Nejsi přihlášen
Most-okruhové ježdění 7.6.2010
Otázečka asi nejspíš pro Inkvize
Na jiném vlákně ohledně motoškoly bylo uvedeno, že nebude, neboť v neděli do večíra bude parkoviště opouštět předchozí závodníci mčr cestovních aut, proto se chci optat zda bude možné přijet (pravděpodobně i s baťůžkem) už v neděli odpoledne a případně jestli bude možné někde do rána složit hlavu, nebo se máme dostavit až v pondělí ráno. Budu rád, když sem písneš trochu info, kdy bude sraz, rozprava atd...
P.S.: Když bude možná ta neděle bude k mání,, dík Drako
Lepší někdy, než nikdy.
inkvizitorr (Administrator) 04.06.2010 10:32:21 Offline |
Re: Most-okruhové ježdění 7.6.2010
je to tak, doporučuju příjezd až tak po 19.00 bo než se s těma plechofkama vykodrcaj ven a než to tam ukliděj, bude to nějakou dobu trvat, jinak samo večer bude samozřejmě připravenej gril a klobásky a pívo, kdo bude chtít, může dovalit s vlastním masíčkem, večer od 20.00 přejímky jako standartně, boxy na spaní sou k dispozici.
ráno přejímky pro ty co nechtěj přiject večer před od 7.30, v 8.30 povinná rozprava s jezdci a od 9.00 jezdíme
doba je temná...
inkvizitorr psal:je to tak, doporučuju příjezd až tak po 19.00 bo než se s těma plechofkama vykodrcaj ven a než to tam ukliděj, bude to nějakou dobu trvat, jinak samo večer bude samozřejmě připravenej gril a klobásky a pívo, kdo bude chtít, může dovalit s vlastním masíčkem, večer od 20.00 přejímky jako standartně, boxy na spaní sou k dispozici.
ráno přejímky pro ty co nechtěj přiject večer před od 7.30, v 8.30 povinná rozprava s jezdci a od 9.00 jezdíme
Hele inkvizi, páč to mám do mostu co by kamenem dohodil, přemejšlím, že bych mohl dorazit v neděli večír, pokecat, udělat přejímku (abych nemusel brzy ráno - rad si pospím ), pak bych se jel vyspat domů a ráno zase že bych dovalil, co ty na to
Taky jsem se chtěl zeptat, jezdím tu nejlepčí skupinu, tedy A , v jakejch časech se bude jezdit, to dostanu nařízeno že např. jedu v 9:00, 10:00, 11:00, nebo je víc času a můžu si vybrat, kdy chci jet . A taky mám 1x Pepu, říkal jsi že bude mit asi hoňky , to si zase budu moct vybrat kdy se mnou pojede .
Díky
inkvizitorr psal:je to tak, doporučuju příjezd až tak po 19.00 bo než se s těma plechofkama vykodrcaj ven a než to tam ukliděj, bude to nějakou dobu trvat, jinak samo večer bude samozřejmě připravenej gril a klobásky a pívo, kdo bude chtít, může dovalit s vlastním masíčkem, večer od 20.00 přejímky jako standartně, boxy na spaní sou k dispozici.
To sem chtěl slyšet...teda číst, beru neděli
Lepší někdy, než nikdy.
inkvizitorr (Administrator) 05.06.2010 22:59:15 Offline |
Qasnak psal:Hele inkvizi, páč to mám do mostu co by kamenem dohodil, přemejšlím, že bych mohl dorazit v neděli večír, pokecat, udělat přejímku (abych nemusel brzy ráno - rad si pospím ), pak bych se jel vyspat domů a ráno zase že bych dovalil, co ty na to
Taky jsem se chtěl zeptat, jezdím tu nejlepčí skupinu, tedy A , v jakejch časech se bude jezdit, to dostanu nařízeno že např. jedu v 9:00, 10:00, 11:00, nebo je víc času a můžu si vybrat, kdy chci jet . A taky mám 1x Pepu, říkal jsi že bude mit asi hoňky , to si zase budu moct vybrat kdy se mnou pojede .
Díky
přejímky samo večer ideální, takže doraž přejmout ať je ráno klít...
rozpis kdy kerá skupina jede máš tuná:
rozpis trenérů bude vyvěšenej večír v ňůsrůmu a zvopakuju to ráno při rozpravě
doba je temná...
inkvizitorr psal:Qasnak psal:Díky
přejímky samo večer ideální, takže doraž přejmout ať je ráno klít...
rozpis kdy kerá skupina jede máš tuná:
http://www.suzukibandit.cz/storage/2010 … _most1.jpg
rozpis trenérů bude vyvěšenej večír v ňůsrůmu a zvopakuju to ráno při rozpravě
Sem slepej asi, celou dobu jsem na to čuměl a nic, až teď .
