Nejsi přihlášen
servis v brně (kde?)
ahoj všem.....jsem v Brně už několik let, ale rád bych vědel od Vás někoho , kdo opravdu dokáže seřídit bandasku a podívat se na cokoli.......tel.724546888 a nebo zde....ale moc sem nechodím,nemám moc čas..........díky za cokoli
Editoval osiris (23.04.2010 21:38:51)
Re: servis v brně (kde?)
LukinB6 psal:Nikde, Brno je mrtvý (Hán je vocas drahej). Triskel v Břeclavy tam jezdím už 4 roky a spokojenost největší. (a taky jsem od Brna.)
Tak nevim ja su kusek od breclavy ale jezdim do brna do humota a v poho kamos si daval do triskelu sestelovat karbce a mu seridily na triskel sem slysel jen same negativni nazory
METAL FOREVER
Wikky psal:LukinB6 psal:Nikde, Brno je mrtvý (Hán je vocas drahej). Triskel v Břeclavy tam jezdím už 4 roky a spokojenost největší. (a taky jsem od Brna.)
Tak nevim ja su kusek od breclavy ale jezdim do brna do humota a v poho kamos si daval do triskelu sestelovat karbce a mu seridily na triskel sem slysel jen same negativni nazory
Ja dal na radu Blacka kterej tam kupoval GSX 1400 a jezdil do servisu a byl spokojen a já jsem též. Asi je to o osobní skušenosti
GSX1250FA
Monty Jack (Člen) 03.05.2010 17:40:23 Offline |
DrIVER psal:Radek Frank, Holubice, 20km od Brna.
Nevím kolik jich tam na dílně dělá, že by to bylo kus od kusu, ale co jsem dělal er5, která byla naposledy u něj, tak bych tam nedal ani koloběžku
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:DrIVER psal:Radek Frank, Holubice, 20km od Brna.
Nevím kolik jich tam na dílně dělá, že by to bylo kus od kusu, ale co jsem dělal er5, která byla naposledy u něj, tak bych tam nedal ani koloběžku
Co udělal, .. nebo neudělal,.. nebo podělal?
Monty Jack (Člen) 04.05.2010 14:08:07 Offline |
po jedné sezoně s minimálním nájezdem 6 z 8 vůlí pod limitem, "mistr" zřejmě manuál nečte a nějaký momenty jsou mu u
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:po jedné sezoně s minimálním nájezdem 6 z 8 vůlí pod limitem, "mistr" zřejmě manuál nečte a nějaký momenty jsou mu u
Uz mas odladeno podtklaky?? nejlepsi je se nebat a zainvestovat a servis si delat peclive doma, ze.
B12 neni uz je autobus :)
Na motce jsem si pres zimu udelal vse sam, jediny co jsem potreboval udelat v servisu byly karbece i v souvislosti s ladakem. Dal jsem to k Frankovi a podle me odvedená super práce. Jsem unesen jak to jede. Kolega z prace k nemu jezdi se Stromem uz delsi dobu a je spokojen taky. Je pravda, ze je trochu drazsí, nemuzu porovnavat, jen z doslechu. Dal jsem za serizeni, vycisteni a pretryskovani karbecu 3700 voci. Ale prej to bylo 3x na motorovce, grafy jsem dostal, vse me vysvetlil a jsu spokojen. Jede jak drak a zvuk super, uz s vama budu moct vyjet
Stránky: 1