Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » SV650s

nawrc (Člen)
02.04.2007 12:37:51

SV650s

Tak kámoš asi po ročním rozhodování konečně koupil motyku, hnal sem ho do bandita, ale chtěl SV, tak ho má. Musím uznat, že motorka je to nádherná, kupoval funglofku, v modré barvě a su z ní docela hotovej. Akorát mě udivuje, že na nové není palivoměr, je tam jen kontrolka místo přepínání rezervy.
A ještě vsunu, že ju má udušenou na 25kW, což by mohla bejt odpověď pro mnohý z vás, co s tim furt vymejšlijou. Dělali mu to přímo na prodejně, bez problémů a bez keců dostal novou řídící jednotku, v TP mu sami přepsali výkon a origo jednotku dostal taky, takže až se trochu zaučí tak otvírá. Jediný co mě zaráží byl příplatek za těch 25kW, což bylo asi 15000sicksick.
Ale jinak motyka nádherná a docela letí.
Tož tak.

"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
kavis (Člen)
02.04.2007 12:43:11

Re: SV650s

nawrc psal:

Tak kámoš asi po ročním rozhodování konečně koupil motyku, hnal sem ho do bandita, ale chtěl SV, tak ho má. Musím uznat, že motorka je to nádherná, kupoval funglofku, v modré barvě a su z ní docela hotovej. Akorát mě udivuje, že na nové není palivoměr, je tam jen kontrolka místo přepínání rezervy.
A ještě vsunu, že ju má udušenou na 25kW, což by mohla bejt odpověď pro mnohý z vás, co s tim furt vymejšlijou. Dělali mu to přímo na prodejně, bez problémů a bez keců dostal novou řídící jednotku, v TP mu sami přepsali výkon a origo jednotku dostal taky, takže až se trochu zaučí tak otvírá. Jediný co mě zaráží byl příplatek za těch 25kW, což bylo asi 15000sicksick.
Ale jinak motyka nádherná a docela letí.
Tož tak.

U nove motyky ti to zavrou snad bez kecu..horsi je to u starsisurprised

Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
Fresh Man (Člen)
02.04.2007 13:30:21

25kw a docela letísurprisedidontknow

Bandit pičo
Ondráš (Člen)
02.04.2007 16:41:19

No včera jsem jel po dálnici v doprovodu SV650S (skoro nová). Jel jsem já s kámošem na B12 a on na SV sám. Sem za to trochu vzal... Do nějakých 180 se mě držel... Ale jak jsem se dostal přes 200, tak už se jen (docela rychle) vzdaloval. Možná blok v hlavě, možná je to motorkou, ale dálnice byla prázdnásurprisedhelp
Navíc mi nesedí ty 2 válce. Jel jsem na starším typu a když jsem dal plnej plyn, tak to bylo keců než se to zvedlo... Se to třáslo jako alkoholik po 3 denním půstu. Možná ten litr je jinej, ale 650 mě moc nepřesvědčila... Asi jsem zmlsanej B12pussy

A ještě to mít omezený na 25kW??? No... Estli na nemá řidičák na bez omezení, tak prosím, ale jinak ne, ne... Ani otevřenou, ale někomu to může vyhovovat. Můj názor.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nawrc (Člen)
02.04.2007 18:07:26

Má to udušený kvůli papírům, a doteď sedlal jenom 125ku, tak si chce zvyknout. No na to, že sem jel vedle něho na B6 a zrychlení kolem kila skoro srovnatelný, beru to z toho ohledu, že to má v záběhu a nemůže to točit do víc jak 6ti tisíc, ale podle mě to poletí pěkně. Má dvě svíčky na válec a ještě jakýsi nový vychytávky ohledně vstřikování, nevim o přesně, ale letí pěkně, třeba oproti udušené ER5 na keré sem taky jel, na té to byla hrůza-zrychlení nulový a maximálka 140.idontknow

Gumish (Člen)
02.04.2007 19:14:17

Bože, já jezdil předtím taky jen na kole a na pinckoj a kvuli tomu jsem si masinu nedusil. Preci me neni pet, abych nevedel co to muze udelat, kdyz za to poradne vezmu!idontknow Pokud nejde o papiry tak je ten kluk asi magor..takhle zahodit 15 litru a jeste si ji omezit.Za mesic ji zase bude otviratsick

..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Prdik (Člen)
02.04.2007 19:33:49

ja prechazel z bicyklu na 125 a z ni rovnou na karburatorove sv-neskrcene.
ze zacatku jsem si hodne zvykal na brzny ucinek motoru. kdyz jsem na jednicku ubral plyn,motorka prakticky hned zastavila(to byl pro me efekt na 125 nevidanysurprised) nebo na horsi davkovatelnost plynu ... pridam plyn,motorka se rozjede,uberu-zastavi,pridam trochu-vyrazi-leknu se,uberu a motor me zase zastavibigsmile ... nakonec jsem se ale timto obdobim zdarne procukal a ted jezdim jak draksurprisedbigsmile

jirin (Člen)
02.04.2007 21:28:59

Ja na SV prechazel z CZ 250 / 471 a prechod to byl taky zajimavej. S tim plynem jsem na tom byl obdobne, motor brzdi fakt hodne a chtelo si na to zvyknout. Co muzu posoudit tak mi SV padlo do ruk lepe nez B6 co jsem mel moznost ozkouset smile1. Jinak B12 uz je samozrejme jinde, ale az budu koukat po upgradu, tak stejne asi pudu asi do SV litra...

Suzuki SV 650 + ČZ 250/471 + ČZ 250/455více info
Pšán (Člen)
03.04.2007 07:46:52

To Ondráš:
..co se týče maximálky,tak srovnáváš nesrovnatelné..
..Slugi by si taky mohl myslet,žes někde zastavil,a to je rozdíl pouhých sto kubíků..
..a to si vlastně koupil,jak má z oficiálních míst potvrzeno,trochu lepšího banditaidontknowbigsmile
..neboj,někdy se popasujeme..goodbigsmile

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
XJelen (Člen)
03.04.2007 07:55:29

nawrc psal:

Má to udušený kvůli papírům...

To mu chválímgood

Strýcfajtr !!!
Ondráš (Člen)
03.04.2007 10:05:33

Pšán psal:

To Ondráš:
..co se týče maximálky,tak srovnáváš nesrovnatelné..
..Slugi by si taky mohl myslet,žes někde zastavil,a to je rozdíl pouhých sto kubíků..
..a to si vlastně koupil,jak má z oficiálních míst potvrzeno,trochu lepšího banditaidontknowbigsmile
..neboj,někdy se popasujeme..goodbigsmile

Maximálka... To je mi jasný, že si mě v tomhle nedá. Jen mě překvapilo, že odpadl ve 180ti. Myslel, jsem, že alespoň do 200 by to mohl vydržet...
Trochu lepšího bandita?surprised Z oficiálních míst potvrzeno?surprised
Co se týče popasování, tak myslím, že mě předjedeš, bo jezdím jen rovně a tahám za to jen na rovnině... V zatáčkách brzdím kdejakou bábu se somrtaškou co jde z nákupu.idontknow

Jen jsem na tom jel a prostě mi ty 2 válce nesedí. Někomu můžou, ale mě prostě ne. Líbí se mi ten sametový chod těch 4good

Řízo (Člen)
03.04.2007 10:23:24

nawrc psal:

ale letí pěkně, třeba oproti udušené ER5 na keré sem taky jel, na té to byla hrůza-zrychlení nulový a maximálka 140.idontknow

otevřený twister to dá na 180, ale je to takové motokolobigsmile

...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
jirin (Člen)
03.04.2007 10:25:48

Ondráš psal:

Maximálka... To je mi jasný, že si mě v tomhle nedá. Jen mě překvapilo, že odpadl ve 180ti. Myslel, jsem, že alespoň do 200 by to mohl vydržet...
Trochu lepšího bandita?surprised Z oficiálních míst potvrzeno?surprised
Co se týče popasování, tak myslím, že mě předjedeš, bo jezdím jen rovně a tahám za to jen na rovnině... V zatáčkách brzdím kdejakou bábu se somrtaškou co jde z nákupu.idontknow

Jen jsem na tom jel a prostě mi ty 2 válce nesedí. Někomu můžou, ale mě prostě ne. Líbí se mi ten sametový chod těch 4good

No do 200 se urcite drzet nebude. Dvouvalcum svedci nizsi otacky, tech 200 uz jsou na SV hodne vysoke otacky. Ja ze sveho dostal jednou tachometrovejch 215 a moc se mu nechtelo...
Jinak je zase fakt ze v nizsich rychlostech zrychluje urcite lip SV nez B6. Zrychleni na 100 kmph ma SV minimalne o 0,5 s lepsi.
S tim SV se mi jezdi lip ze kdyz za tu chcu vzit tak to nemusim, tak zbesile vytocit jako 4val, tahne nadherne odspoda...

Ondráš (Člen)
03.04.2007 10:42:20

2 Jirin: Kup si B12.smile1

jirin (Člen)
03.04.2007 10:48:16

Ondráš psal:

2 Jirin: Kup si B12.smile1

Na B12 jsem jel, to je uplne jina liga samozrejme. To co jsem psal bylo mysleno k B6...
No nad B12 budu v pripade upgradu vahat, ale stejne me asi pretahne SV 1000 nebo Tuono bigsmile

Ondráš (Člen)
03.04.2007 10:55:34

2 jirin: Každému soudruhovi podle jeho gusta...

SV650 má ten spodek díky počtu válců, B12 díky objemu. Něco na úkor něčeho jiného...

nawrc (Člen)
03.04.2007 11:43:11

Gumish psal:

Bože, já jezdil předtím taky jen na kole a na pinckoj a kvuli tomu jsem si masinu nedusil. Preci me neni pet, abych nevedel co to muze udelat, kdyz za to poradne vezmu!idontknow Pokud nejde o papiry tak je ten kluk asi magor..takhle zahodit 15 litru a jeste si ji omezit.Za mesic ji zase bude otviratsick

má to aji kvůli papírům, jinak by se na to vysralidontknow

Prdik (Člen)
03.04.2007 13:58:36

Ondráš: " Líbí se mi ten sametový chod těch 4good"
... to je taky jedna z veci,ktere se mi na b6 libi ... od tech 6tisic(presne nevim,mel jsem ji pujcenou jenom na kratko) se vibrace ustali a motor jenom tak sumi a vubec necitis,ze pracuje,to je paradagood
... oproti b6 je sv vibratorsurprisedbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS