Nejsi přihlášen
Zadní pneu
Zdravím mám B6 r.v. 96, potřebuju si koupit zadní gumu, ale mám tam 160 už co jsem to od někoho koupil, vím že by tam měla být správně 150, takže by mě zajímalo proč tam dávali 160 - líp to drží bo jak?;) v tomto zatím moc zkušeností nemám tak se rád dozvím akou radu:) taky abych se podle toho rozhodnul co na to teda koupit, jinak uvažuju o continentalech roadattack 2 - teď v ČMN bylo na ně dobré hodnocení, co vy na to? předem díky:)
Re: Zadní pneu
semtex psal:Zdravím mám B6 r.v. 96, potřebuju si koupit zadní gumu, ale mám tam 160 už co jsem to od někoho koupil, vím že by tam měla být správně 150, takže by mě zajímalo proč tam dávali 160 - líp to drží bo jak?;) v tomto zatím moc zkušeností nemám tak se rád dozvím akou radu:) taky abych se podle toho rozhodnul co na to teda koupit, jinak uvažuju o continentalech roadattack 2 - teď v ČMN bylo na ně dobré hodnocení, co vy na to? předem díky:)
vona se ta 160 líp shání to za prvý a za druhý to prodlužuje ptáka,dyž tam máš širší gumu, nic inýho f tem nehledej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak tal,,jen na stk muže bejt problém..Taky mám v zadu 180 balon on borce co to pustil,,, a má tam bejt 160..Dojedu to a koupím klasiku 160.A spíš bych bral conti race atack.četl jsem topic na motorkářích a kluci si ji hodně chvalí.že dobře drží a i něco vydrží tak ale pokud nejsi střelec tak bude stačit podle mě i tahle
Žiješ jen jednou:-p:-)
kazan psal:O nic nejde, může být. Akurát můžr být problém na STK
ještě může být problém při kreši, když na to přijde aktivní pojišťovák. Pak i když nejsi viníkem kreše, dostaneš od pojišťovny leda gowno
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
mnel sem to same mam mit 150 a mnel sem tam 160.
Na STK mne vyprali a pojistovna by mohla delat problemy pri havarce
jinac sem tam mnel 160 Conti Force a ta byla na
ted mam 150 pirelli Sport Demon a je stabilni , drzi.
S tou 150 mi pripada ze se motorka lepe prevaluje v zatackach a tak celkove mi prijde lepsi. Mozna to je jen pocit (a nebo tim ze jsem koupil celou sadu Pirelli Sport demon)
za mne tam dej co tam ma byt a vyhnes se pripadnym problemum
WD club member.
jasnýýý, jo tu 150 tam dám určitě, ten ráfek je dělaný na 150 takže ta guma na tom sedí líp než 160, asi se roztahuje nebo tak něco, někde jsem se o tom už s někým taky bavil, tudíž mám pocit že ta 150 se v zatáčkách a v těch přechodech mezi nimi bude chovat lépe:) díky za radu
semtex psal:jasnýýý, jo tu 150 tam dám určitě, ten ráfek je dělaný na 150 takže ta guma na tom sedí líp než 160, asi se roztahuje nebo tak něco, někde jsem se o tom už s někým taky bavil, tudíž mám pocit že ta 150 se v zatáčkách a v těch přechodech mezi nimi bude chovat lépe:) díky za radu
mas rozum chlape a taky sis vyplnil profil takze
at ti stroj slouzi dobre
WD club member.
semtex psal:jasnýýý, jo tu 150 tam dám určitě, ten ráfek je dělaný na 150 takže ta guma na tom sedí líp než 160, asi se roztahuje nebo tak něco, někde jsem se o tom už s někým taky bavil, tudíž mám pocit že ta 150 se v zatáčkách a v těch přechodech mezi nimi bude chovat lépe:) díky za radu
Filous mě možná vopraví, ale ráfek je tam stejnej, takže ta guma na tom sedí stejně. Navíc rozdíl mezi 150 a 160 si troufám tvrdit nepoznáte ani jeden (stejnou značku a typ samosebou). Nic nemění na tom, že se stopáďou bude pokoj vod případný buzerace.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:semtex psal:jasnýýý, jo tu 150 tam dám určitě, ten ráfek je dělaný na 150 takže ta guma na tom sedí líp než 160, asi se roztahuje nebo tak něco, někde jsem se o tom už s někým taky bavil, tudíž mám pocit že ta 150 se v zatáčkách a v těch přechodech mezi nimi bude chovat lépe:) díky za radu
Filous mě možná vopraví, ale ráfek je tam stejnej, takže ta guma na tom sedí stejně. Navíc rozdíl mezi 150 a 160 si troufám tvrdit nepoznáte ani jeden (stejnou značku a typ samosebou). Nic nemění na tom, že se stopáďou bude pokoj vod případný buzerace.
