Nejsi přihlášen
Re: V sobotu 19.06.2010 Na BanditFest Jižní Morava
Ja bych chtel vyrazit nekdy mezi 7-8 rano z Prostějova, a projet si Sternberk, Bruntal, Sumperk, Vamberk, Zamberk a na misto
Billy psal:Ja bych chtel vyrazit nekdy mezi 7-8 rano z Prostějova, a projet si Sternberk, Bruntal, Sumperk, Vamberk, Zamberk a na misto
Jo a v sobotu rano sem zapomel , a Vikeci ty jak teda ? Jedes nejedes ? ![]()
zdenda67 psal:a kde že to je?nějakej leták by nebyl
?
http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz … 2010050003
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=100
LukinB6 psal:Zdravím bando. Kdo a kdy v sobotu na BanditFest odjíždíte z Jižní Moravy? Nemám s kým jet a přidal bych se k někomu.
Ac jsem Moravak tak jedu z Prahy od cajzlu![]()
Skáču dobře,skáču rád
Billy psal:Billy psal:Ja bych chtel vyrazit nekdy mezi 7-8 rano z Prostějova, a projet si Sternberk, Bruntal, Sumperk, Vamberk, Zamberk a na misto
Jo a v sobotu rano sem zapomel , a Vikeci ty jak teda ? Jedes nejedes ?
Zatím je to ve hvězdách,v pátek ještě vyrážím na votočku do germánie a kdy dojedu,to nikdo neví![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
LukinB6 psal:Zdravím bando. Kdo a kdy v sobotu na BanditFest odjíždíte z Jižní Moravy? Nemám s kým jet a přidal bych se k někomu.
Já bych jela,ale chci až v sobotu kolem poledne nebo odpoledne,jestli bude ale hnusně,nejedu vůbec![]()
Janna psal:LukinB6 psal:Zdravím bando. Kdo a kdy v sobotu na BanditFest odjíždíte z Jižní Moravy? Nemám s kým jet a přidal bych se k někomu.
Já bych jela,ale chci až v sobotu kolem poledne nebo odpoledne,jestli bude ale hnusně,nejedu vůbec
No ty jsi tvrďačka motorkářka. Já jedu v sobotu brzy ráno abych tam v těch 11 byl.
GSX1250FA
Zdar,
tak se mi změnily plány a vypadá to, že pojedu. Jestli tedy bude k dispozici ještě nějaké místo ke spaní, protože stan nemám a v dešti venku spát nebudu.
Můžeme dát sraz někde v Brně v sobotu dopoledne. Kdy plánuješ vyrazit?
lip psal:Zdar,
tak se mi změnily plány a vypadá to, že pojedu. Jestli tedy bude k dispozici ještě nějaké místo ke spaní, protože stan nemám a v dešti venku spát nebudu.
Můžeme dát sraz někde v Brně v sobotu dopoledne. Kdy plánuješ vyrazit?
Psal jsem to už výše, ale tak mezi 8:00 a 9:00![]()
GSX1250FA
opec psal:luki pošli tel namber.-pokud bude moc srat tak
Hele tel. mám v profilu, jinak 732 465 192. Ale ty tam tel nemáš. Já jedu za každého počasí (teda skoro za každého). Počítam odjezd z Brna 8:30. Kdyžtak Svitavy benzínka (kafé, sváča) kolem 9:30 - 45.
GSX1250FA
VikecB12 psal:opec psal:jakože
MOC
Kua u nás už neprší,dokonce vylezlo slunko
Ale nevím na jak dlouho
Tak jestli se někdo řídí podle http://www.medard-online.cz/index.php tak dojede maximálně do
.Bydlím v místech kde se to bude konat a podle medarda má chcát a to furt a vono hofno
takže kdo chce někam jet tak ať spolíhá jen na to jesi se mu chce![]()
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:VikecB12 psal:opec psal:jakože
MOC
Kua u nás už neprší,dokonce vylezlo slunko
Ale nevím na jak dlouho
Tak jestli se někdo řídí podle http://www.medard-online.cz/index.php tak dojede maximálně do
.Bydlím v místech kde se to bude konat a podle medarda má chcát a to furt a vono hofno
takže kdo chce někam jet tak ať spolíhá jen na to jesi se mu chce
Já uš věřím jenom vlastním vočím,a to jenom za střízliva
Fšechny přetpovědi lžou![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
LukinB6 psal:opec psal:luki pošli tel namber.-pokud bude moc srat tak
Hele tel. mám v profilu, jinak 732 465 192. Ale ty tam tel nemáš. Já jedu za každého počasí (teda skoro za každého). Počítam odjezd z Brna 8:30. Kdyžtak Svitavy benzínka (kafé, sváča) kolem 9:30 - 45.
A kde tedy v Brne dame sraz?
Pokud tedy nebude v kuse huste chcat, protoze nemam nepromoky a nevim, jak dlouho to vydrzi pry "nepromokava" bunda a kalhoty...
Stránky: 1