Nejsi přihlášen
Výfuck Tenax
Cus banditaci, nema nahodou nekdo skusenosti s vejfuckama tenax ??
dost uvazuju ze si jeden poridim ale nevim o nich moc. Tak me zajma napriklad jesli neubere moc z vykonostni krivky a nebo jakej ma zvuk a jesli nekdo ma video rad bych ho videl.... diky
nicola.foxx (Člen) 11.05.2010 09:53:15 Offline |
Re: Výfuck Tenax
Tenax ma hlubsi zvuk
Nema homologaci
Na vykonu podle me nic nepoznas
Uz se tady probirala snad kazda znacka vejfuku, tak zkus priste pouzit hledat.
Ma to podobnej zvuk jako tohle http://www.youtube.com/watch?v=2DVnJo7I … anslated=1
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 11.05.2010 11:48:15 Offline |
Jo a taky si pjekne dlouho pockas nez ti ho vyrobi. Pokud zrovna nebude mit skladovku
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Radsi bych sel do Creptus
killerrebel (Člen) 12.05.2010 16:17:57 Offline |
zdenda67 psal:Já mám micron GP a spokojenost..Puvodně je na FZ1 ale puvodní majitel to vykutil,tak jde i na bandasku..Ale jasné kdo by si kupoval lauf za 13byků já teda ne
Ten lauf je luxus... aji ta přední maska nevypada marně..
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:zdenda67 psal:Já mám micron GP a spokojenost..Puvodně je na FZ1 ale puvodní majitel to vykutil,tak jde i na bandasku..Ale jasné kdo by si kupoval lauf za 13byků já teda ne
Ten lauf je luxus... aji ta přední maska nevypada marně..
Čest díky..Koukal si u hanky na moto_???
Žiješ jen jednou:-p:-)
Rostyk psal:Ton@l psal:mam tenax na B6, dela to strasne kraval, ale me se to libi jo a strili
To máš pravdu .........střílí nádherně
Mám B6-tku od Rostyka a Tenax kromě toho střílení kráááásně přede na volnoběh
Nic lidského mi není cizí
já můžu doporučit creptus. cena je podle mě podobná, homologaci taky nemá. A zvuk se mi moc líbí, někdy to teda řve víc než bych chtěl.
krátký video pro ukázku mám zde:
http://www.youtube.com/watch?v=3IVYghIUCME
motto "Vem za heft a val"
malej Honzík (Člen) 19.06.2010 08:35:50 Offline |
kaci psal:Cus banditaci, nema nahodou nekdo skusenosti s vejfuckama tenax ??
dost uvazuju ze si jeden poridim ale nevim o nich moc. Tak me zajma napriklad jesli neubere moc z vykonostni krivky a nebo jakej ma zvuk a jesli nekdo ma video rad bych ho videl.... diky
kup si novej motocykl červenec 2010 máš tam všechny vejfucky přímo v testu na bandasku. Nejlepší výkon má leo vince akorát dělá velkej bengál už z homo vložkou. Já jezdím bez ní mám carbon variantu-dunivější. Mám lepší zvuk než báchův Akrap-carbon na CB 1300s.
Mam na B12 Tenax oval dvoukomorovej. Ma dobre hlubokej zvuk, hlavne na volnobeh. Pri delsi projizdce bych nekdy rek, ze je az moc hlucnej. Ono 2 hodiny za zadama slyset takovej kraval uz moc prijemny neni. Ale zas zalezi jak hlucnou mas helmu..
Pri ubrani plynu pekne bubla a občas i streli. Jo a jeste svice mam po 3000tis km bily jak alabastr.
Tudiz obecne at das jakejkoliv ladak, je dobry nechat postelovat karbce(vypodlozit jehly, pretryskovat..)
Stránky: 1