Takže OK, večer se uvidíme
K.a.s.y.m. (Člen) 07.06.2010 21:28:37 Offline |
tak hlásím štastný dojezd..akcička luxusní....těch motorek dneska padlo nějak moc.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bolo to fajne...ačkoliv poprvé, připadal sem si jak doma, všem kdo dělaj takové akce velké díky
Tady si dovolím něco málo z mé zahrádky je to prostřihlé Áčko
http://www.youtube.com/watch?v=jmkRw1HWU70
omlouvám se, že sem se tam tak mrcasil, ale příště to už bude snad lepší.
Tady je videjko z B
http://www.youtube.com/watch?v=IlzcCpNKp9A to už je koukatelnější.
P.S. Počasí, no to se ani nechce věřit, že takhle vyšlo
Lepší někdy, než nikdy.
tak jak vypadalo počasí ráno ...
nakonec pěkná a vydařená akce. Díky všem za organizaci
pár fotek z jízd a sport&naked závodu http://wenzelb6.rajce.idnes.cz/Most_7_6_2010/
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2010 07:17:54 Offline |
Filous psal:Brkos psal:Také děkuji...Super akce...A kdyby měl někdo doma náhradní díly na bandita tak schánim předek
...snats to nevotlouks???
jak by řek Kelly hovno tomu je,ale práce na tom bude.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Brkos psal:Také děkuji...Super akce...A kdyby měl někdo doma náhradní díly na bandita tak schánim předek
...snats to nevotlouks???
jak by řek Kelly hovno tomu je,ale práce na tom bude.
Buď to prodám nebo nebo uvidim
nicola.foxx (Člen) 08.06.2010 10:27:33 Offline |
Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...snats to nevotlouks???jak by řek Kelly hovno tomu je,ale práce na tom bude.
Buď to prodám nebo nebo uvidim
Cena za SV1 porad plati
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:
jak by řek Kelly hovno tomu je,ale práce na tom bude.Buď to prodám nebo nebo uvidim
Cena za SV1 porad plati
a nebrousila si na tvýho litra drápy Kukina???
...a bude hůř!
Kukii psal:karlos100 psal:nicola.foxx psal:
Cena za SV1 porad platia nebrousila si na tvýho litra drápy Kukina???
Je to moc drahý Měl jsem domluvený jiný, protože bandit měl kupce a měl za tejden odejít z domu...
Brkos psal:Kukii psal:karlos100 psal:
a nebrousila si na tvýho litra drápy Kukina???Je to moc drahý Měl jsem domluvený jiný, protože bandit měl kupce a měl za tejden odejít z domu...
ty neznáš pravidlo,že jak je jednou kupec,tak už se nic nepoužívá
to už je zakletej čas,mohl bych vyprávět kolik aut už někdo známej roztřískal
těsně před prodejem,von to bandit cejtil,že ho chceš odvrhnout a tak tě podělal
...a bude hůř!
karlos100 psal:Brkos psal:Kukii psal:
Je to moc drahý Měl jsem domluvený jiný, protože bandit měl kupce a měl za tejden odejít z domu...
těsně před prodejem,von to bandit cejtil,že ho chceš odvrhnout a tak tě podělal
Od teď už si to pravidlo zapamatuju taky...
Brkos psal:karlos100 psal:Brkos psal:
Je to moc drahý Měl jsem domluvený jiný, protože bandit měl kupce a měl za tejden odejít z domu...ty neznáš pravidlo,že jak je jednou kupec,tak už se nic nepoužívá
těsně před prodejem,von to bandit cejtil,že ho chceš odvrhnout a tak tě podělalOd teď už si to pravidlo zapamatuju taky...
to věřim
ale ty jsi celej,a to je hlavní,takže se zas nic tak hroznýho nestalo
...a bude hůř!
karlos100 psal:Brkos psal:karlos100 psal:
těsně před prodejem,von to bandit cejtil,že ho chceš odvrhnout a tak tě podělalOd teď už si to pravidlo zapamatuju taky...
to věřim
ale ty jsi celej,a to je hlavní,takže se zas nic tak hroznýho nestalo
Tak tak... Na to v jakym to bylo fofru tak i ta komboška od mbw je v dobrym stavu
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2010 20:53:56 Offline |
dej sem detail přístrojovky tam je to nejzajímavější
...nejni to tag hrozný, vopraf to, je škoda to pouštět za pár korun rozbitý...
