Nejsi přihlášen
Suzuki Gsf 600s Bandit : na co si mám dát pozor při koupi
ahojte všichni, chtěl jsem se zeptat na co si mám dát pozor při koupi tohoto ojetého stroje????? Dneska jsem si vyhlídl na netu tento červený šíp a nevím jestli mám jít do něj nebo ne, odpovídá ta cena? Podívejte se na to prosím a napište mi co a jak. Předem vám děkuji tady to je: " target="_blank">http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=60993
Re: Suzuki Gsf 600s Bandit : na co si mám dát pozor při koupi
Jestli není na papírech tak scháněj dál páč bych řek že cena by lezla rapidně vejš a za to si radši kup hadry z kůže páč do textilu ani nelezdnes jeden z nás to vodes... páč textil je humáč
Jebat motorky :-)
mam uplne tu samou ale vic teda k originalu a tahla z D a je to lestenka
Antihero psal:Jasně!
Vrtačku má v garáži každej
...podle sebe soudim Tebe,ze...
...hochu,jeste vis prd o tom proc si mnoho lidi kupuje motorky...
...ne vsechny narody na svete premejslej stylem: sem za to zaplatil,tak z toho vymackam vsechnu stavu,a pak to prodam jako cerstve utrzeny ovoce...
...che palle !!!
pan od nás ze vsi(pro rejpali Obecnice)měl doma CBR 600 rok 96 a měla v době prodeje najeto 34000km. coz je 3,4 k km na rok. proste kazdej na tom nedrepi od rana do noci celej rok
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
no ja si myslim ze pad v rychlosti podle toho jak je lepsi nez ze stojanku, kdyz 240kg spadne jen tak na zem tak to se prohne i ram, kdezto pri padu je to pozvolne nejdriv motor out pak treba ram out
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:no ja si myslim ze pad v rychlosti podle toho jak je lepsi nez ze stojanku, kdyz 240kg spadne jen tak na zem tak to se prohne i ram, kdezto pri padu je to pozvolne nejdriv motor out pak treba ram out
zkus se rozběhnout a pak sebou švihni, nebo sebou sekni jen tak namístě,co myslíš že bude bolet víc?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Peka psal:no ja si myslim ze pad v rychlosti podle toho jak je lepsi nez ze stojanku, kdyz 240kg spadne jen tak na zem tak to se prohne i ram, kdezto pri padu je to pozvolne nejdriv motor out pak treba ram out
Prohlídni si sešit z fyziky ze šesté (nebo kdy se to bralo) třídy a podívej se na rozdíl mezi kinetickou a potenciální energií. Zjistíš zajimavou věc...
Jak by byl podle tebe lepší pád v rychlosti? Uveď prosím příklad.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Peka psal:no ja si myslim ze pad v rychlosti podle toho jak je lepsi nez ze stojanku, kdyz 240kg spadne jen tak na zem tak to se prohne i ram, kdezto pri padu je to pozvolne nejdriv motor out pak treba ram out
Prohlídni si sešit z fyziky ze šesté (nebo kdy se to bralo) třídy a podívej se na rozdíl mezi kinetickou a potenciální energií. Zjistíš zajimavou věc...
Jak by byl podle tebe lepší pád v rychlosti? Uveď prosím příklad.
to dá přece rozum vogo, když jedeš kilo pade a švihneš s tím, tak je to určo mnohem lepší, než když to spadne ze stojánku, protože to se ti nic nestane s rámem, ale když to spadne ze stojánku, tak bys ho měl nechat hned přeměřit, jestli náhoudou není ukrutně křivej!
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Ondráš psal:Peka psal:no ja si myslim ze pad v rychlosti podle toho jak je lepsi nez ze stojanku, kdyz 240kg spadne jen tak na zem tak to se prohne i ram, kdezto pri padu je to pozvolne nejdriv motor out pak treba ram out
Jak by byl podle tebe lepší pád v rychlosti? Uveď prosím příklad.to dá přece rozum vogo, když jedeš kilo pade a švihneš s tím, tak je to určo mnohem lepší, než když to spadne ze stojánku, protože to se ti nic nestane s rámem, ale když to spadne ze stojánku, tak bys ho měl nechat hned přeměřit, jestli náhoudou není ukrutně křivej!
Šmarjá... Začínám se bát... Ráno jsem se křivě podíval na skůtr co stál před barákem... Snad se mu nic nestalo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
yello psal:Antihero psal:Jasně!
Vrtačku má v garáži každej...podle sebe soudim Tebe,ze...
...hochu,jeste vis prd o tom proc si mnoho lidi kupuje motorky...
...ne vsechny narody na svete premejslej stylem: sem za to zaplatil,tak z toho vymackam vsechnu stavu,a pak to prodam jako cerstve utrzeny ovoce...
Čéče se nečerti, podle sebe soudím tebe, sedí natolik, že sem jednu stočenou taky koupil. Sám nic nestáčím, nevím proč.
A zkus se zamyslet proč lidi u nás asi dělaji podobný věci a v Itálii ne?
There's a pie in the sky when you die.
Stránky: 1