Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » už mě to neba :-(

DonPepon (Člen)
02.06.2010 15:07:52

už mě to neba :-(

už mě nebaví jezdit v takovým počasí jako je dnes a letos skoro každý densmile2

ale takový video mě zase dodá dobrou náladu,když vidím jaký existujou nadšenci pro jednu stopugood

http://www.youtube.com/watch?v=tHR1qGQL9SQ&NR=1

K.a.s.y.m. (Člen)
02.06.2010 15:09:26

Re: už mě to neba :-(

DonPepon psal:

už mě nebaví jezdit v takovým počasí jako je dnes a letos skoro každý densmile2

ale takový video mě zase dodá dobrou náladu,když vidím jaký existujou nadšenci pro jednu stopugood

http://www.youtube.com/watch?v=tHR1qGQL9SQ&NR=1

tohle už je vážně na chocholouškaidontknowidontknowgoodgood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Radek-Ban (Člen)
02.06.2010 15:22:11

už mě to počasí taky docela sere sick

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
morganzd (Člen)
02.06.2010 15:25:51

tyjo, tak to je mazec...
no to letošní počasí je opravdu exkluzivní, až je škoda platit povinný ručení :-/

GSF 600 S '99
DonPepon (Člen)
02.06.2010 15:25:59

někdy už mám nutkání koupit auto,ale zatím se držím jedný stopysmile1,no nic,jdu se převlíct a vyrážím na moto směr domov.

Loser (Administrator)
02.06.2010 15:39:50

prijedte za mnou do Readingu. Za mesic a pul, co zde trcim, chcalo akorat chvilku vcera a ani tak se tomu nedalo rikat dest. Jinak zde porad sviti vincek a teploty jsou uplne idealni na jezdeni good

abyste nebyli nasrani, tak priznam, ze ja zde stejne nejezdim (jen furt tocim hlavu na ulicich a tise zavidim)

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
kneehammer (Člen)
02.06.2010 15:44:34

Loser psal:

prijedte za mnou do Readingu. Za mesic a pul, co zde trcim, chcalo akorat chvilku vcera a ani tak se tomu nedalo rikat dest. Jinak zde porad sviti vincek a teploty jsou uplne idealni na jezdeni good

abyste nebyli nasrani, tak priznam, ze ja zde stejne nejezdim (jen furt tocim hlavu na ulicich a tise zavidim)

Když tam vyděržaš do srpna, budeš točit hlavu aji za něčim jinym než za mašinama - Reading festival babes goodsurprisedgood

..:: B12 inside ::..
Loser (Administrator)
02.06.2010 16:09:17

slysim vo tom poprve. Musim se na to mrknout, co ze to jako vlastne je bigsmile Ale jinak bych zde teda v tom srpnu snad mel jeste byt

Loser (Administrator)
02.06.2010 16:11:57

jo takhle, tys jako myslel, ze zde butu tocit hlavu za tema hnusnejma, vyzranejma, zdegenerovanejma a totalne vypatlanejma pussypussypussyma??? No tak to asi radsi poletim domu

z tech kund by zde jeden blilsicksicksickheadshakeheadshakeheadshake

jennys (Člen)
02.06.2010 16:52:31

Loser psal:

jo takhle, tys jako myslel, ze zde butu tocit hlavu za tema hnusnejma, vyzranejma, zdegenerovanejma a totalne vypatlanejma pussypussypussyma??? No tak to asi radsi poletim domu

Zas s hnusnou můžeš zkoušet nějaké prasárnysurprisedbigsmile

Loser (Administrator)
02.06.2010 17:29:37

prasarny uz mam davno vyzkouseny ... ted uz se chci jen v poklidu divat. Ale zde fakt neni na co bad

kneehammer (Člen)
02.06.2010 19:10:33

Loser psal:

Toz v globale to sou tlamy, vo tom zadna, ale kdyz zatnes zuby, zahrajes si na pedofila a zameris se jenom na !!!20- bigsmile tak by sis vobcas dal rict good

(normalne lolitky nefotim bigsmile)

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2430_image012.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2430_image107.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2430_image015.jpg

nicola.foxx (Člen)
02.06.2010 21:20:10

Hele vono ty lolitky maj taky neco do sebeevil Aspon tak 20cmgood

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
ross (Člen)
02.06.2010 21:43:24

nicola.foxx psal:

tyhle sou ze předu hroznýsurprised

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen)
02.06.2010 22:07:25

ross psal:
nicola.foxx psal:

Tak ji vezmes na zadoura a budes ji drit ze nebude moct choditgoodgood
No ja ji bral ty vole, ta dostala za usigood

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
ross (Člen)
02.06.2010 22:12:03

nicola.foxx psal:
ross psal:
nicola.foxx psal:

úchyle jedensickbigsmilebigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
VikecB12 (Člen)
02.06.2010 22:13:46

ross psal:
nicola.foxx psal:

No tak bys je hold bral zezadu noevilbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
03.06.2010 07:37:28

ross psal:
nicola.foxx psal:
ross psal:

úchyle jedensickbigsmilebigsmile

ber to tak,že zezadu to neni ani znásilnění..může kdykoliv odejít bigsmilebigsmile

Billy (Člen)
03.06.2010 07:53:03

at se k temu vyjadri Meloun co si vo tom mysli smile1

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
VikecB12 (Člen)
03.06.2010 08:02:17

Billy psal:

To je vodborník na samohanu,tomu to nic neříkábigsmile Jó takovej Mara z Orlovic,ten by nám vo lolitkách řekl víc,to je vodborník na slovo vzatejgoodbigsmile

Billy (Člen)
03.06.2010 08:09:24

VikecB12 psal:
Billy psal:

To je vodborník na samohanu,tomu to nic neříkábigsmile Jó takovej Mara z Orlovic,ten by nám vo lolitkách řekl víc,to je vodborník na slovo vzatejgoodbigsmile

A joo to je fakt Mara to je vodbornik bigsmile, posledne na Goralu v koupelce spustil nejake lolite sirenu bigsmile

VikecB12 (Člen)
03.06.2010 08:24:58

Billy psal:
VikecB12 psal:
Billy psal:

A joo to je fakt Mara to je vodbornik bigsmile, posledne na Goralu v koupelce spustil nejake lolite sirenu bigsmile

Tu pigluje pořátgood A to tam byla s rodičama,stejně ju neuhlídalibigsmilegood

DonPepon (Člen)
03.06.2010 08:34:54

to mělo být vlákno o počasí a né o lolitkáchfuckbigsmile,proč se to musí vždycky zvrhnout vy uchylácismokin

K.a.s.y.m. (Člen)
03.06.2010 08:35:58

DonPepon psal:

to mělo být vlákno o počasí a né o lolitkáchfuckbigsmile,proč se to musí vždycky zvrhnout vy uchylácismokin

psal jsi ,že tě něco nebaví..psal...o počasí neni v názvu ani památky bigsmile a tohle tě snad baví,ne???bigsmilebigsmile

gore (Člen)
03.06.2010 08:38:00

DonPepon psal:

..bigsmilea vo cem si si kceš vo tom počasí povídatidontknowbigsmile smokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
zzzmrzlinar (Člen)
03.06.2010 08:39:56

Loser - pche, do Readingu jsem náhodou jezdil za jednou celkem fešnou babou, jsem bydlel na Heathrow tak to ani nebylo tak daleko. Byla to ovšem česká au-pairka bigsmile to místní zboží je tak po šesti pivech, a to ti zas z místního piva je blbě a už je to začarovanej kruh. Naštěstí těch Češek, a jinejch národností bylo v tý době smokindost.

Billy (Člen)
03.06.2010 09:37:07

VikecB12 psal:
Billy psal:
VikecB12 psal:

Tu pigluje pořátgood A to tam byla s rodičama,stejně ju neuhlídalibigsmilegood

Ale nakonec bylo videt ze otec byl rad bigsmile ze se teho brime Mara ujal a to sukat mu dceru  bigsmile. A ne nejekaje cajzl pobouchanej nesympatickej z Orlove smile1 ( jeji bejvalej obskok ) bigsmile

Billy (Člen)
03.06.2010 09:43:07

A propo cucim do akci a na Kilerovce jedes a asi v sestave ty, zena, a Mara plus lolita ? surprised . Na kilerovce sme taky nahlasenej ve dvou, asi by sme jeli pak v sestave spolecne na vychod jak minulej rok ? A co na fest 19.6 budes kroutit kolacem ? Ze by sme treba jako vodzkouseli nejakej ten sprint evil, na nejaky bloudeni krajinou co ja vim idontknow.

Loser (Administrator)
03.06.2010 10:04:47

zzzmrzlinar psal:

Loser - pche, do Readingu jsem náhodou jezdil za jednou celkem fešnou babou, jsem bydlel na Heathrow tak to ani nebylo tak daleko. Byla to ovšem česká au-pairka bigsmile to místní zboží je tak po šesti pivech, a to ti zas z místního piva je blbě a už je to začarovanej kruh. Naštěstí těch Češek, a jinejch národností bylo v tý době smokindost.

Tak jako jo, cesek a polek zde par je, ale prece zde nebudu klatit cesku - to muzu o vejkendech v praze, ne? (no a s polkama radsi nic. To je takovej divnej narod. Mozna az me firma vysle do polska, tak to prubnu primo tambigsmile)

VikecB12 (Člen)
03.06.2010 10:12:01

Billy psal:

A propo cucim do akci a na Kilerovce jedes a asi v sestave ty, zena, a Mara plus lolita ? surprised . Na kilerovce sme taky nahlasenej ve dvou, asi by sme jeli pak v sestave spolecne na vychod jak minulej rok ? A co na fest 19.6 budes kroutit kolacem ? Ze by sme treba jako vodzkouseli nejakej ten sprint evil, na nejaky bloudeni krajinou co ja vim idontknow.

