Nejsi přihlášen
Dilema STAN
Mám dilema. Co by jste si vybrali?
http://www.coleman.eu/cz/p-25685-crestline-2-l.aspx
nebo
http://www.coleman.eu/cz/p-25680-coastline-2-plus.aspx
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2010 15:55:30 Offline |
Re: Dilema STAN
nejskladnějí je asi plachta na motorku z lidlu
stan pro dva je blbost..tam nestrčíš žádný věci co si sebou vezeš..jezdim se stanem(kopulí) pro 4 a je to jen tak tak aby se tam dva normální lidi vyspali a ještě tam bylo místo na moto hadry a bágli.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
http://www.vystavastanu.cz/
Jdi sem, vyzkoušej a zeptej se.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jaster psal:mám stan pro 3lidi a malinká předsíňka. když si tam dáme věci, 2 se tam vejdou akorád. zatim jsem ho použil pouze 2x a stejně když někam jedem na díl, bereme radši chatky nebo chaty.
ale když jedš tak občas nemáš čas schánět chatu. Hlavně třeba v deset v noci.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:Jaster psal:mám stan pro 3lidi a malinká předsíňka. když si tam dáme věci, 2 se tam vejdou akorád. zatim jsem ho použil pouze 2x a stejně když někam jedem na díl, bereme radši chatky nebo chaty.
ale když jedš tak občas nemáš čas schánět chatu. Hlavně třeba v deset v noci.
to pak nemáš, my máme zamluvenou chatku předem, nebo objedem kempy v okolí kde chceme přespat. stan má teda výhodu, že si usteleš kde chceš
motto "Vem za heft a val"
Frodo89 psal:Scháním stan, kde do předsinky strčim i motorku.... A aby se vešel do 42l kufru....
Já sem tudle sháněl nafukovaci garsonku, nikde se nedalo, ale nakonec se zadařilo
Mrkni sem - http://www.unrealpussythinks.com
Second Class Citizen
1130 Café Racer
http://www.campingaz-coleman.cz/turisti … -2009.html
Prožil jsem italské bouřky s kroupama, uvnitř ani kapka.
GSF1250SA K7
asi před rokem koupenej v intersportu. asi za 3400kč, měl být za 4200kč co si pamatuji, ale měli na něm špatnou cenovku a prodavačka řekla že když si vezmem dostanem ho za tu cenu. tak jsme ho vzali, protože jiný pro 3lidi byli přes 4000kč. tenhle stačí... pár fotek
motto "Vem za heft a val"
XJelen psal:http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10002423
Parada ale pro dva?
Jinak mě se celkem libyl
http://www.louis.de/_10df723a7f2e23323f … f/0560.pdf
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
XJelen psal:pytlík - pro dva a stroj je málo?
kolik vás na tý bandasce prosatana jezdí?
tři?
Zatim většinou jezdím sám, ale z mé zkušenosti vím že pro dvě osoby je vhodnější spíš stan pro tři..
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Já jezdím asi 5let s tímto,ale loni začal protestovat zip,tak asi koupím nějakej novej. Je s dvouma ložnicama,ale na moto vozím jenom jednu a zbytek stanu je obrovská předsíň Do kufru poskládám stan a tyčky dám ven pod pavouka,ty se do kufru nevejdou,sou dlouhý...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tři jednoduchá "vždycky" pravidla:
1) Vždycky se můžeš vyspat na zemi
2) Vždycky se dá zabalit do plachty na motorku
3) Vždycky něco zbyde...
Podle tohodle se dá pobýt na sraze celý víkend za cenu benzínu, který projedeš.
Srát na stany.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 psal:ross psal:mám jen spacák a malířskou folii pro případ chcance
a vejdu se tam i s motorkou
a ráno ještě krásně ze stanu vidím rvačku místních borců v Orlovicích
Už se nám to blíží
rád se přijedu podívat na gladiatorgames
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:ross psal:mám jen spacák a malířskou folii pro případ chcance
a vejdu se tam i s motorkou
a ráno ještě krásně ze stanu vidím rvačku místních borců v Orlovicích
Už se nám to blíží
Kurva co by to bylo za chlastačku,kdyby si nedali lidi do řepy
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:ross psal:VikecB12 psal:
Už se nám to blíží
Kurva co by to bylo za chlastačku,kdyby si nedali lidi do řepy
jasný kurva, dycky se někomu po raně rozsvítí v lebeni
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 15.06.2010 23:52:39 Offline |
Jestli chces fakt poradnej stan tak koukni sem www.armypoint.cz
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
VikecB12 psal:Já jezdím asi 5let s tímto,ale loni začal protestovat zip,tak asi koupím nějakej novej. Je s dvouma ložnicama,ale na moto vozím jenom jednu a zbytek stanu je obrovská předsíň
Do kufru poskládám stan a tyčky dám ven pod pavouka,ty se do kufru nevejdou,sou dlouhý...http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_0761.jpg
ten je i s garáží na moto ne
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Filous psal:...z Penny za vosum stovek pro tři s přecíní
a uz si v nem zmok
bracha mel podobnej na Slovensku a po mensim desticku tam mel rano deset cisel vody
ale byl z tesca, tak mozna ze penny je jina kvalitka
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 16.06.2010 12:09:05 Offline |
Luk psal:Filous psal:...z Penny za vosum stovek pro tři s přecíní
a uz si v nem zmok
bracha mel podobnej na Slovensku a po mensim desticku tam mel rano deset cisel vody
taky mám vod čongů a promok a po noci pěknýho slejváku a to ještě jen někde
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
a uz si v nem zmok
...eště né, stanuju enem za pjeknýho počasí, to dá rozum
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
SuJazuwaki (Člen) 16.06.2010 14:15:47 Offline |
redik27 psal:super, díky
Za mě z těch dvou ten druhej. Podobnej mám. Do předsíňky se vleze všechno, co vezu + propocený hadry, boty do rána uschnou a v ložnici se dá dýchat. I tak je tam ráno jak v lihovaru....
SuJazuwaki
SuJazuwaki psal:redik27 psal:super, díky
Za mě z těch dvou ten druhej. Podobnej mám. Do předsíňky se vleze všechno, co vezu + propocený hadry, boty do rána uschnou a v ložnici se dá dýchat. I tak je tam ráno jak v lihovaru....
vždyt se tam většinou ani nedoplazíš přesíňka je tvá
Život je boj-mašina je nej!!!
Příspěvky některých outdoormanů mne fakt pobavily....
My vozíme stan Husky Fighter z jejich serie Extreme a ten stan opravdu funguje. Vydržel v klidu povětří na Rujáně, bouři v Černé Hoře nebo orkán v Řecku. Velikostně je pro 3-4 osoby, což znamená, že dva se tam vejdou s bagáží (motohadry, přilby, atd.) v pohodě.
Vždycky to chce stany, jejichž pruty se protínají ve více bodech, jinak nejsou příliš stabilní ve větru nebo je třeba dohánět kotevníma šňůrama, což né všude jde.
to Ondráš: na srazech se pobýt jednu noc bez stanu dá, uprostřed třeba Albánských hor ne
Vždycky záleží, k čemu ten stan člověk chce...na jednu noc v létě stačí cokoliv, na adventure cestu už chce uvážlivě vybírat
Petr J. psal:Příspěvky některých outdoormanů mne fakt pobavily....
![]()
My vozíme stan Husky Fighter z jejich serie Extreme a ten stan opravdu funguje. Vydržel v klidu povětří na Rujáně, bouři v Černé Hoře nebo orkán v Řecku. Velikostně je pro 3-4 osoby, což znamená, že dva se tam vejdou s bagáží (motohadry, přilby, atd.) v pohodě.
Vždycky to chce stany, jejichž pruty se protínají ve více bodech, jinak nejsou příliš stabilní ve větru nebo je třeba dohánět kotevníma šňůrama, což né všude jde.
to Ondráš: na srazech se pobýt jednu noc bez stanu dá, uprostřed třeba Albánských hor ne
Vždycky záleží, k čemu ten stan člověk chce...na jednu noc v létě stačí cokoliv, na adventure cestu už chce uvážlivě vybírat
moje paní sa ptá estli to má vokna a estli sa na to daj přidělat truhlíky s muškátama, že byzme to vyměnili za barák, dyž je to taká kfalita
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
to Koldan: listuji katalogem Touratechu a nemohu tam nikde najít nosič na truhlíky na kytky....čoveče, to asik nikdo s sebou nevozí......takže to tam asik ani není potřeba...
Jinak prý když to postavíš (jako stan) na louce, tak tam je kytek a jiných alergenů dost
Ondráš psal:Tři jednoduchá "vždycky" pravidla:
1) Vždycky se můžeš vyspat na zemi
2) Vždycky se dá zabalit do plachty na motorku
3) Vždycky něco zbyde...
Podle tohodle se dá pobýt na sraze celý víkend za cenu benzínu, který projedeš.
Srát na stany.
ani na motodovolenou sme to nikdá nebrali ...
celta z obi je akurát ..
naprostej souhlas ...
Bandit pičo
Koldan psal:Petr J. psal:Příspěvky některých outdoormanů mne fakt pobavily....
![]()
Vždycky záleží, k čemu ten stan člověk chce...na jednu noc v létě stačí cokoliv, na adventure cestu už chce uvážlivě vybíratmoje paní sa ptá estli to má vokna a estli sa na to daj přidělat truhlíky s muškátama, že byzme to vyměnili za barák, dyž je to taká kfalita
momentalně zavostalej
![]() |
Smoula.koumak (Člen) 17.06.2010 21:40:05 Offline |
redik27 psal:
Mám dilema. Co by jste si vybrali?
http://www.coleman.eu/cz/p-25685-crestline-2-l.aspx
nebo
http://www.coleman.eu/cz/p-25680-coastline-2-plus.aspx
ten první mám už nějakej ten rok, je dobrej a hlavně skladnej, ale je fakt pro jednoho, pro dva jedině když se mají hodně rádi
Bandit v lese :-))
![]() |
Smoula.koumak (Člen) 17.06.2010 21:42:42 Offline |
a uz si v nem zmok
a četl ten návod k tomu? píšou tam, že si ho musíš sám impregnovat aby byl nepromokavej
Bandit v lese :-))
Stránky: 1