Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Tak kdo měl smůlu včera v Holešovicích

Baltazar (Člen)
12.06.2010 08:05:51

Tak kdo měl smůlu včera v Holešovicích

Včera jsme konečně oženili bráchu 33 let, a když jsme jeli ze svatby, nějakej autobusák (gsx 1400) nás objížděl k semaforu v Holešovicích, pak na zelenou vyrazil a z leva na červenou jel nějakej kokot a sestřelil ho, zaplať bůh ho trefil na přední kolo a tak se jim nic nestalo. Když nás míjel, ještě jsem říkal jak to má pěkně vyleštěný.
Takže než vypálíte na zelenou, dejte si majzla na takový vemena co jezděj na červenou, a taky až budete sedět v plechovce, nejezděte na červenou bo tam může někdo bejt.

The father of the little princess of the dawn
Newada (Člen)
12.06.2010 11:06:19

Re: Tak kdo měl smůlu včera v Holešovicích

Bych si tipnul na kamenej ksicht z východu. bigsmile

jak dlouho ještě?
Paladin86 (Člen)
12.06.2010 11:14:35

Baltazar psal:

Včera jsme konečně oženili bráchu 33 let, a když jsme jeli ze svatby, nějakej autobusák (gsx 1400) nás objížděl k semaforu v Holešovicích, pak na zelenou vyrazil a z leva na červenou jel nějakej kokot a sestřelil ho, zaplať bůh ho trefil na přední kolo a tak se jim nic nestalo. Když nás míjel, ještě jsem říkal jak to má pěkně vyleštěný.
Takže než vypálíte na zelenou, dejte si majzla na takový vemena co jezděj na červenou, a taky až budete sedět v plechovce, nejezděte na červenou bo tam může někdo bejt.

Tohle je furt v českejch budějovicích u OBI. Tam je furt něco. Ty se semafory jsou tak blbě seřízený, že když tobě ze zelený skočí oranžová, tak v jinym směru jim už skáče z červený taky oranžová... bad

vlada1200 (Člen)
13.06.2010 08:26:11

Neviděl jsi těch bouraček letos už dost?? Tě to nějak baví ne??smile1 Doufám, že tě nikde nepotkám, abych nedopadl jako ti okolo tebe !! bigsmile smile1

Jezdím tak, abych dojel!
Baltazar (Člen)
13.06.2010 21:29:52

vlada1200 psal:

Neviděl jsi těch bouraček letos už dost?? Tě to nějak baví ne??smile1 Doufám, že tě nikde nepotkám, abych nedopadl jako ti okolo tebe !! bigsmile smile1

Hele já už ulovil 3 motorkáře na kapotu, tagže si dávej majzla, jinak mi taky přezdívaj kalamitastrofabigsmile

The father of the little princess of the dawn
zdenek 1 (Člen)
13.06.2010 21:49:38

Já zase lámu stromy tatrou a říkají mi drtikol bigsmile (ale to je už staré patnáct let ) bigsmile

když to jede,je to OK
barynek (Člen)
14.06.2010 08:28:34

vlada1200 psal:

ty bys mu za to navalil jeste flastr za neprimerenou jizdu, co? bigsmile

Bandit 4EVER!!!
vlada1200 (Člen)
15.06.2010 14:22:10

barynek psal:
vlada1200 psal:

pokud si dobře pamatuju, tak jsem byl i na tebe hodnej pussy bigsmile
je pravda že v tvým případě by to bylo na flastr za bezdůvodně pomalou jízdu!!ass

a víš co, baryne......assass bigsmile

Jezdím tak, abych dojel!
barynek (Člen)
15.06.2010 20:14:23

vlada1200 psal:
barynek psal:
vlada1200 psal:

pokud si dobře pamatuju, tak jsem byl i na tebe hodnej pussy bigsmile
je pravda že v tvým případě by to bylo na flastr za bezdůvodně pomalou jízdu!!ass

a víš co, baryne......assass bigsmile

hodnej jsi sice byl, ale spodky jsem měl málem hnědýbigsmilebigsmilebigsmile
no jinak zdravim tam na východ, nějakou dobu se tam ještě nepodívám...

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS