Nejsi přihlášen
Umístění CZetka (mezinárodní rozlišovací značky ČR)
Zdravím ve spolek.
Přiznám se že ani pořádně nevím kam todle téma zařadit, jelikož je to cestovatelsko-technicko-diskusní téma.
Jelikož se chystám trochu cestovat, potřeboval bych poradit s umístěním rozlišovací značky České republiky tzv. CZetka. Úvodem řikám že mám ještě starou SPZ bez modrýho pruhu.
Pátral jsem po netu a jediné co jsem zjistil, jsou předepsané rozměry a provedení samotného CZetka. Nikde jsem však zatím nenašel, kde by bylo uvedeno jeho předepsané umístění na autě, natož pak na motorce. Na Bambitce toho místa moc není, respektive pokud budu vycházet z předpokladu, že má být v blízkosti SPZ, tak jediný možný je pod SPZ. Jenže vzhledem k předepsaným rozměrům 175x115 mm se tam nevleze tak aby byla zachována její čitelnost.
Možná někomu přijde že řeším hloupost, ale snažím se předejít případnému setkání s "orgánem" (doslovně ), která bude dělat problémy. Takže se ptám Vás jestli se s tím už někdo nesetkal a neřešil to?
Re: Umístění CZetka (mezinárodní rozlišovací značky ČR)
Georges psal:Zdravím ve spolek.
Přiznám se že ani pořádně nevím kam todle téma zařadit, jelikož je to cestovatelsko-technicko-diskusní téma.
Jelikož se chystám trochu cestovat, potřeboval bych poradit s umístěním rozlišovací značky České republiky tzv. CZetka. Úvodem řikám že mám ještě starou SPZ bez modrýho pruhu.
Pátral jsem po netu a jediné co jsem zjistil, jsou předepsané rozměry a provedení samotného CZetka. Nikde jsem však zatím nenašel, kde by bylo uvedeno jeho předepsané umístění na autě, natož pak na motorce. Na Bambitce toho místa moc není, respektive pokud budu vycházet z předpokladu, že má být v blízkosti SPZ, tak jediný možný je pod SPZ. Jenže vzhledem k předepsaným rozměrům 175x115 mm se tam nevleze tak aby byla zachována její čitelnost.
Možná někomu přijde že řeším hloupost, ale snažím se předejít případnému setkání s "orgánem" (doslovně ), která bude dělat problémy. Takže se ptám Vás jestli se s tím už někdo nesetkal a neřešil to?
Na kufr by se nevlezla?? Nebo přes SPZ A musi byt vubec Motorka v EU označena CZtkou?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Georges psal:Kufr nemám a ani ho kvůli tomu kupovat nebudu.
Pokud nemáš SPZ s modrým pruhem, hvězdičkama a nápisem cz, tak musí být CZetko.
a koupit ti tu modrou samolepku s modrym proužkem je asi blbost co? Jak se to řika blbej napad taky napad
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
nicola.foxx (Člen) 07.06.2010 10:08:54 Offline |
Frodo89 psal:Georges psal:Kufr nemám a ani ho kvůli tomu kupovat nebudu.
Pokud nemáš SPZ s modrým pruhem, hvězdičkama a nápisem cz, tak musí být CZetko.a koupit ti tu modrou samolepku s modrym proužkem je asi blbost co? Jak se to řika blbej napad taky napad
To hlavne nesmis udelat. Pac je to podle litery znehodnoceni SPZ a muzou ti za to dat flastrik.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Frodo89 psal:Georges psal:Kufr nemám a ani ho kvůli tomu kupovat nebudu.
Pokud nemáš SPZ s modrým pruhem, hvězdičkama a nápisem cz, tak musí být CZetko.a koupit ti tu modrou samolepku s modrym proužkem je asi blbost co? Jak se to řika blbej napad taky napad
To hlavne nesmis udelat. Pac je to podle litery znehodnoceni SPZ a muzou ti za to dat flastrik.
to by pak musel dostat flastr tretina naroda ale vim o tom hovno, to jen na okraj
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx psal:To hlavne nesmis udelat. Pac je to podle litery znehodnoceni SPZ a muzou ti za to dat flastrik.
Jasny no.. taky jsme o tom něco slyšel... Ale jak píšu Blbej napad taky napad....