...jo a byl sem jezdit dneska a bylo to naprosto LUKSUSNÍ!!! ...a musim říct, že Berta jede jako kráva, Xicht mi ujížděl na motor na každý rovince
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2010 21:27:34 Offline |
díly na výměnu:řidítka,brzdová páčka,brzdová hadice ten barevnej kovovej štítek,obal budíků a kelímky.
díly na opravu:srovnat vidle,slepit(svařit hrnec na světlo),rozleštit světlo(nevšim jsem si že by bylo prasklí,ale možná je),srovnat držáky světla(ty na vidlích)srovnat držák budíku,ale ten je spíš na výměnu,nacpat znova dráty do konektoru co je v budíkách,vytáhnout nádrž a lak....jo a zapomněl jsem na vysypání těch pěti kil kačírku z vejfuku
snad jsem na nic nezapomněl.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2010 21:34:39 Offline |
ta bílá ma nějakou tlustou prdel
K.a.s.y.m. (Člen) 08.06.2010 21:40:34 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:ta bílá ma nějakou tlustou prdel
...to je ta starší ségra, holt uš to nejni co bejvalo zamlada, pár týpků se na ní podepsalo
jj http://www.mdesign-studio.de/index.php? … 961e60c192
ale v bílý je lepší
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:ta bílá ma nějakou tlustou prdel
...to je ta starší ségra, holt uš to nejni co bejvalo zamlada, pár týpků se na ní podepsalo
dycinky tam měla bejt prdel z R1
jináč sceš mi říct, že tebe neživenýho trhal hesky rostenej Xicht na motoru? ci fix to ně nende do hlavy. kucká rozepište sa zase vo Bertě ať teda víme co a jak novýho, su zvědavé
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:ta bílá ma nějakou tlustou prdel
jináč sceš mi říct, že tebe neživenýho trhal hesky rostenej Xicht na motoru? ci fix to ně nende do hlavy. kucká rozepište sa zase vo Bertě ať teda víme co a jak novýho, su zvědavé
...mazej vocáť furt s tou Rjednicej ...takle je to stylofka, s tym hubenym zatkem by to byl bastl ...a je to tag, prostě buť Berta tag jede...Xicht tvrdí, že na trojáka se mu to bejčí...a nebo mě to jede napiču a budu to mušet pošťourat
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2010 08:22:40 Offline |
to jedenáctkový gixero mívá podobný nápady takže je to klidně možný akorát ,že to dělá s mojí váhou což je půl xichta
K.a.s.y.m. psal:díly na výměnu:řidítka,brzdová páčka,brzdová hadice ten barevnej kovovej štítek,obal budíků a kelímky.
díly na opravu:srovnat vidle,slepit(svařit hrnec na světlo),rozleštit světlo(nevšim jsem si že by bylo prasklí,ale možná je),srovnat držáky světla(ty na vidlích)srovnat držák budíku,ale ten je spíš na výměnu,nacpat znova dráty do konektoru co je v budíkách,vytáhnout nádrž a lak....jo a zapomněl jsem na vysypání těch pěti kil kačírku z vejfuku
snad jsem na nic nezapomněl.
umejt tu zadní příšeru na kufr
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2010 09:35:22 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:díly na výměnu:řidítka,brzdová páčka,brzdová hadice ten barevnej kovovej štítek,obal budíků a kelímky.
snad jsem na nic nezapomněl.umejt tu zadní příšeru na kufr
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:díly na výměnu:řidítka,brzdová páčka,brzdová hadice ten barevnej kovovej štítek,obal budíků a kelímky.
