Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Zadní pneu

martingrof (Nový člen)
03.06.2010 18:02:46

Zadní pneu

Zdravím všechny, minuký rok jsem koupil moto a dnes mi na STK řekli, že na zadku mám špatnou gumu. V techničáku je psáno 160/60 a na moto je ve skutečnosti 170/60. můžete mi poradit co s tím? zda je možné to přepsat v techničáku? nebo je to na novou gumu??? jinak ten borec mi řekl,že když mu něco šoupnu tak mě nechá projít....sick

gerrik (Člen)
03.06.2010 18:11:17

Re: Zadní pneu

Tak mu něco šoupni a bud rád že si o to aspon řekl. JInak legální cesta je koupit správný rozměr, kvůli stk, cajtům a pojištovně. Ale řekl bych že spousta lidi jezdí se 160 a no problem

Michal Dk (Člen)
03.06.2010 18:13:46

martingrof psal:

Zdravím všechny, minuký rok jsem koupil moto a dnes mi na STK řekli, že na zadku mám špatnou gumu. V techničáku je psáno 160/60 a na moto je ve skutečnosti 170/60. můžete mi poradit co s tím? zda je možné to přepsat v techničáku? nebo je to na novou gumu??? jinak ten borec mi řekl,že když mu něco šoupnu tak mě nechá projít....sick

Jestli je guma zánovní a ještě něco najedeš šoupni mu,jestli je před smrtí kup novou 160-tku.

ross (Člen)
03.06.2010 20:44:06

na přepis bych se vysral

na 170 nejsou skoro žádný akce

šoupni mu pro tentokrát a příště na 160-ce

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Koldan (Člen)
03.06.2010 21:17:08

a já bych sa na to vysral, kůpil novů 160 a je to. to by musela bejt suprčuprnovadrahá guma, aby ňa to za to stálo. a ty mu pichneš dvje kila (pokáď teda frajer nejni hamižnej) a za rohem ťa lapnů cajti a zrovna tam bude ňákej co do mašin dělá a máš pokutu. srat na toheadshake

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
ross (Člen)
03.06.2010 21:26:04

Koldan psal:

a já bych sa na to vysral, kůpil novů 160 a je to. to by musela bejt suprčuprnovadrahá guma, aby ňa to za to stálo. a ty mu pichneš dvje kila (pokáď teda frajer nejni hamižnej) a za rohem ťa lapnů cajti a zrovna tam bude ňákej co do mašin dělá a máš pokutu. srat na toheadshake

jenže, ti co ho lapnů za rohem ví hovno, co má ve velkým TP

smile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
4Fun.cz (Člen)
03.06.2010 22:20:18

jenže, ti co ho lapnů za rohem ví hovno, co má ve velkým TP

.....Má pravdu předseda.....bigsmile

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS