Nejsi přihlášen
Po nastartování chcípne
Zdar montéři,
v sobotu večír přijedu domu, normál vodstavím. V neděli odpoledne doleju z kanďáku benzín, nastartuju, vyjedu na ulici, jdu si vzít cajky a slyším že to chcípne. Tak tam jdu co se děje, zkusím to znovu nadráždit a vono nic .
Tak jsem volal fotroi, co tam měl ftom kanistru a von že vopravdu natural 95. Nevím, jestli tam byl nějakej bordel a ucpalo se to bo co . Že já jsem radši nezajel na tu benzinu
Zkusil jsem to po chvíli zase nadráždit, jako že chytne, ale hned chcípne, myslíte že se to vopravdu ucpalo (když jsem to nalíval, nepřipadalo mi že by tam nějakej sajrajt byl). Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli si při sundavání nádrže mám dát extra na něco pozor. Nádrž jsem už venku měl, ale jen abych nalil vodu do chladiče, takže jsem jí úplně nesundaval.
Mohl by někdo napsat stručně kuchařku pro neznalého
Nejhorší na tom je že celej tejden nejsem doma a pokud to o víkendu nedám dohromady, tak jsem v a na vokruh do Mostu nejedu, tak snad se podaří bo se z toho po . Tož díky za rady
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 14:02:02 Offline |
Re: Po nastartování chcípne
smrdělo to aspoň jako benzin když jsi to tam lil?? vrčí čerpadlo když zapneš klíček?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
karlos100 psal:A neměl tam tata benzín do sekačky vod podzimu??
To bych věřil,že na to nechce jet
Táta neštěstí sekačku nemá , teda jen elektrickou.
Benzin to byl celkem čerstvej a i kdyby byl vot podzimu, tak by to přeci vadit nemělo. Když jsem to v říjnu vodstavil, v dubnu jsem taky na benzin co byl v nádrži nastartoval
K.a.s.y.m. (Člen) 31.05.2010 15:09:18 Offline |
Qasnak psal:K.a.s.y.m. psal:smrdělo to aspoň jako benzin když jsi to tam lil?? vrčí čerpadlo když zapneš klíček?
Jasný, smrděl jak sviň . Čerpadlo vrčí jako kocour
zkus nechat párkrát zapnout kliček dokud nenatlačí čerpadlo a pak vypnout..třeba tam je jen bordel a projede to přepadam zpět do nádrže..se stříkačkou se blbě laboruje...ale je možný,že je bordel v nádrži.
pro příště: kup si benzínovej filtr a strč si ho na hadičku pod nádrž - je to dobrá věc
si myslim, že tam máš bordel z toho kanystru
zkus to, jak píše K.a.s.y.m - čerpadlo to ňák prožene
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. psal:Qasnak psal:K.a.s.y.m. psal:smrdělo to aspoň jako benzin když jsi to tam lil?? vrčí čerpadlo když zapneš klíček?
Jasný, smrděl jak sviň . Čerpadlo vrčí jako kocour
zkus nechat párkrát zapnout kliček dokud nenatlačí čerpadlo a pak vypnout..třeba tam je jen bordel a projede to přepadam zpět do nádrže..se stříkačkou se blbě laboruje...ale je možný,že je bordel v nádrži.
No zkusit bych to mohl, ale až o víkendu. Ale asi to beztak sundám a benzín vyměním, bo bych nerad aby mi to někde na vokruhu chcíplo .
Jinak normálně povolim nádrž, odpojím přívod paliva a přepad (ty dvě hadičky)....nebo tamje ještě něco abych to neurval
postup na sundání nádrže je určitě v uživatelském manuálu. myslím, že bys na kohoutu neměl mět nastaveno PRI, aby ti to neteklo, ale třeba ON . a je na to pohodlnější dělat ve dvou, aspoň já to tak radši dělám, jeden nadzdvihne nádrž, druhé vytahne hadičky...
K.a.s.y.m. (Člen) 01.06.2010 08:23:59 Offline |
Arinn psal:postup na sundání nádrže je určitě v uživatelském manuálu. myslím, že bys na kohoutu neměl mět nastaveno PRI, aby ti to neteklo, ale třeba ON . a je na to pohodlnější dělat ve dvou, aspoň já to tak radši dělám, jeden nadzdvihne nádrž, druhé vytahne hadičky...
víš co je blbý???že má vodníka stříkačku a na stříkačkách jak je známo kohouty nebejvaj
Arinn psal:postup na sundání nádrže je určitě v uživatelském manuálu. myslím, že bys na kohoutu neměl mět nastaveno PRI, aby ti to neteklo, ale třeba ON . a je na to pohodlnější dělat ve dvou, aspoň já to tak radši dělám, jeden nadzdvihne nádrž, druhé vytahne hadičky...
...postup pro sundavání nádrže určitě f uživatelskym manuálu nejni, bo jako uživatel nemáš nádrš co sundavat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Qasnak psal:K.a.s.y.m. psal:Qasnak psal:
Jasný, smrděl jak sviň . Čerpadlo vrčí jako kocourzkus nechat párkrát zapnout kliček dokud nenatlačí čerpadlo a pak vypnout..třeba tam je jen bordel a projede to přepadam zpět do nádrže..se stříkačkou se blbě laboruje...ale je možný,že je bordel v nádrži.
No zkusit bych to mohl, ale až o víkendu. Ale asi to beztak sundám a benzín vyměním, bo bych nerad aby mi to někde na vokruhu chcíplo .