snad jsem na nic nezapomněl.umejt tu zadní příšeru na kufr
Nebejt tam ta příšera na kufr tak by asi podsedlák nevydržel
Filous psal:Koldan psal:Filous psal:
...to je ta starší ségra, holt uš to nejni co bejvalo zamlada, pár týpků se na ní podepsalodycinky tam měla bejt prdel z R1
jináč sceš mi říct, že tebe neživenýho trhal hesky rostenej Xicht na motoru? ci fix to ně nende do hlavy. kucká rozepište sa zase vo Bertě ať teda víme co a jak novýho, su zvědavé...mazej vocáť furt s tou Rjednicej ...takle je to stylofka, s tym hubenym zatkem by to byl bastl ...a je to tag, prostě buť Berta tag jede...Xicht tvrdí, že na trojáka se mu to bejčí...a nebo mě to jede napiču a budu to mušet pošťourat
a zkůšals už ty tři kelčáky na rozetě ňa to s tím baví hodně
Koldan psal:Filous psal:Koldan psal:
jináč sceš mi říct, že tebe neživenýho trhal hesky rostenej Xicht na motoru? ci fix to ně nende do hlavy. kucká rozepište sa zase vo Bertě ať teda víme co a jak novýho, su zvědavé...mazej vocáť furt s tou Rjednicej ...takle je to stylofka, s tym hubenym zatkem by to byl bastl ...a je to tag, prostě buť Berta tag jede...Xicht tvrdí, že na trojáka se mu to bejčí...a nebo mě to jede napiču a budu to mušet pošťourat
a zkůšals už ty tři kelčáky na rozetě ňa to s tím baví hodně
...eště né, furt čekam, aš mi umře origo řetězofka...zatim má necelejch 33 t a furt se sviňa drží
inkvizitorr (Administrator) 10.06.2010 10:40:50 Offline |
jó berta, zas jak za mlada
trocha šampónování
no a tohle by mi asik kurva slušelo
jo jenom tady mam jeden malej trouble, myslel sem že drhnu stupačkou na novým přepáčku od bradka, kerýmu tímto vysekávám poklonu až k zemi, bo přepáčko je libofka největší, ale drhnu bokem klínu při velkým náklonu tam s tim už asik nic neprovedu
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2010 12:49:55 Offline |
to je vod toho němce,ne??
.maxim. psal:Bradek = http://www.arp-motoracing.com/
...myslel fotky
inkvizitorr (Administrator) 10.06.2010 16:17:03 Offline |
mates psal:pěkný fotky ... od koho ?
www.racepixx.de je to ten druhej článek, stačí zadat startovní numero pro fotky kde neni vidět číslo napsat do chlífku "search" 1000
doba je temná...
Filous psal:.maxim. psal:Bradek = http://www.arp-motoracing.com/
...myslel fotky
kuwa se mi ještě směj..člověk chce pomoc a totok...je tu vedro nóó
P.S.: už máte pro Bertu valník? něco bych měl... inkwiz do mejlu
++ světlu vstříc ++
.maxim. psal:Filous psal:.maxim. psal:Bradek = http://www.arp-motoracing.com/
...myslel fotky
kuwa se mi ještě směj..člověk chce pomoc a totok...je tu vedro nóó
P.S.: už máte pro Bertu valník? něco bych měl... inkwiz do mejlu
......Xicht pořídil bílou dodáfkej a jezdí po nocích jako pekař
Filous psal:.maxim. psal:Filous psal:
...myslel fotkykuwa se mi ještě směj..člověk chce pomoc a totok...je tu vedro nóó
P.S.: už máte pro Bertu valník? něco bych měl... inkwiz do mejlu......Xicht pořídil bílou dodáfkej a jezdí po nocích jako pekař
Njn už to chromování tolik nevydělává ... Ok tak já tu sanitku odřeknu
++ světlu vstříc ++
inkvizitorr psal:jó berta, zas jak za mlada
trocha šampónování
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … berta1.jpg
no a tohle by mi asik kurva slušelo
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … berta2.jpg
jo jenom tady mam jeden malej trouble, myslel sem že drhnu stupačkou na novým přepáčku od bradka, kerýmu tímto vysekávám poklonu až k zemi, bo přepáčko je libofka největší, ale drhnu bokem klínu při velkým náklonu tam s tim už asik nic neprovedu
tak jo no, muším uznaat, že seš tam fakt šampónek
inkvizitorr psal:mates psal:pěkný fotky ... od koho ?
www.racepixx.de je to ten druhej článek, stačí zadat startovní numero pro fotky kde neni vidět číslo napsat do chlífku "search" 1000
Jediná fotka co tam Brkos má je jak tlačej fotku z kačírku, pod startovnim číslem 10 tam vůbec neni...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
inkvizitorr psal:mates psal:pěkný fotky ... od koho ?
Ty woe inkvizi, tos dal za dvě fota 20 éček Nebos to měl grátis
Copo vo to, fotky pěkný, taky jich tam několi mám pod pětadvacítkou, ale ty prachy, se posral v kině ne
inkvizitorr (Administrator) 11.06.2010 11:12:31 Offline |
budou dneska večír v sekci "výsledky" na www.naokruh.cz
doba je temná...
Stránky: 1