Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » zase jsem přijel domu na sračku

hlemejzd999 (Člen)
13.06.2010 12:28:58

zase jsem přijel domu na sračku

včera jsem zas po měsíci vyjel na testovací jízdu  a večer jsem přijel mokrej ,jak hadr na nádobí...co je kurva s tim počasim ?fuck ...od tý doby ,co jsem koupil bandita ,tak jsem nezmok jen dvakrát - to přece neni normální surprised...v únoru a březnu jsem se tomu nedivil ,aspoň jsem otestoval nepromokavej textil ,ale teď už mě to sere.  A  aby toho nebylo málo ,tak jsem dneska ráno vyjel ze vrátek na silnici a jako , že zastavim  a zahamstnul jsem to ňák moc předkem  a moto se začala pomalu pokládat (měl jsem ještě stočený kolo doprava ).chtěl jsem to nějak urejdovat ,aby mi nespadla a tak jsem zabral veškerou svou silou za řidítka  a skřípnul jsem si nějakej sval na krku ,až mě bodlo u lopatky ,takže ted nemůžu ani otočit hlavou ,ani nic , tak jsem motocygl zase zaparkoval  ,vzal si takovej ten límec na krk a seru na to bad...budu žádat asi o změnu nicku na : „ten co má sílu v rukách a je furt mokrej jak kokot“.bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Banditatom (Člen)
13.06.2010 12:31:37

Re: zase jsem přijel domu na sračku

klíd počasí mě neseresmokinna cestu nemůžu a na loucetě páru kapek nevylejesmile1s tím krkem se mě to stalo v zimě na čtřkulibadvšeci se na mě dívali jak na trotla když jsem šel z obchudubigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
fidoB6 (Člen)
13.06.2010 15:14:19

hlemejžď: tak to fakt nasere. to prodej a vyleze sluníčkobigsmilebigsmilebigsmilebigsmiletakhle nám všem akorát kurvíš to počasíevilbigsmilebigsmilebigsmile z krku si nic nedělej, mi se pravidelně bloknou zádasick

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Sandman (Člen)
13.06.2010 17:41:24

Včera slibovali pořádný slejvák. To já měl v práci noční a byl jsem v klidu. Klimatizace, takže příjemných 22 stupňů, venku lilo jak z konve, ale do konce směny to skoro vše uschlo.good

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Jaster (Člen)
13.06.2010 19:51:27

já jsem teď nikde nezmokl. letos jen 1x asi před 2týdny a to po projížďce 120km, přímo v naší vsi když sem jel od zastávky domů. mokrej jsem byl řádně, takovej chcavec.

motto "Vem za heft a val"
Inženýrek (Člen)
13.06.2010 21:08:53

Tak to já letos nezmok ještě ani jednou, ale zase mám houno najeto, jen 1600 smile2 není čas pořádně.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
zdenek 1 (Člen)
13.06.2010 21:52:23

Banditatom psal:

klíd počasí mě neseresmokinna cestu nemůžu a na loucetě páru kapek nevylejesmile1s tím krkem se mě to stalo v zimě na čtřkulibadvšeci se na mě dívali jak na trotla když jsem šel z obchudubigsmilebigsmilebigsmile

hele,ty ještě žiješ? kdy bude ta bečka???bigsmilebigsmilebigsmile

když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen)
13.06.2010 21:58:32

to Hlemejžď...kde to kurwa jezdíš???na mě dneska padla první kapka když jsem zastavil doma u vrat po najetejch 400 km za víkend bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
13.06.2010 22:58:20

K.a.s.y.m. psal:

to Hlemejžď...kde to kurwa jezdíš???na mě dneska padla první kapka když jsem zastavil doma u vrat po najetejch 400 km za víkend bigsmile

vy ste tam asi v ňákym dešťovym stínu ,nebo co bigsmile ...dycky mně to chytne  ,když se vracim směrem na Pelhřimov od Cerekve(odsud jsem přijel minule nasáklej jak houba ,páč jsem jel jen v obyč kalhotách),Počátek ,nebo Kamenice. ...asi nějakej úkaz , nebo to tahám za sebou bigsmile...je zajímavý ,že když se podívám směrem na Vlašim ,tak tam je dycky lepší obloha ,když tady prší...asi se přestěhuju ...nebo vyměnim stroj bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
14.06.2010 07:22:15

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

vy ste tam asi v ňákym dešťovym stínu ,nebo co bigsmile ...dycky mně to chytne  ,když se vracim směrem na Pelhřimov od Cerekve(odsud jsem přijel minule nasáklej jak houba ,páč jsem jel jen v obyč kalhotách),Počátek ,nebo Kamenice. ...asi nějakej úkaz , nebo to tahám za sebou bigsmile...je zajímavý ,že když se podívám směrem na Vlašim ,tak tam je dycky lepší obloha ,když tady prší...asi se přestěhuju ...nebo vyměnim stroj bigsmile

nebo jezdi jinym směrem bigsmile
no já se tenhle víkend motal kolem Pardubic,Dobrušky,Deštného v Orl. ,Náchoda atd.bigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
14.06.2010 07:38:56

tak dneska ....dneska je uplně jedno ,jakym směrem bigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
14.06.2010 07:44:30

z toho naděláš..ted jsem v práci taky koňmo a krom nemok bundy uplně suchej bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
14.06.2010 07:48:41

já myslel krom bundy ,bot a kalhot bigsmilebigsmilebigsmile

DonPepon (Člen)
14.06.2010 08:05:03

já zmoknu tak 5x-6x za týden,dnes ráno zase smile2,ale už si začínám zvykatbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
14.06.2010 08:18:51

hlemejzd999 psal:

já myslel krom bundy ,bot a kalhot bigsmilebigsmilebigsmile

ne ne...na skůtru jsem od pasu dolu skovanej bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS