Nejsi přihlášen
malej Honzík (Člen) 19.06.2010 08:27:32 Offline |
výfuky <koncovky> přehlednej test
Kdo chcete vědět jak to je s koncovkama <výkon,hluk>, tak si kupte novej motocykl červenec 2010. Je tam velkej test testováno na banditoj 1250. Jsou tam všechny nejznámější značky, chybí snad akorát Akrap a Joshimura. Je to super přehledný a budete se divit jaký sou na brzdě rozdíly. Nejlepší je Leo vince, akorát překračuje hluk. limity a na ty já .
Re: výfuky <koncovky> přehlednej test
Dobře Ty, časák už mám taky doma ale mrkni sem http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=11336 trochu se to tady už řešilo
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
bandit650s (Člen) 19.06.2010 09:23:26 Offline |
Já jsem nasadil pred rokem MIVV SUONO http://motojomax.motonet.cz/karta.php?Id=16179 homologovany,ale taky nevim jestli bych neměl nějaké problémy.S homologační vložkou má příjemný brumlavý zvuk.Bez vložky je to hukot,ale to bych neriskoval a bez tak mi to na delší cestu leze na nervy,ten hluk.
Nejhezčí svět je ze sedla Bandita
malej Honzík psal:Kdo chcete vědět jak to je s koncovkama <výkon,hluk>, tak si kupte novej motocykl červenec 2010. Je tam velkej test testováno na banditoj 1250. Jsou tam všechny nejznámější značky, chybí snad akorát Akrap a Joshimura. Je to super přehledný a budete se divit jaký sou na brzdě rozdíly. Nejlepší je Leo vince, akorát překračuje hluk. limity a na ty já .
Mám asi mesiac Leo vince a som nadšený
Suzuki Bandit 1250SA
killerrebel (Člen) 20.06.2010 14:09:43 Offline |
malej Honzík psal:Kdo chcete vědět jak to je s koncovkama <výkon,hluk>, tak si kupte novej motocykl červenec 2010. Je tam velkej test testováno na banditoj 1250. Jsou tam všechny nejznámější značky, chybí snad akorát Akrap a Joshimura. Je to super přehledný a budete se divit jaký sou na brzdě rozdíly. Nejlepší je Leo vince, akorát překračuje hluk. limity a na ty já .
Tak to naskenuj a hod sem ten test.. ;-)
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:malej Honzík psal:Kdo chcete vědět jak to je s koncovkama <výkon,hluk>, tak si kupte novej motocykl červenec 2010. Je tam velkej test testováno na banditoj 1250. Jsou tam všechny nejznámější značky, chybí snad akorát Akrap a Joshimura. Je to super přehledný a budete se divit jaký sou na brzdě rozdíly. Nejlepší je Leo vince, akorát překračuje hluk. limity a na ty já .
....mi na můj mail pošli tvoji emalovou adresu....tady přes ten mail mi nejdou dát přílohy...a zkusím ti to poslat....
WD club member...
Hanz psal:killerrebel psal:malej Honzík psal:Kdo chcete vědět jak to je s koncovkama <výkon,hluk>, tak si kupte novej motocykl červenec 2010. Je tam velkej test testováno na banditoj 1250. Jsou tam všechny nejznámější značky, chybí snad akorát Akrap a Joshimura. Je to super přehledný a budete se divit jaký sou na brzdě rozdíly. Nejlepší je Leo vince, akorát překračuje hluk. limity a na ty já .
....mi na můj mail pošli tvoji emalovou adresu....tady přes ten mail mi nejdou dát přílohy...a zkusím ti to poslat....
A co to rovnou pověsit někde na net?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Hanz psal:killerrebel psal:
Tak to naskenuj a hod sem ten test.. ;-)....mi na můj mail pošli tvoji emalovou adresu....tady přes ten mail mi nejdou dát přílohy...a zkusím ti to poslat....
A co to rovnou pověsit někde na net?
Tak tak hoď to na net někde
Kdo nepadá jezdí pod svoje možnosti =)
Stránky: 1