Nejsi přihlášen
Jak sundat kapotu na 650 S ?
Čau chlapi, chci vyměnit přední blinkry... Ale potřeboval bych sundat kapotu abych se dostal k drátům od těch blikačů... ňák se mi to nedaří nemůžu ani vyndat budíky ... nevíte jak na to ?
Bandit 650 S r.v 2006 (vzducháč)...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2010 14:35:35 Offline |
Re: Jak sundat kapotu na 650 S ?
nevim jak na 650 ale na 600 drží dvouma šroubama na krku a na každym boku dvěma v kapotě...a nemyslim si,že tady to bude o moc jiný.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
bubu předpokládat, že je to eště vzdušník...
budíky jdou z kapot skoro až jako poslední, nejdřív plexi, pak boky atd... ale proč prosatana kolevá blinkru sundavat kapoty? tam šáhneš zespoda, nebo kolem šavlí zezhora ne?
Strýcfajtr !!!
No to jo ale pak se potřebuju eště dostat přes ty černý "záslepky" v kapotě a eště sundat budíky páč dráty od blinkrů vedou až pod budík a tam sou spojený... blinkry a záslepky mám koupený tak bych to už chtěl udělat
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2010 14:47:12 Offline |
jo to tam standartně bejvá..je to tam stažený takovejma těma kovovejma sponkama.
to jelen: 650 má přední kapotu v celku tušim
musíš sundat zrcátka a povolit to na bokách pak by ti měla jít sundat kapota bez lešení..možná to bude držet i někde zespoda,ale tak aby na to bylo vidět a byl k tomu přístup.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2010 14:50:51 Offline |
mettzed psal:Joo kapota je vcelku :) díky moc za radu pak se na to vrhnu snad nejsem tak levej abych si to neudělal sám
jestli si to uděláš sám je mi vcelku jedno
K.a.s.y.m. psal:jo to tam standartně bejvá..je to tam stažený takovejma těma kovovejma sponkama.
to jelen: 650 má přední kapotu v celku tušim
musíš sundat zrcátka a povolit to na bokách pak by ti měla jít sundat kapota bez lešení..možná to bude držet i někde zespoda,ale tak aby na to bylo vidět a byl k tomu přístup.
to že jsou oba boky spojený vím taky ty sokolíku myslíš, že já je na starším sundavám zvlášť? na tvojí obhajobu...na zrcátka jsem zapoměl
pro původního tazatele:
http://www.suzukibandit.cz/osiris/GSF65 … ervice.pdf
na listu 166 je to co hledáš... jinak kabely s konektorama od blinkru jsou dost dlouhý na to aby se daly připáskovat k lešení tam kde na ně došáhneš i bez demontáže budky řidiče
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2010 15:14:09 Offline |
já je teda zvlášt sundaval bo už byli všechny ty držáky tak špatný,že sundat to vcelku tak něco ulomim ,ale teď už co???teď už nemusim kapota si hajá zabalená do frešky pěkně na půdě
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2010 15:27:48 Offline |
mettzed psal:Takže jako myslíš že můžu vytáhnout ty kabely z podbudiku a pak napojit nový bez sundání kapoty?
zkus to
mettzed psal:Takže jako myslíš že můžu vytáhnout ty kabely z podbudiku a pak napojit nový bez sundání kapoty?
na konci máš akorát takový fajnový konektory, který většinou na těch novejch blinkrech nemáš, takže stejně musíš střihnout a spojit ...
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 14.06.2010 16:53:46 Offline |
dva šroubky a budíky sou dole.. pod nima jsou oba štekry na blinkry. rozpojit štekr,povolit matičku na blinkru a je to, kapotu nech na motorce...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:dva šroubky a budíky sou dole.. pod nima jsou oba štekry na blinkry. rozpojit štekr,povolit matičku na blinkru a je to, kapotu nech na motorce...
jenže já ty dva šroubky odšroubuju ale stejně budíky držej jak přibitý! Jestli teda myslíš ty který sou normalne vidět pod budikama v tom černým plastu?
mettzed psal:Progear 650 psal:dva šroubky a budíky sou dole.. pod nima jsou oba štekry na blinkry. rozpojit štekr,povolit matičku na blinkru a je to, kapotu nech na motorce...
jenže já ty dva šroubky odšroubuju ale stejně budíky držej jak přibitý! Jestli teda myslíš ty který sou normalne vidět pod budikama v tom černým plastu?
To drčí dobře ale je to jen nacvaklé taky jsem z toho byl poprvé vyděšený... nahoře je ještě zobáček ale jinak to msíš trošku silou...
fakt díky to mě pomohlo sundal sem budíky :) ale hoši nevíte esli se nedaj někde koupit ty spojky na ty drátky ? nechce se mi to štípat.... a kdybych ty starý prodával tak bude lepší drát i s konektorem :)
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2010 20:49:35 Offline |
zkus se kouknout na stranky Miramota mívali to tam..jestli myslíš ty redukce
Dík za radu ale teď sem zase narazil nevíte jakej je rozdíl mezi konektoram ILS1 http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 2ks/47804/ (v balení sou 2ks) a ILS4 http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 4ks/47801/ (v balení sou 4) ??? Dík za radu jen doufám že to není označení motoshopu aby věděli co máj poslat
Stránky: 1