Nejsi přihlášen
servis v brně (kde?)
ahoj všem.....jsem v Brně už několik let, ale rád bych vědel od Vás někoho , kdo opravdu dokáže seřídit bandasku a podívat se na cokoli.......tel.724546888 a nebo zde....ale moc sem nechodím,nemám moc čas..........díky za cokoli![]()
Editoval osiris (23.04.2010 21:38:51)
Re: servis v brně (kde?)
LukinB6 psal:Nikde, Brno je mrtvý (Hán je vocas drahej). Triskel v Břeclavy tam jezdím už 4 roky a spokojenost největší. (a taky jsem od Brna.)
Tak nevim ja su kusek od breclavy ale jezdim do brna do humota a v poho kamos si daval do triskelu sestelovat karbce a
mu seridily na triskel sem slysel jen same negativni nazory
METAL FOREVER
Wikky psal:LukinB6 psal:Nikde, Brno je mrtvý (Hán je vocas drahej). Triskel v Břeclavy tam jezdím už 4 roky a spokojenost největší. (a taky jsem od Brna.)
Tak nevim ja su kusek od breclavy ale jezdim do brna do humota a v poho kamos si daval do triskelu sestelovat karbce a
mu seridily na triskel sem slysel jen same negativni nazory
Ja dal na radu Blacka kterej tam kupoval GSX 1400 a jezdil do servisu a byl spokojen a já jsem též. Asi je to o osobní skušenosti
GSX1250FA
|
Monty Jack (Člen) 03.05.2010 17:40:23 Offline |
DrIVER psal:Radek Frank, Holubice, 20km od Brna.
Nevím kolik jich tam na dílně dělá, že by to bylo kus od kusu, ale co jsem dělal er5, která byla naposledy u něj, tak bych tam nedal ani koloběžku ![]()
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:DrIVER psal:Radek Frank, Holubice, 20km od Brna.
Nevím kolik jich tam na dílně dělá, že by to bylo kus od kusu, ale co jsem dělal er5, která byla naposledy u něj, tak bych tam nedal ani koloběžku
Co udělal, .. nebo neudělal,.. nebo podělal?![]()
|
Monty Jack (Člen) 04.05.2010 14:08:07 Offline |
po jedné sezoně s minimálním nájezdem 6 z 8 vůlí pod limitem, "mistr" zřejmě manuál nečte a nějaký momenty jsou mu u ![]()
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:po jedné sezoně s minimálním nájezdem 6 z 8 vůlí pod limitem, "mistr" zřejmě manuál nečte a nějaký momenty jsou mu u
Uz mas odladeno podtklaky?? nejlepsi je se nebat a zainvestovat a servis si delat peclive doma, ze.
B12 neni uz je autobus :)
Na motce jsem si pres zimu udelal vse sam, jediny co jsem potreboval udelat v servisu byly karbece i v souvislosti s ladakem. Dal jsem to k Frankovi a podle me odvedená super práce. Jsem unesen jak to jede. Kolega z prace k nemu jezdi se Stromem uz delsi dobu a je spokojen taky. Je pravda, ze je trochu drazsí, nemuzu porovnavat, jen z doslechu. Dal jsem za serizeni, vycisteni a pretryskovani karbecu 3700 voci. Ale prej to bylo 3x na motorovce, grafy jsem dostal, vse me vysvetlil a jsu spokojen. Jede jak drak a zvuk super, uz s vama budu moct vyjet ![]()
Stránky: 1