Jinak normálně povolim nádrž, odpojím přívod paliva a přepad (ty dvě hadičky)....nebo tamje ještě něco abych to neurval
...jo jo, jen ty dva šrouby vzadu, palivová hadice a hadice přepadu a vodvzdušnění a eště kabel vot palivoměru a vepředu ji jen povysuneš...
Filous psal:Arinn psal:postup na sundání nádrže je určitě v uživatelském manuálu. myslím, že bys na kohoutu neměl mět nastaveno PRI, aby ti to neteklo, ale třeba ON . a je na to pohodlnější dělat ve dvou, aspoň já to tak radši dělám, jeden nadzdvihne nádrž, druhé vytahne hadičky...
...postup pro sundavání nádrže určitě f uživatelskym manuálu nejni, bo jako uživatel nemáš nádrš co sundavat
uživatel by se v tom vrtat asi neměl, ale postup na sundání nádrže v uživatelským manuálu je (strana 6-5 u vodníka)
stoner psal:Filous psal:Arinn psal:postup na sundání nádrže je určitě v uživatelském manuálu. myslím, že bys na kohoutu neměl mět nastaveno PRI, aby ti to neteklo, ale třeba ON . a je na to pohodlnější dělat ve dvou, aspoň já to tak radši dělám, jeden nadzdvihne nádrž, druhé vytahne hadičky...
uživatel by se v tom vrtat asi neměl, ale postup na sundání nádrže v uživatelským manuálu je (strana 6-5 u vodníka)
...óóó sorry
Filous psal:Qasnak psal:K.a.s.y.m. psal:
zkus nechat párkrát zapnout kliček dokud nenatlačí čerpadlo a pak vypnout..třeba tam je jen bordel a projede to přepadam zpět do nádrže..se stříkačkou se blbě laboruje...ale je možný,že je bordel v nádrži.No zkusit bych to mohl, ale až o víkendu. Ale asi to beztak sundám a benzín vyměním, bo bych nerad aby mi to někde na vokruhu chcíplo .
Jinak normálně povolim nádrž, odpojím přívod paliva a přepad (ty dvě hadičky)....nebo tamje ještě něco abych to neurval...jo jo, jen ty dva šrouby vzadu, palivová hadice a hadice přepadu a vodvzdušnění a eště kabel vot palivoměru a vepředu ji jen povysuneš...
Jasný, tak na ten palivoměr bych zapoměl . A pak ten bazmek kde jsou všechny ty hadičky napojený Tam jsou myslím dva šroubky, povolím a normál vytáhnu z nádrže Předpokládám, že na tom asik bude nějaký sítko bo něco takového a to asi bude zanesený, nebo jak to vypadá když to vytahnu (vím, že to uvidím až to vytahnu, ale raději sem připravenej dopředu abych pak nebyl )
K.a.s.y.m. (Člen) 01.06.2010 12:50:48 Offline |
Qasnak psal:Filous psal:Qasnak psal:
Jinak normálně povolim nádrž, odpojím přívod paliva a přepad (ty dvě hadičky)....nebo tamje ještě něco abych to neurval...jo jo, jen ty dva šrouby vzadu, palivová hadice a hadice přepadu a vodvzdušnění a eště kabel vot palivoměru a vepředu ji jen povysuneš...
Jasný, tak na ten palivoměr bych zapoměl . A pak ten bazmek kde jsou všechny ty hadičky napojený Tam jsou myslím dva šroubky, povolím a normál vytáhnu z nádrže Předpokládám, že na tom asik bude nějaký sítko bo něco takového a to asi bude zanesený, nebo jak to vypadá když to vytahnu (vím, že to uvidím až to vytahnu, ale raději sem připravenej dopředu abych pak nebyl )
no spíš vyndáš celý čerpadlo.
Qasnak psal:Filous psal:Qasnak psal:
čerpadlo sundáš, až bude nádrž dole
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
TO: FILOUS
Tak se povedlo. Vyčistil do sucha, smontoval zpátky, nalil benzín, cca 10x potočil klíčem, zkusil nastartovat a vono . Tak jsou ho trochu podráždil jestli si to přeci jen nerozmyslí, nakonec jsem ho přemluvil a čapnul . Ale ten kouř z laufu, jsem to dělal v garáži a na 5 min. jsem skoro voslepnul . No hlavně že zase šlape.
Tož budu na to myslel, máš u mě velký dík a taky , nebo
Qasnak psal:TO: FILOUS
Tak se povedlo. Vyčistil do sucha, smontoval zpátky, nalil benzín, cca 10x potočil klíčem, zkusil nastartovat a vono . Tak jsou ho trochu podráždil jestli si to přeci jen nerozmyslí, nakonec jsem ho přemluvil a čapnul . Ale ten kouř z laufu, jsem to dělal v garáži a na 5 min. jsem skoro voslepnul . No hlavně že zase šlape.
Tož budu na to myslel, máš u mě velký dík a taky , nebo
...já ti řikal, že na naftu to bude kouřit ...hlavně že zas vrčí ...a poučení??? ...neber tátovi palivo, kór dyš jezdí s TDi
Filous psal:Qasnak psal:TO: FILOUS
Tož budu na to myslel, máš u mě velký dík a taky , nebo...já ti řikal, že na naftu to bude kouřit ...hlavně že zas vrčí ...a poučení??? ...neber tátovi palivo, kór dyš jezdí s TDi
Už nikdy více
Stránky: 1