PS: zajit na Mag. zda ti tu značku nevyměni je asi zbytečny přepich co?
- Nahlassit jim že značka byla odcizena... Zaplatiš 300,-Kč a vystavi ti SPZ novou.... Jinak kam na Bandasce nalepit CZetku fakt netušium.... Krom těch kufru...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2010 10:58:02 Offline |
normáln to lepíme za sedučku pod madlo a to i tam kde je kufr a na velikost se taky vyprdni..vyber co se ti líbí...mě se třeba líbí takový ty 3D samolepky a nejlépe transparetní ať to moc nekazí vzhled.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2010 12:06:38 Offline |
mazo psal:to akože to vážne potrebujete na vehiklu?
když nemáš značku se znakem EU což na těch starejch před vstupem neni tak musíš.
qwerty psal:do
chcu jet v lete na slovaky a mam jeste tu starou...... musim to mit i na slovaky nebo tam to tolerujou ?
nechci snou SPZ s modrym picicincem
Mě to poslední 2 roky tolerovali... Ale taky mě nikdy nestavěli.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:qwerty psal:do
chcu jet v lete na slovaky a mam jeste tu starou...... musim to mit i na slovaky nebo tam to tolerujou ?
nechci snou SPZ s modrym picicincemMě to poslední 2 roky tolerovali... Ale taky mě nikdy nestavěli.
nestavěli nebo nezastavili?
to je velkej rozdíl
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:ross psal:nestavěli nebo nezastavili?
to je velkej rozdílNestavili... Jsem posera. Já bych zastavil...
k ujíždění musíš mít motivaci
já ji měl předloni na čtyřkolce, kdy mě ve Znojmě změřili a hned za mnou vyrazili
sice jsem mohl zadkem stříhat 6-ku roxor ale nic jinýho mi nezbývalo, když jsem byl bez not
a povedlo se
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Frodo89 psal:nicola.foxx psal:To hlavne nesmis udelat. Pac je to podle litery znehodnoceni SPZ a muzou ti za to dat flastrik.
Jasny no.. taky jsme o tom něco slyšel... Ale jak píšu Blbej napad taky napad....
PS: zajit na Mag. zda ti tu značku nevyměni je asi zbytečny přepich co?
- Nahlassit jim že značka byla odcizena... Zaplatiš 300,-Kč a vystavi ti SPZ novou.... Jinak kam na Bandasce nalepit CZetku fakt netušium.... Krom těch kufru...
Vyměnit si SPZ stejně nic nevyřeší, protože když pojedeš mimo země EU (Chorvatsko, Švýcarsko) stejně ji potřebuješ, navíc výměna SPZ není jen tak a nese to sebou spoustu dalších formálních úprav. (pojištění atd.)
K.a.s.y.m. psal:normáln to lepíme za sedučku pod madlo a to i tam kde je kufr a na velikost se taky vyprdni..vyber co se ti líbí...mě se třeba líbí takový ty 3D samolepky a nejlépe transparetní ať to moc nekazí vzhled.
ani jedno z toho co jsi napsal není možný, protože velikost a samotný provedení je dáno mezinárodníma smlouvama
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2010 07:40:41 Offline |
Georges psal:K.a.s.y.m. psal:normáln to lepíme za sedučku pod madlo a to i tam kde je kufr a na velikost se taky vyprdni..vyber co se ti líbí...mě se třeba líbí takový ty 3D samolepky a nejlépe transparetní ať to moc nekazí vzhled.
ani jedno z toho co jsi napsal není možný, protože velikost a samotný provedení je dáno mezinárodníma smlouvama
a víč co ti na národní smlouvy??? projeli jsme s tim takhle pěknej kus evropy a nikdy trabl nebyl.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2010 09:15:41 Offline |
Luk psal:to je stejny jak ladaky...zalezi koho potkas
když jim nedáváš důvod tak tě nezastaví.
Já to mám na Bandasce od minulého majitele na levé straně nakonci zadního plastu skoro u světla. Normované to určo není, ale nevypadá to zle a zakrývá to nějakou tu oděrku. Na Slováky s tím jezdil a asi neměl problém, jinak by to tam již neměl
Nic lidského mi není cizí
Stránky: 1