Nejsi přihlášen
Tak dnes znova asfalt!
Tak se musim pochlubit,jel jsem dnes do Modry na slovensku,a v Ilave na kruhaci mi nedal prednost mladik na Oktavce a vrazil bokem do mne.Nastesti mne ani Jance se nic nestalo,masina trochu podrena,ale pojizdna,tak jsem dorazil do Modry o.k.Zachranil nas kufr je podreny ale gut,funkcni.Dotycny je pojisten ve slovenskem Alianzi,ma nekdo skusenost ,jak to chodi pak s likvidaci skody?Mam si to dat spravit?Nebo si to opravit sam,a pojistovna to pak zaplati?Tak bych rad nejakou radu.Dik,a nenarazte na takoveho blba jak ja.Tak uz i Janka je pokrtena
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Re: Tak dnes znova asfalt!
Jasne ze jsem volal,chtel me zaplatit z ruky ,abych je nevolal,ale kdyz jsem rek,ze to bude asi drahy,tak si to rozmyslel.Fotra ma podnikatele,hned tam dojel.Mam v pondeli volat na tu jeho pojistovnu,tak uvidim.
Mno co uz,padla napravo,kufr,drobanek vyfuk,padak,smerovka,zavazicko,trochu packa,a oderek na kapotazi,a nevim jestli tam nahlasit i ten dulek na nadrzi od minula.Nevim jak to chodi.
Ahoj Juro. Měli jste štěstí. To je dobře.
Co se týče škody. Je potřeba aby jsi ji nahlásil na české kanceláři pojistitelů www.ckp.cz. Je možno i přímo přes net. Můsíš počkat až ti ČKP přidělí v ČR pojišťovnu, která bude škodu likvidovat. Poté se obrátíš na ni s žádostí o náhradu škody. Pokud spěcháš na opravu, tak si nechej motorku prohlédnout u pojišŤovny kde máš uzavřeno povinné ručení. Po provedení prohlídky můžeš nechat motorku opravit. Dříve NE. Prohlídku si potom převezme pojišťovna která ti bude vyplácet náhradu škody v ČR.
Než ti přidělí pojišťovnu v ČR, tak to může trvat i měsíc, tak vydrž.
POpsala jsem ti standardní postup. S Allianz možná ale domlivíš i něco jiného.
Přeji pevné nervy a hlavně zdravíčko.
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2007 15:04:48 Offline |
juraj: čéče cos to zas prováděl příště janku vysaď a prašti s tim rači sám, to ti přece de taky dobře né, dělám si prču, hlavně že ste celí
doba je temná...
Hlafně zdrafí...
Včera jsem viděl jak to předemnou kámoš položil... Bylo to sice asi ce 30 a nic se mu nestalo (škoda na Jawě 350 asi 100kč - blinkr), ale ty jiskry a to jak se vezl asi 20 metrů po asfaltu už vidět nemusím.
Pro textiláky. Byl v kůži. Otřel mokrou houbou na benzínce a vypadala zas jak nová.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mno ja jsem uz s tim na pojistovne byl na obhlidce,na slovensku,v Ziline,v Alianzi.Byli tri moznosti,dat si to spravit v autorizovanem servisu v Banske Bystrici,tomu by pak zaplatili fakturu,nebo neautorizovany servis,tomu by taky zaplatili fakturu,a nebo jak jste mi to poradili vypoctem,vlastne dohodou,oni mi vypoctou nejakou sumu a spravim si to sam.Tak jsem volil treti moznost,a ted cekam az mi vypoctenou sumu posle na mail.Tak uvidim.Motyce je hovno,trochu skrably plast atd.Nejvic to odnesl kufr,ale je pouzitelny.Slo by to vytmelit na nastrikat,ale na co?Pockame na dalsi crash
Stránky: 1