Nejsi přihlášen
Re: Velký problém s Banditem 1200!!!!!!!
Fidzi psal:Mám velký problém, když si dám v hospodě víc jak 6 a už mi teče pivo přepadem. Co s tím? Odbornící poraďte!!!
seš f pořádku?
jedno hloupě načatý téma chápu, ale dvě a navíc ještě v technický?
Už to nechlastej
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ondráš psal:Fidzi psal:Mám velký problém, když si dám v hospodě víc jak 6 a už mi teče pivo přepadem. Co s tím? Odbornící poraďte!!!
Tak proč piješ, když ti to nedělá dobře?
je to ještě mladej vořech
nedokáže si poradit s alkoholem
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Fidzi psal:Mám velký problém, když si dám v hospodě víc jak 6 a už mi teče pivo přepadem. Co s tím? Odbornící poraďte!!!
Začni hrát na trumpetu...vytahaj se ti tváře, takže když ucejtíš, že se to blíží k přepadu, zavřeš hubu a chytneš si nos...to co ti navalí do airboxu pak zase lokneš zpět
Lihy psal:Fidzi psal:Mám velký problém, když si dám v hospodě víc jak 6 a už mi teče pivo přepadem. Co s tím? Odbornící poraďte!!!
Začni hrát na trumpetu...vytahaj se ti tváře, takže když ucejtíš, že se to blíží k přepadu, zavřeš hubu a chytneš si nos...to co ti navalí do airboxu pak zase lokneš zpět
...kurva, uš sem ti jednou řikal že mam dobrou přectavivost
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy psal:Fidzi psal:Mám velký problém, když si dám v hospodě víc jak 6 a už mi teče pivo přepadem. Co s tím? Odbornící poraďte!!!
ty vole ale musíš mít pořádný svaly v držce abys těch pět atmosfér udržel to ti je tlak jak kráva vždycky
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Lihy psal:Fidzi psal:Mám velký problém, když si dám v hospodě víc jak 6 a už mi teče pivo přepadem. Co s tím? Odbornící poraďte!!!
ty vole ale musíš mít pořádný svaly v držce abys těch pět atmosfér udržel to ti je tlak jak kráva vždycky
Musíš zatnout zuby...v nejhoršim pude ven voda, ale guláš za vosum pětek si udržíš
ser na pivo, pij kořalku ...
taky se mi stalo, že už se tam víc nevešlo, pak stačí zaklonit hlavu - vostatní si myslej, že seš namyšlenej, ale je to kvůli tomu, aby Ti to neteklo ven ...
problém nastane v případě Lihovo řešení, to bys pak moh vypadat jako vorvaň, když se plave nadechnout :)))
ale di, Ty brepto ...
Lihy psal:XJelen psal:Lihy psal:
Začni hrát na trumpetu...vytahaj se ti tváře, takže když ucejtíš, že se to blíží k přepadu, zavřeš hubu a chytneš si nos...to co ti navalí do airboxu pak zase lokneš zpětty vole ale musíš mít pořádný svaly v držce abys těch pět atmosfér udržel to ti je tlak jak kráva vždycky
Musíš zatnout zuby...v nejhoršim pude ven voda, ale guláš za vosum pětek si udržíš
taky to chce mit silnej stisk mezi palcem a ukazovakem kuli nosu...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2010 07:59:03 Offline |
huskyb12 psal:Fidzi psal:Mám velký problém, když si dám v hospodě víc jak 6 a už mi teče pivo přepadem. Co s tím? Odbornící poraďte!!!
ser na pivo, pij kořalku ...
taky se mi stalo, že už se tam víc nevešlo, pak stačí zaklonit hlavu - vostatní si myslej, že seš namyšlenej, ale je to kvůli tomu, aby Ti to neteklo ven ...
problém nastane v případě Lihovo řešení, to bys pak moh vypadat jako vorvaň, když se plave nadechnout :)))
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1