Nejsi přihlášen
PRAŽSKÁ SEKCE NEDĚLE 1.4.
UDĚLAL SEM PRO TO NOVÝ TÉMA .... TAKŽE NEDĚLE NEJEN PRO TY CO JIM PLATÍ SEZONÍ HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ V KOLIK JÁ NAVRHUJU 10.00 HOD MAXIMÁLNĚ V 11,00 POKUD BUDE ROZUMNÝ POČASÍ ... UČAST VIDÍM NA MARTYS , NEWADA , MAZI , A MOHL BY SE PŘIDAT FILOUS KDYŽ NEBYL V ŽELEZNÁKU DLOUHO KDO DÁLŠÍ .. NAVRHUJTE MOŽNOSTI KDE A JAK CO BOBULE ??A DALŠÍ ...
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Re: PRAŽSKÁ SEKCE NEDĚLE 1.4.
Eremi psal:Lihy psal:Tak se mi chce i nechce....mám strach že tam bude zima
letos zima ještě nebyla, tak čekáš, že přijde v neděli?
Woe, žel brod a harachov sou hory vogo, něco jako u vás v ázii hindukůš a tam bejvá chladněji
Lihy psal:Eremi psal:Lihy psal:Tak se mi chce i nechce....mám strach že tam bude zima
letos zima ještě nebyla, tak čekáš, že přijde v neděli?
Woe, žel brod a harachov sou hory vogo, něco jako u vás v ázii hindukůš a tam bejvá chladněji
no jo vogo, bude tam 15 místo 20 v práglu, tak chápu, že máš obavy, abys nezmrznul
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Lihy psal:Eremi psal:
letos zima ještě nebyla, tak čekáš, že přijde v neděli?Woe, žel brod a harachov sou hory vogo, něco jako u vás v ázii hindukůš a tam bejvá chladněji
no jo vogo, bude tam 15 místo 20 v práglu, tak chápu, že máš obavy, abys nezmrznul
Vole tady máme 15° v Práglu takže 10°je už na mně málo.....bych se mohl nastydnout
Vogo protože jsem zaspal připravu, musím pár drobností doladit zejtra. takže bych to Mazi nechal tak na 12h sraz třeba ve Filousově na benzince/bo motku mám zatím jěšte u našich v kostelci/ co ty na to?
ale jedu, se kurevsky těšim.
no mevím tady je taky patnáct,a to bydlím kousek od hor,je ideální počasí,když to bude takle každej rok jak letos,sem spokojen,akorád by to mohlo být tak o měsíc dřív
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
MAZI psal:UDĚLAL SEM PRO TO NOVÝ TÉMA .... TAKŽE NEDĚLE NEJEN PRO TY CO JIM PLATÍ SEZONÍ HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ V KOLIK JÁ NAVRHUJU 10.00 HOD MAXIMÁLNĚ V 11,00 POKUD BUDE ROZUMNÝ POČASÍ ... UČAST VIDÍM NA MARTYS , NEWADA , MAZI , A MOHL BY SE PŘIDAT FILOUS KDYŽ NEBYL V ŽELEZNÁKU DLOUHO KDO DÁLŠÍ .. NAVRHUJTE MOŽNOSTI KDE A JAK CO BOBULE ??A DALŠÍ ...
Woe Mazi, tenhle víkend to asi neklapne, bo budu dělat průzkum kolem komína, a máš na autobusu pluh?
jak dlouho ještě?
inkvizitorr (Administrator) 31.03.2007 13:42:40 Offline |
Filous psal:...pánové, dam vam košem, do Brodu pojedu jindá, bo sem fčera večír slíbil pani romantickej jarní vejlet ve dvou ...užite si to a vofafrně!!!
ty vole prej romantickej vejlet ve dvou mysli na to že už vám neni 18 abys nedostal někde ingfarkt kdyby bylo nejhůř zavolej, přijedu na výpomoc oktávijej
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...pánové, dam vam košem, do Brodu pojedu jindá, bo sem fčera večír slíbil pani romantickej jarní vejlet ve dvou ...užite si to a vofafrně!!!
