Nejsi přihlášen
Těsnění
Zdar chlapáci.
Prosím Vás o radu.
V sobotu jsem dorazil do Krkonoš a začal mě kapat olej pod levým víkem od motoru...
kdyz se rozejdu tak to decela cáká...
Potřeboval bych tudiž nové tesnění pod víko!!??!!
Kde se dá sehnat rychle...bez čekání az mi ho objednaj...nemá nekdo jedno v zásobě???
Prosím pomoct??
A jeste k tomu je dneska tak krásně a ja mám Suzi v garáži:((((
... Kdo nevalí s námi, Valí proti nám!! ...
Re: Těsnění
Murdoc psal:Plácni tam silikon na těsnění olejových van , kupíš to v jakymkoli obchodu jako je obi,nebo baumax .....a nemusíš čekat vubec,má to vydržet tušim 400 stupnu ,ja to pouzivam a drzi
A v budoucnu to rozdelám?????
to sice je ale když sem to viděl jak to nese v servise a chtěl mi to namazat po hlavu,tak sem mu povídal,ať kouká jít sehnat těsnění,nebo mu nedám ani vorla,vodní pumpu na šáde sem totiž kdysi nemohl sundat
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
broukstipak (Člen) 02.04.2007 20:40:35 Offline |
Čau! podívej se sem: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=894
Jestli je to stejný problém, jako jsem měl já, vyřešili to v Suzuce (UL) za 300,-Kč. Bacha na Prahu, tam chtěli skoro 2x tolik..
Chlapaci...díkec za radu...uz to mam zalepený silikonem...ted cekam az to zaschne a pak uvidíme...to co vylezlo se da vklidu hned utrit suchým hadrem a není vubec nic zamatlaného
Takze doufám ze jizde zdar
to co vylezlo se da vklidu hned utrit suchým hadrem a není vubec nic zamatlaného
A teď si představ,že to samý Ti vlezlo i dovnitř,kdes to neutřel-tuším Filda nedávno psal,že viděl takovej žmolek silikonu ucpat olejovej mazací kanálek s moc nehezkými následky...
To je tak děsná hodinka práce vzít 0,5těsnící papír a to těsnění vystřihnout?
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Kelly01 psal:Zvlášť u levýho kde jsou bez papíru problémy se startérem...
...tag tag, voni ty kucí šikmovoký vjedi, proč tam je tech pár desetin mm důležitejch...ale dyš chce něgdo šetřit kvůli chvilce práce nebo pár kačkám a zadělávat si na potencijonální problém, tag ať si tam sere třeba holubí hovno...ale to je furt dokola, uš sem to tady psal mockrát, za gdejakou vinu vot Ermaxu fšichni utrácej jag diví a šetřej korunu na důležitejch vjecech do motoru...holt to těsnění nedělá takovou parádu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:...mam pocit, zes nekde videl hermetik a ne silikonovej
...taky sem ho po dlouhý dobje nedávno viděl...f OBI...f tubje do vytlačovací pistole...sem myslel, že uš to ani nedělaj
...jj, v dnešní dobje by uš za něj měli střílet do tejla, tfujtajxl, hnus fijalovej gdo to pag měl škrábat dolu
...pokut je teda f tý původní podobje
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan psal:pokud sa něco vymáčklo zvenku,je jasný,že sa něco vymáčklo i zevnitř,gde to nejni vidět,vo tem žádná,tagže teď už jen přeju štěstí,aby sa to neuvolnilo
to je právě další věc z pořádnýho těsnění nic dovnitř neleze
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...neblbněte proboha těsnící pasty se používaj už vod dob minulýho režimu (i papírový těsnění se s nima mazalo - buď tzv na sucho, jen namočený ve vodě, nebo na vazelinu, nebo s tmelem) je to na to dělaný, zase jste někteří papežštější než papež, děláte z toho senzaci a myslíte, že máte kosmickou loď a ne motorku
...že se někdy stane něco nestandartního je snad běžný ve všech oblastech (protože se někomu zadře ložisko, tak je nebudem snad používat?)
...musím se nad tím "vytlačením silikonu dovnitř" jen usmívat
ps: nebudeme se bavit o tom, kam přijít nemá (psalo se tady, že mu ho chtěl někdo dát na těsnění pod hlavou)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1