...ráfek je na starym modelu užší, tagže ta 150 tam má svý vopoctatnění a nevymejšlel bych nic jinýho...samo že se tam dá sject cokolif, ale nigdy to nebude vono...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pavlikbary (Člen) 31.05.2010 11:14:20 Offline |
ja mam metzeler roadtec z6 a muzu jen doporucit jede slusne a ani ta dvanactka ji ne a ne sezrat opravdu neubejva
Filous psal:XJelen psal:semtex psal:jasnýýý, jo tu 150 tam dám určitě, ten ráfek je dělaný na 150 takže ta guma na tom sedí líp než 160, asi se roztahuje nebo tak něco, někde jsem se o tom už s někým taky bavil, tudíž mám pocit že ta 150 se v zatáčkách a v těch přechodech mezi nimi bude chovat lépe:) díky za radu
...ráfek je na starym modelu užší, tagže ta 150 tam má svý vopoctatnění a nevymejšlel bych nic jinýho...samo že se tam dá sject cokolif, ale nigdy to nebude vono...
i dyž byli i experi, keří na něj byli schopni nrvat i 180 slajka
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 15:10:03 Offline |
Koldan psal:Filous psal:XJelen psal:
Filous mě možná vopraví, ale ráfek je tam stejnej, takže ta guma na tom sedí stejně. Navíc rozdíl mezi 150 a 160 si troufám tvrdit nepoznáte ani jeden (stejnou značku a typ samosebou). Nic nemění na tom, že se stopáďou bude pokoj vod případný buzerace....ráfek je na starym modelu užší, tagže ta 150 tam má svý vopoctatnění a nevymejšlel bych nic jinýho...samo že se tam dá sject cokolif, ale nigdy to nebude vono...
i dyž byli i experi, keří na něj byli schopni nrvat i 180 slajka
to bylo ale místo 160-ky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:Filous psal:
...ráfek je na starym modelu užší, tagže ta 150 tam má svý vopoctatnění a nevymejšlel bych nic jinýho...samo že se tam dá sject cokolif, ale nigdy to nebude vono...i dyž byli i experi, keří na něj byli schopni nrvat i 180 slajka
to bylo ale místo 160-ky
...no třeba Kakin rval 180tky na starej model jakoby se nechumelilo
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 15:19:50 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:
i dyž byli i experi, keří na něj byli schopni nrvat i 180 slajkato bylo ale místo 160-ky
tak já s tim taky nemám problém a jezdí se na tom taky dobře..teda mě,ale hlavní prim hrála cena...vesměs za pěkně děkuju
Filous psal:XJelen psal:semtex psal:jasnýýý, jo tu 150 tam dám určitě, ten ráfek je dělaný na 150 takže ta guma na tom sedí líp než 160, asi se roztahuje nebo tak něco, někde jsem se o tom už s někým taky bavil, tudíž mám pocit že ta 150 se v zatáčkách a v těch přechodech mezi nimi bude chovat lépe:) díky za radu
tak v tom připadku já být velice sorry měl jsem zato, že jsem na starém u Kuby viděl 17x4,5 stejně jak na 01 Karlosově bejvalce
Strýcfajtr !!!
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:
i dyž byli i experi, keří na něj byli schopni nrvat i 180 slajkato bylo ale místo 160-ky
to je von, kluk chlupatej
gerrik psal:Hele hoši, a na 3,5 ráfek dám 110 pneu? Nebude ten ráfek na 110 moc široký? Věc se má tak, že jak tam mám předek z 00, tak je to včetně i ráfku Až ted jsem si toho všiml
...no tag to bude taky napiču, ofšem na STK bys tam tu 110tku měl narvat...ale jezdit na tom bude vopruz, páč ta guma bude placatá ...jezdil bych na 120tce a na STK přezouval
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 21:05:58 Offline |
gerrik psal:To je na pekáč, to bude lepší si na STK kolo od někoho půjčit
nejsem si jistej,ale až tak jednoduchý to asi nebude.
...tydle přestavby sou dycky napiču...f TP máš 110, jezdit musíš na 120, ale f případě že se něco stane a pojišťovák f tom bude rejt, tag máš problém, stejně tag je to napiču na STK, prostě celý pičou ke zdi
gerrik psal:já vím, však jsem chtěl dát zpátky 110, napadlo mně kouknout na ráfek a je to v A ten problém nové vidle - starý kolo je i v uchycení? Nebo jen náhon tachák apod?
...nejsem si jistej průměrem osy a tudíš vnitřnim průměrem ložiska, ale sou tam jiný vymezováky, esi bys to tam narval netušim, ale bojim se že to bude trochu trabl...asik bys to mušel skusit...
posledně jsem narazil na jantara na STK /možná poctivce/
a ten chtěl jako rozsvítit obrysovky na rossovině
a vony tam očividně žádný nejsou
jen takový rejpání, pomohl až telefonát majiteli STK
jinak kontroloval úplně všechno
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:posledně jsem narazil na jantara na STK /možná poctivce/
a ten chtěl jako rozsvítit obrysovky na rossovině
a vony tam očividně žádný nejsou
jen takový rejpání, pomohl až telefonát majiteli STK
jinak kontroloval úplně všechno
takže ta jebka ani neni schopná projít?
jen reju
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1