Nejsi přihlášen
malej Honzík (Člen) 15.06.2010 12:55:40 Offline |
Rumunsko (2.7.2010)
Zdravím všechny v pátek 02. 07. nebo v sobotu 03. 07. jedem do Rumunska cca na 10 dní. Zatím: 1x Bandit 12 + baťůžek,1x Caponord + baťůžek, 1x Fazer6 +baťůžek,1x R1. Kdyby se chtěl někdo přidat tak se ozvěte : honya77@seznam.cz. Můžu poslat nějaký fotky z loňska je to tam fakt super
Editoval osiris (21.06.2010 21:08:43)
Re: Rumunsko (2.7.2010)
A kam pak razíte? Máte už nějakou trasu? Nebo se cestou rozhodujete? Planujeme jet letos možná až k moři, ale asi autem. Cestou se stavět v Sibiu, Fagaraš, Brašov (podívat se někde kolem), pak dál k moři. Zpět jedeme spodem na Svatou Helenu (česká vesnice u Moldova Noua) - tam jsem se totiž narodil a cca 9 let žil.
malej Honzík (Člen) 16.06.2010 08:22:03 Offline |
Qasnak psal:A kam pak razíte? Máte už nějakou trasu? Nebo se cestou rozhodujete? Planujeme jet letos možná až k moři, ale asi autem. Cestou se stavět v Sibiu, Fagaraš, Brašov (podívat se někde kolem), pak dál k moři. Zpět jedeme spodem na Svatou Helenu (česká vesnice u Moldova Noua) - tam jsem se totiž narodil a cca 9 let žil.
trasu máme,ale dělali ji báby tak přesně nevím ,ale určitě moře,Fagaraš,Shigisvara.
malej Honzík (Člen) 16.06.2010 08:25:13 Offline |
Petr J. psal:to Honzík: už takhle je vás jako psů, proč chteš aby jel někdo další? Navíc máte dosti nevyrovnanou skvadru strojů...
Větší banda-větší sranda a stroje jsou v poho 200 valej všechny a to stačí
malej Honzík psal:Qasnak psal:A kam pak razíte? Máte už nějakou trasu? Nebo se cestou rozhodujete? Planujeme jet letos možná až k moři, ale asi autem. Cestou se stavět v Sibiu, Fagaraš, Brašov (podívat se někde kolem), pak dál k moři. Zpět jedeme spodem na Svatou Helenu (česká vesnice u Moldova Noua) - tam jsem se totiž narodil a cca 9 let žil.
trasu máme,ale dělali ji báby tak přesně nevím ,ale určitě moře,Fagaraš,Shigisvara.
Tak šťastnou cestu, jedeme až o měsíc později.
Stránky: 1