příteli motorkáři
...to vis,me nasi ucili,ze kdyz nekam vlezu,tak se mam predstavit.Slusne chovani se tomu rika,kdybys nevedel.![]()
...nevzpominam si,ze bych kohokoliv NUTIL k registraci,nebo nejak jinak podminoval odpoved na dotaz...a uz vubec ne,kdyz se pta na darek...to ses pekne seknul...![]()
![]()
...che palle !!!
yello: nebuď podrážděnej![]()
jinak s tou slušností.... internet má svoje specifika, takže psát někde do diskuzí svoje skutečný jméno telefon a ještě adresu je trochu na pováženou a tak se vůbec nedivim lidem který to vyplněný nemaj. Vono jestli to neni u některejch lidí a povolání spíš blbost než slušnost, vyplňovat celej profil.
2 Osiris: Kdybych tě měl po ruce, tak bych ti zaplácal ušiska do hlavy...
Čuramedáne...![]()
![]()
Po 3 dnesch jsem se dostal k internetu...
Tip na Trip... - To bylo v okolí Brna... Naposled jsem byl v Ásii asi před půl rokem.
Příručka na B650 - Mohl jsem napsat, že ji určitě bude mít Marius... Sakra... Už bych byl jen na dvou![]()
Krásný víkenda za náma... - Tam mi vlezl Cvrček... Jinak jsem tam psal taky![]()
Kurva... Bych to měl všechno... A to jen chodím kolem a nakukuji![]()
2 Yello: Doplň si jméno![]()
![]()
![]()
![]()
2 inkvizitor: Smajlíky bych přidal...![]()
2 Vikec: A to neznáš ty další![]()
2 Mates: Nezáviď...![]()
Potřeba ukojena.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1