Nejsi přihlášen
|
martingrof (Nový člen) 03.06.2010 18:02:46 Offline |
Zadní pneu
Zdravím všechny, minuký rok jsem koupil moto a dnes mi na STK řekli, že na zadku mám špatnou gumu. V techničáku je psáno 160/60 a na moto je ve skutečnosti 170/60. můžete mi poradit co s tím? zda je možné to přepsat v techničáku? nebo je to na novou gumu??? jinak ten borec mi řekl,že když mu něco šoupnu tak mě nechá projít....![]()
Re: Zadní pneu
martingrof psal:Zdravím všechny, minuký rok jsem koupil moto a dnes mi na STK řekli, že na zadku mám špatnou gumu. V techničáku je psáno 160/60 a na moto je ve skutečnosti 170/60. můžete mi poradit co s tím? zda je možné to přepsat v techničáku? nebo je to na novou gumu??? jinak ten borec mi řekl,že když mu něco šoupnu tak mě nechá projít....
Jestli je guma zánovní a ještě něco najedeš šoupni mu,jestli je před smrtí kup novou 160-tku.
a já bych sa na to vysral, kůpil novů 160 a je to. to by musela bejt suprčuprnovadrahá guma, aby ňa to za to stálo. a ty mu pichneš dvje kila (pokáď teda frajer nejni hamižnej) a za rohem ťa lapnů cajti a zrovna tam bude ňákej co do mašin dělá a máš pokutu. srat na to![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:a já bych sa na to vysral, kůpil novů 160 a je to. to by musela bejt suprčuprnovadrahá guma, aby ňa to za to stálo. a ty mu pichneš dvje kila (pokáď teda frajer nejni hamižnej) a za rohem ťa lapnů cajti a zrovna tam bude ňákej co do mašin dělá a máš pokutu. srat na to
jenže, ti co ho lapnů za rohem ví hovno, co má ve velkým TP![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1