Nejsi přihlášen
Uletel mi magnetickej tanbag
Jen tak pro zajimavost dneska mi uletel z bandasky 6 novej tankbag od Lousie ,mel 4 magnety , vypadal ze celkem drzi , tak jsem tam nedaval ten popruh na riditka. Takze bacha na to letel jako ptak Pekne sem se pro nej prosel , neslo se tam otocit , takze tak kilak tam , a kilak zpet. Testoval jsem novej vetrnej stitek , kterej sem koupil zaroven s nim , tak sem jel trochu rychlejs Ale prezil to vpohode , dokonce ho ani nikdo neprejel , jenom ma propalenou slidu na mapu.
Re: Uletel mi magnetickej tanbag
Bedřich psal:hezká technická "vložka"
mě ten z lídlu neuletěl ani když tam bylo cca 2,5kila špekáčků, tři bochníky šumavy a litr avyváže s králíkem
Ten mám taky! Za ty prachy bomba a z těch magnetů si ostatní výrobci můžou vzít příklad!
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2010 07:23:46 Offline |
to je divný...já už mám druhej z lídlu a nikdy neulít ani při maximálce...jediný kde mi vždycky ulít bylo na bratrovo SV a kamošovo GSXR ,ale tam vym,že jsou nádrže kitovaný tak mě to nepřekvapilo...aby jsi neměl podobnej problém
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bedřich psal:hezká technická "vložka"
mě ten z lídlu neuletěl ani když tam bylo cca 2,5kila špekáčků, tři bochníky šumavy a litr avyváže s králíkem
Když ho taky tak moc zatěžuješ tak co.... jak pak může odletět.
Hele když už tě tu vidím Dorazíte????
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Jasná páka, na Lídl za 6kil se žádnej nechytá... minimálně v porovnání kvalita/užitná hodnota/cena. Mám ho 3-tím rokem a naprostá spokojenost, i když je narvanej vším možným, tak mi nikdy neulítl a popruh nepoužívám
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Banditatom (Člen) 27.04.2010 18:31:14 Offline |
lidlos tankvakos 6Xkrýgl plus nějaký sračky a držel jak přibitej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdenák psal:Bedřich psal:hezká technická "vložka"
mě ten z lídlu neuletěl ani když tam bylo cca 2,5kila špekáčků, tři bochníky šumavy a litr avyváže s králíkemKdyž ho taky tak moc zatěžuješ tak co.... jak pak může odletět.
Hele když už tě tu vidím Dorazíte????
Hádej
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
No ja bych ten z LIdlu bral taky ,ale to bych na nej musel cekat do pristiho brezna , az zase budou mit motoakci , a jel jsem si jen do HK pro novy rukavice , takze v tom bagu byli jenom ty stary rukavice , a penezenka , a co je zajimavy tak neuletel dozadu , ale vlevo Je teda fakt ,ze je k tomu nejaky povidani , tam pisou neco o max 200
já mám od motodetailu, a ten většinou pro jistotu poutám aby neulít, když se pod něj dostane vzduch, tak myslim ulítne když v něm nic moc těžšího neni. když ho naložim, tak ho nepoutám, drží dost. za 500kč paráda
motto "Vem za heft a val"
Bedřich psal:Zdenák psal:Bedřich psal:hezká technická "vložka"
mě ten z lídlu neuletěl ani když tam bylo cca 2,5kila špekáčků, tři bochníky šumavy a litr avyváže s králíkemKdyž ho taky tak moc zatěžuješ tak co.... jak pak může odletět.
Hele když už tě tu vidím Dorazíte????Hádej
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Honzik8719 (Člen) 27.04.2010 20:24:20 Offline |
já mám taky ten z Lidlu a maximální spokojenost.nikdy žádnel trabl,je teda pravda že prázdnej sem ho ještě nevezl,ale gumcukem připoutanej stan sem na něm už měl a magnety drželi v zatáčkách jako víno
...relativní kochač...
Stránky: 1