Nejsi přihlášen
Na kolik foukáte????
Zdravím,vím že to je trochu blbá otázka.Ale nevím tak se vás zeptám..Na kolik foukáte zadní a přední pneu???Já mám vzadu pneu rozměr 180 a foukal jsem na 2,3 a předek dal na 2,1 tak nevím jestli to není málo..Na pětikouli er-5 to bylo vpohodě ale ta měla inčí rozměry pneu..a ežtě jsem se chtěl zeptat je ok když mám volnější řetat že když moto stojí tak se mě to dotýká té gumy co je navrchu na kyvce???popřípadě kolik našponovat..dík za rady
Žiješ jen jednou:-p:-)
Re: Na kolik foukáte????
Filous psal:...2,25 předek i zadek...gumu máš mít 160tku, ale to víš určitě sám...
Vím už jsem to tak koupil tak ji dojedu a dám normál 160.. takže pžedek ežtě dofoutknout trochu a zadek trochu odpustit teda..dík moc,,ten řetaz ?
http://www.suzukibandit.cz/download.php?soubor=16
Strana 28 a 32
Doufám, že alespoň tohle sem nedam blbě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
majcherisko (Člen) 06.06.2010 22:35:48 Offline |
2.5 a 2.5,sak to mas na krytu retezu,ne?
majcherisko psal:2.5 a 2.5,sak to mas na krytu retezu,ne?
...to platí pro B12 a 1250...B6 a 650 se foukaj 2,25...a na krytu řetězu je to jen do tý doby neš to něgdo sloupne jako třeba já a to hnet jag sem jí vytlačil z prodejny, bo ta samolepka je hnusná...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:majcherisko psal:2.5 a 2.5,sak to mas na krytu retezu,ne?
...to platí pro B12 a 1250...B6 a 650 se foukaj 2,25...a na krytu řetězu je to jen do tý doby neš to něgdo sloupne jako třeba já a to hnet jag sem jí vytlačil z prodejny, bo ta samolepka je hnusná...
I B6K6 má napsáno 2,5 ale po zahřátí jsme měl skoro 3 tak foukám trochu míň...
Filous psal:majcherisko psal:2.5 a 2.5,sak to mas na krytu retezu,ne?
Taky to byla první věc co šla dolů,společně s warnungama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:majcherisko psal:2.5 a 2.5,sak to mas na krytu retezu,ne?
Taky to byla první věc co šla dolů,společně s warnungama
ze ale svine drzely, co?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Honzik8719 (Člen) 07.06.2010 15:23:55 Offline |
Předek 2,2
zadek 2,5
...relativní kochač...
Pajk psal:Pokud máš 650, tak na krytu řetězu je 2,5, v uživatelskej příručce 2,5 i v servisním manuálu, prostě všude kam jen se podíváš. Je jedno jestli předek, zadek, bez i s baťohem a to bez rozdílu
uzs menil gumy?
...sam mezi jebkarema...
Pajk psal:Pokud máš 650, tak na krytu řetězu je 2,5, v uživatelskej příručce 2,5 i v servisním manuálu, prostě všude kam jen se podíváš. Je jedno jestli předek, zadek, bez i s baťohem a to bez rozdílu
díky takže budu foukat 2,5 a z krytu řetězu jsem ten hnus sundal pokud myslíš tu nálepku
Filous psal:...sorry za mystifikaci, leju si vyjetej volej na hlavu...2,25 sem měl na B6, ale u B650 je to vopravdu 2,5...vomlouvam se
proč by ses vomlouval?si to foukej na kolik chceša ty kopance do pryže sou stejně nejjá osobně ani nekopu ani neměřím a jezdím
Jebat motorky :-)
Tak se taky přidám do debaty
Vím že mám mít (teda teď už to vím ) 2,5 všude. Jednou jsem byl na benzině a napdalo mě že to proměřím a já si nevzpoměl kolik že tam mám mít. Měl jsem tam cca 2,4 - 2,5 a jelikož jsem nevěděl tak si říkám když už to mám v ruce tak tam přidám trochu čerstvého laufu , dal jsem to na 2,7 (co kdyby náhodou )
Otázka zní: Když to nechám, má to nějakej vliv na funkci čehokoliv (kromě rostlináře samo)
...jen s tím nesmíš pak jezdit z kopce, jak se to rozskáče, přeskočíš stodolu ;)
(budeš mít horší jízdní vlastnosti a bude se ti víc vometat prostředek gumy, jinak nic)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jen s tím nesmíš pak jezdit z kopce, jak se to rozskáče, přeskočíš stodolu ;)
(budeš mít horší jízdní vlastnosti a bude se ti víc vometat prostředek gumy, jinak nic)
..
mno že já blb se nekouknul hned do manualu ale když vy jste takoví co vždy poradí tak sem se rád zeptal bandit
Stránky: 1