ty vole prej romantickej vejlet ve dvou mysli na to že už vám neni 18 abys nedostal někde ingfarkt kdyby bylo nejhůř zavolej, přijedu na výpomoc oktávijej
...pani řikala, že prej si pjeknej hajzl ...ale jinag dík, dyštag se vozvu ...teda esi budu schopnej třesoucí se rukou starce najít tvý číslo f seznamu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
MartysN6 psal:Vogo protože jsem zaspal připravu, musím pár drobností doladit zejtra. takže bych to Mazi nechal tak na 12h sraz třeba ve Filousově na benzince/bo motku mám zatím jěšte u našich v kostelci/ co ty na to?
ale jedu, se kurevsky těšim.
to sem si moh myslet že to zase chceš honit na poslední chvíli ........ a dneska jsi na tom dělat nemoh ?? do filousova netrefim..... jak tam pojedeš ??
osiris psal:...filous pojed s nama, taky jedem monickem romantiku (instrukce stejny jako dneska)
...Osi, dík za pozvání, ale ve 13 budem teprf vyrážet s USB, tagže to nestíháme a navíc je to na votpoledne dost daleko, bo máme doma hadi, tagže nemůžem vyrazit dříf ani přitáhnout bůchví gdy...nicméně určitě v nejblišší dobje dorazíme na pokec a kafete, jag sme se bavili, ale to doladíme po founu...myslel sem na zejtřek, ale dyš je takle pjekně, tag je lepčí jezdit neš sedět f obyváku...pozdravuj Monču a užijte si to!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...fildo, to máš recht s tim sezením nebo ježděním taky pozdravuj áju a zbytek po founu
todle ti napíše monika: ahojda, Filipe přijeďte s Ajou příští vikend před Velikonocema. Pokecáme o tom výběru dovolené pro Vás a ukážeme Vám fotečky. Vemte s sebou i kluky.
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
MartysN6 psal:MAZI psal:takže fajnová vyjíždka se severní sekci a spol .... skoro jak na srazu ...... nic pro kellyho bo nemá rát masofky .. 400km parádní počasí díky všem zučastněným foto dodá OSI
podepisuju to
jo,jo bylo tu super
díky fšem
stálo to za hovno. že sem tam vůbec jezdil viděl sem zase ty xichy a poslouchal ty blbý keci těch pacientů.....ještě že sem jel jen do toho HK. A i pak to stlálo za prd, slunce smažilo, vítr na mě foukal, mouchy se na mně lepily....prostě hnus. Jó mít tak ochcáfku v TDÍčku to by bylo
To já jen tak, aby to inkvizovi a Kubovi nebylo líto
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2007 18:17:12 Offline |
Lihy psal:stálo to za hovno. že sem tam vůbec jezdil viděl sem zase ty xichy a poslouchal ty blbý keci těch pacientů.....ještě že sem jel jen do toho HK. A i pak to stlálo za prd, slunce smažilo, vítr na mě foukal, mouchy se na mně lepily....prostě hnus. Jó mít tak ochcáfku v TDÍčku to by bylo
To já jen tak, aby to inkvizovi a Kubovi nebylo líto
tak to mam radost, zejtra jedu zas oktávijej přes dubou, tak si tam dam ty zatáčky a proženu pár supersportů, mam tam nový pryže, tak to sedí jak přikovaný kór když je to f tom tédéíčku auto je lepčí než motorka
doba je temná...
inkvizitorr psal:Lihy psal:stálo to za hovno. že sem tam vůbec jezdil viděl sem zase ty xichy a poslouchal ty blbý keci těch pacientů.....ještě že sem jel jen do toho HK. A i pak to stlálo za prd, slunce smažilo, vítr na mě foukal, mouchy se na mně lepily....prostě hnus. Jó mít tak ochcáfku v TDÍčku to by bylo
To já jen tak, aby to inkvizovi a Kubovi nebylo lítotak to mam radost, zejtra jedu zas oktávijej přes dubou, tak si tam dam ty zatáčky a proženu pár supersportů, mam tam nový pryže, tak to sedí jak přikovaný kór když je to f tom tédéíčku auto je lepčí než motorka
TO máš pravdu ..... mužeš si tam zapálit , neprší na tebe ,nefouká vítr....
PetrK psal:MartysN6 psal:MAZI psal:takže fajnová vyjíždka se severní sekci a spol .... skoro jak na srazu ...... nic pro kellyho bo nemá rát masofky .. 400km parádní počasí díky všem zučastněným foto dodá OSI
podepisuju to
jo,jo bylo tu super
díky fšem
co kuze? uz sis zvyknul?
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Stránky: 1