No na kilery jedu já s Šárkou a Mara buďto s lolitkou,nebo pojede Ondra(Tukan) na B12,ještě uvidíme jak to vyjde časově. Jo,mužem zase společněgood No a na fest bych chtěl jet,ale nevím ještě jak to vyjde s ježděním,abych neskejsnul v piči německésick

zzzmrzlinar (Člen)
03.06.2010 10:57:30

Loser psal:
zzzmrzlinar psal:

Tak jako jo, cesek a polek zde par je, ale prece zde nebudu klatit cesku - to muzu o vejkendech v praze, ne? (no a s polkama radsi nic. To je takovej divnej narod. Mozna az me firma vysle do polska, tak to prubnu primo tambigsmile)

tak to já jsem měl jinou situaci, jsem tam byl 4 roky v kuse, žádný veykendy doma, takže Češka byla nutnost.  Jo a proti polkám jsem naopak vůbec nic neměl, skoro jak češky, akorát berou jako úplně normální, že chlap chlastá, u nic je to standard. Ale ináč ohledně národností jsem v Londýně moc vybíravej stejně nebyl. Vono vo normální baby tam byla docela strkanice.

Kukii (Člen)
03.06.2010 11:46:46

motto dne:
Prší, prší,jen se leje, kam blbečci pojedeme,
pojedeme do práce, tam nás čeká legrace.
Legrace se nekonala, práce se nám klonovala, budem makat celý den,  až se z toho poserem!

Život je boj-mašina je nej!!!
Billy (Člen)
03.06.2010 11:56:01

zzzmrzlinar psal:
Loser psal:
zzzmrzlinar psal:

tak to já jsem měl jinou situaci, jsem tam byl 4 roky v kuse, žádný veykendy doma, takže Češka byla nutnost.  Jo a proti polkám jsem naopak vůbec nic neměl, skoro jak češky, akorát berou jako úplně normální, že chlap chlastá, u nic je to standard. Ale ináč ohledně národností jsem v Londýně moc vybíravej stejně nebyl. Vono vo normální baby tam byla docela strkanice.

A prej je realitou ze anglicanky maj dole Boubinskej prales sick surprised bigsmile

kneehammer (Člen)
03.06.2010 12:06:24

Billy psal:
zzzmrzlinar psal:
Loser psal:

A prej je realitou ze anglicanky maj dole Boubinskej prales sick surprised bigsmile

Jedna bába povidala headshake
To je stejné připad, jak borec anglán nadával, že nemá rád češky, protože prej nesuckujou ty cockybigsmile (jakože vogelrauch, alias smokin). No a když sem zjišťoval, kde to nabral, tak prej chodil s češkou a ta nechtěla badbigsmile

Dycky kus od kusucool

Fresh Man (Člen)
03.06.2010 12:38:55

tady na ostrůku se to hemží tůristkama :) tak sem měl pár příležitostí s cizinou :) a podle mně je to o kusu .... jináč polky mám rád :)

Bandit pičo
zzzmrzlinar (Člen)
03.06.2010 13:42:11

Billy psal:
zzzmrzlinar psal:
Loser psal:

to bych zrovna řek že je blbost, voni se i uměj na večer celkem dobře ustrojit a tak, akorát znáte to z hovna bič neupleteš, takže efekt je stejně takovej napůl. Ináč kucí englický si holky z východu celkem pochvalovali, ale nebylo jich zas tak moc bo ty naše slepice si většinou nabrnkli ňákýho albánce, afgánce podobný libovky. nemyslím tím žáden rasízmus, ale zvyky borců z těchhle zemí jsou opravdu pro evropana napikatchu.

Banditatom (Člen)
05.06.2010 16:11:51

ať žije pořádnej pussybobrgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fresh Man (Člen)
05.06.2010 19:55:59

Banditatom psal:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooccccc
sem si to predstavil a us neska neusnu smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2

Bandit pičo
Banditatom (Člen)
06.06.2010 15:38:46

Fresh Man psal:
Banditatom psal:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooccccc
sem si to predstavil a us neska neusnu smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2smile2

surprisedty jo ty nerad chlupy v zubechevilbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jaryn (Člen)
06.06.2010 15:45:59

kde je chlup,tam je chut... (prej,teda)

God Gave me Everything I want
mr.BSE (Člen)
06.06.2010 16:44:55

jaryn psal:

kde je chlup,tam je chut... (prej,teda)

... leklé ryby? bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 (Člen)
06.06.2010 16:51:13

nejhorší je chlup na patře ,tam ,kde končí patro a začíná krk...to se nedá ani vykašlat...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS