Nejsi přihlášen
Re: FTP
Datel psal:Borák psal:proč mi tam KURWA najde nahrát logo
Logo se nenahrává přes FTP, ale přímo tady na Bandit stránkách po registraci
Začněte si číst návody a aktualizace vemena.....
...a ty se podivej, gdy měl Borák ten trabl s logem, neš někoho nazveš vemenem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:maňas psal:tak dneska má můj čolek vnitřní asi slabší den,protože jsem se be problémů dostal na fotky,každopádně díky za trpělivost a rady- osi,péťo a vůbec všem
Peťa říká, že není zač
tobě samo litr taky jestli ti šlo o to,proto sem tam napsal všem,abych nemusel ty všechny trpělivý jmenovat
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Filous psal:Datel psal:Borák psal:proč mi tam KURWA najde nahrát logo
Logo se nenahrává přes FTP, ale přímo tady na Bandit stránkách po registraci
Začněte si číst návody a aktualizace vemena........a ty se podivej, gdy měl Borák ten trabl s logem, neš někoho nazveš vemenem
Hmm, tak sorry Boráku i tobě Filousi. Asi jsem z toho už unavený. Byla to ta příznačná poslední kapka. Jestli jsem někoho urazil, tak se omlouvám, ale připadá mě, že je toho tady už nějak moc
maňas psal:Ondráš psal:maňas psal:tak dneska má můj čolek vnitřní asi slabší den,protože jsem se be problémů dostal na fotky,každopádně díky za trpělivost a rady- osi,péťo a vůbec všem
Peťa říká, že není zač
tobě samo litr taky jestli ti šlo o to,proto sem tam napsal všem,abych nemusel ty všechny trpělivý jmenovat
Ne, o to mu nešlo. Jen jsem byla u něj,měli jsme málo času než jsme se jeli projet tak se nám to nechtělo přehlašovat a napsala jsem to od něj.
Takže to bylo míněno tak jak je to psáno. Nemáš za co
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Newtton psal:Prosím vás hoďte mi někdo lano, kde vezmu jméno a heslo k přihlášení na FTP a proč mám v seznamu jiný avatar než jsem si zadal?
...nechces necim pretahnout, nez te zabiju
...v "diskuze" na prvnim miste zvyrazneno, vis?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=413
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Newtton psal:úplně mi stačilo jedno přetáhnutí a je to v pohodě. ještě by mi zajímalo kdy se stává z "nového člena" "člen" ?
...hned jak si to zaslouzis ;)
...jinak nahore v liste mas "hledat" kdyz tam zadas novy clen, tak: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … .php?id=63
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tak teď už jsem naprosto spokojenej. Díky.
osiris psal:Newtton psal:úplně mi stačilo jedno přetáhnutí a je to v pohodě. ještě by mi zajímalo kdy se stává z "nového člena" "člen" ?
...hned jak si to zaslouzis ;)
...jinak nahore v liste mas "hledat" kdyz tam zadas novy clen, tak: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … .php?id=63
broukstipak (Člen) 05.02.2007 19:58:05 Offline |
Kluci jaký jsou na FTP přihlašovací údaje? Díky
broukstipak (Člen) 05.02.2007 20:00:04 Offline |
Už to vim. I tak děkan
ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: NONE://194.213.41.2:8080ftp://rex.pes.cz/
The following error was encountered:
* Zero Sized Reply
Squid did not receive any data for this request.
Your cache administrator is webmaster.
Generated Tue, 03 Apr 2007 15:02:40 GMT by mail.osoud.vys.justice.cz (squid/2.5.STABLE4)
starý člen!!!
Stránky: 1