Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Přepad

papaja (Člen)
06.06.2010 08:17:06

Přepad

Hoj, už se mi stalo dvakrát, že po jízdě mi z přepadu nakapala malá loužička, i když nádrž byla poloviční. Je totok normální ? Dík za poučení bigsmile

XJelen (Člen)
06.06.2010 10:42:49

Re: Přepad

Kohout na ON PRI, nebo RES????
Pokud na PRI není to v pořádku, ale vcelku normální smile1(nedovíraj ventilky v karburaci a přeplavujou se ti komory) - nejlevnější oprava přepínej na ON, nebo RES.
Pokud na ON, nebo RES - probém s kohoutem - pouští i bez podtlaku - v kombinaci s těma ventilkama v karbecu. Oprava -  výměna, nebo oprava kohoutu.

Strýcfajtr !!!
papaja (Člen)
07.06.2010 17:35:44

XJelen psal:

Pokud na PRI není to v pořádku, ale vcelku normální smile1(nedovíraj ventilky v karburaci a přeplavujou se ti komory) - nejlevnější oprava přepínej na ON, nebo RES.
Pokud na ON, nebo RES - probém s kohoutem - pouští i bez podtlaku - v kombinaci s těma ventilkama v karbecu. Oprava -  výměna, nebo oprava kohoutu.

No je to 650, takze strikacka, ta zadnej kohout nema.

XJelen (Člen)
07.06.2010 21:12:21

papaja psal:
XJelen psal:

Bohužel z tvého profilu není patrno že se jedná o vodoucha, takže se omlouvám idontknow 650 ještě neznamená stříkačka . Přepadem myslels co?help

Strýcfajtr !!!
papaja (Člen)
09.06.2010 21:09:01

XJelen psal:
papaja psal:
XJelen psal:

Bohužel z tvého profilu není patrno že se jedná o vodoucha, takže se omlouvám idontknow 650 ještě neznamená stříkačka . Přepadem myslels co?help

Pak se omlouvam za nedostatecny info .. jsou tam spojeny dve hadicky pod motorem, hned u hridele hlavniho stojanu. Tak z jedny z nich ..

tomsth (Člen)
09.06.2010 21:44:32

papaja psal:

Pak se omlouvam za nedostatecny info .. jsou tam spojeny dve hadicky pod motorem, hned u hridele hlavniho stojanu. Tak z jedny z nich ..

teda školy nemám, ale pak to bude přepad z nádrže..ale z toho se mi moje motyka nepočůrává..'slim, že by z toho teklo tepřive až bych narval nádrž až po víčko..esli ti z toho teče i s půlkou nádrže tak je asi něco v nepořádku, ale jak píšu, školy nemám idontknow

..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Filous (Člen)
09.06.2010 22:00:27

...a určitě je to hadice přepadu nádrže??? ...nejni to vodkalování érboksu??? ...můžeš mít f érboksu vysráženou emulzi, kerá chce ven...ale měla by na tý hadici bejt zátka...vopčas jí něgdo stratí, tagže???surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomsth (Člen)
09.06.2010 22:11:02

Filous psal:

...a určitě je to hadice přepadu nádrže??? ...nejni to vodkalování érboksu??? ...můžeš mít f érboksu vysráženou emulzi, kerá chce ven...ale měla by na tý hadici bejt zátka...vopčas jí něgdo stratí, tagže???surprised

vlastně si nenapsal, loužičku čeho ti to dělá? je to benzín, nebo taková tmavá sračka? esli je to ten černej sajrajt, tak je to odkalování airboxu ze kterýho ti upad špunt jak píše Filous

..svět se řítí do ďáblovy řiti..
XJelen (Člen)
10.06.2010 08:44:18

Filous psal:

si vzpomínám jak ještě na iksjé jsem jednou na vejletě zkoumal co to tam je za špunt bigsmile sem ho votevřel, začalo z toho valit, než jsem to zašpuntoval, bo sem měl vítr abych něco nevypustil bigsmile , tak jsem byl zasranej jak jetel bigsmile

Strýcfajtr !!!
Peka (Člen)
10.06.2010 08:53:31

XJelen psal:
Filous psal:

si vzpomínám jak ještě na iksjé jsem jednou na vejletě zkoumal co to tam je za špunt bigsmile sem ho votevřel, začalo z toho valit, než jsem to zašpuntoval, bo sem měl vítr abych něco nevypustil bigsmile , tak jsem byl zasranej jak jetel bigsmile

take napodobne, kdyz jsem zacinal idontknow k cemu to je zkusim to povolit a zaclo z toho valit humus sick pak jsem videl ze je to z airboxu a uklidnilo me to cool

B12 neni uz je autobus :)
hlemejzd999 (Člen)
10.06.2010 19:16:21

Peka psal:
XJelen psal:
Filous psal:

take napodobne, kdyz jsem zacinal idontknow k cemu to je zkusim to povolit a zaclo z toho valit humus sick pak jsem videl ze je to z airboxu a uklidnilo me to cool

tak to odkalování jsem ošetřil naprosto dokonale ...jednou jsem tu totiž narazil na to téma s tim špuntem ,přečet jsem si ho a teprve potom  šel vyzkoušet ten špunt ...byl tam a valil z toho kentáč jak prase bigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
papaja (Člen)
10.06.2010 22:36:05

Filous psal:

kdepak, z airboxu to neni, ten ma hadicku spis na boku, a jak pisete, je zaspuntovana. Tohle je primo zespoda, a skutecne by to melo byt z nadrze, navic to na benzin vypadalo. Ale stalo se to zatim jen dvakrat, jednou s plnou a jednou s polovicni ale po mirne agresivni jizde, je mozny ze tam nasplouchalo :)

Pajk (Člen)
10.06.2010 23:54:19

taky mi to občas udělá, že z tý nezašpuntovaný slabší vodejte pár kapek takovýho mastnejšího benzínu je to tušim přivzdušňovací hadice. Nic to nebude dělá to jenom v tomhle horku a v nádrži mám benál ani né do půlky.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS