Nejsi přihlášen
serizeni karburatoru (kde na vysočině?)
Zdravím vás mám opet jeden dotaz potreboval bych seridit karburatory a sam se do toho nepustim nevite nejaky solindi servis z vysociny nebo nejakyho mechanika kdy by to dokozal
Editoval osiris (29.05.2010 13:11:58)
K.a.s.y.m. (Člen) 30.05.2010 22:10:11 Offline |
Re: serizeni karburatoru (kde na vysočině?)
zkus Kašpara v Humpolci...v Olešný jsou drahý,ale zase maj brzdu a měl by jsi to komplet a s jistotou....ladit to doma v garáži neni uplně to pravý ořechový,ale taky se to když se to umí..což já neumim.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zkus Filipenskyho v Jihlave (www.filipensky.cz). Davam to k nemu uz nekolik let a spokojenost. Je sice trochu drazzsi a volne okynko ma nekdy treba az za 14 dnu,ale nic nezmasti.
Honzik8719 (Člen) 31.05.2010 13:26:01 Offline |
já to měl na seřízení v Mladý Vožici u p. Kadlece a spokojenost...jedí tam k němu na servis pár známejch a nikdo si nestěžuje
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 13:28:36 Offline |
Honzik8719 psal:já to měl na seřízení v Mladý Vožici u p. Kadlece a spokojenost...jedí tam k němu na servis pár známejch a nikdo si nestěžuje
Milánek je dobrej a hlavně dělá za supr peníze luxusní práci,ale pro něj trochu z ruky
Honzik8719 (Člen) 31.05.2010 13:30:55 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:já to měl na seřízení v Mladý Vožici u p. Kadlece a spokojenost...jedí tam k němu na servis pár známejch a nikdo si nestěžuje
Milánek je dobrej a hlavně dělá za supr peníze luxusní práci,ale pro něj trochu z ruky
ani sem nekoukal kde bydlí
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 13:32:41 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:já to měl na seřízení v Mladý Vožici u p. Kadlece a spokojenost...jedí tam k němu na servis pár známejch a nikdo si nestěžuje
ani sem nekoukal kde bydlí
no on název sám o sobě Vysočina je dost vypovídající...Mladá vožice je skoro jižní čechy
hlemejzd999 (Člen) 01.06.2010 17:16:35 Offline |
Buni psal:Na Vysočině je to bída se servisem.
na Vysočině je to bída se všim ...snad jen ty houby ...když rostou...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...nevím, zkus ho http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=205 nebo http://www.banditservis.cz/ ...byl se mezi nás podívat na srazu v hamrech
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1