Nejsi přihlášen
Re: sem moooc happy
jojo anglán ale eště s tim chvilku počkám, ten servis...
špekuloval sem esli mám skusit ten sport...no a nakonec je doma. řeknu vám je to ouplně něco jinýho, ale fajne.jen to chce se trochu krotit ale zatáčky sem zatim jezdil rychlejc na bandasce
je jak nová. sem třtí majitel a holka je z čech je to leštěnka, origo plasty, nigde nic svařovanýho prostě k nakousnutí. jen doufám že si budem rozumnět a vydrží jí tahle vižáž
jo a Jarken mi taky trošku napovídal
Bandit pičo
...no tak až se vy dva s Jarkenem slezete,tak to bude diskuze..
..levá,rovně plnej,tvrdě na brzdy,pravá utahahovačka,koleno, woe málo,tak na loket,pod plynem ven..vážně,nekecám..kecáš..no woe nekecám..to prodejkdyž na tom neumíš jezdit..
..jinak samože ať ve zdraví užíváš..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
ted mi začíná období volna ....tak se koukej někdy vokázat.
ta tvoje se mi do sklepa ještě vejde a zajdem popít...
a když se hodně wožereš tak aj postel se najde...
jinak budu muset zamknout pokojíček
...nikdo nevojebe Ježíše...
No tě prdel
Bratránek mi občas nechá svézt na 954 SC50.
Bacha jezdí to rychlejc než myšlenky zatím jsem měl štěstí jinak je to tak nebezpečně poslušný až z toho mrazí v zádech
Každopádně gratulace a hlavně s ní nepraštit.
Strýcfajtr !!!
...kurva Čerstvej, to je škoda rozbít, vypadá na ty roky mooooc pjekně ...tag ať fšichni saniťácký andílci z emerdžensy lítaj s váma ...jo a Půlmotor ať jezdí přet tebou, víš jag to končívá, dyš ho máš nalepenýho na prdeli...kurva, fuck je to pjekná kočka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
dík
čeče nebejt jak ze salónu, tak neměla šanci...ale tahle osolvila i mně. prostě láska na první pohled. jak sem furt koukal a jezdil a stále nic.prostě motorky. aš najednou ouplně z jinýho soudku .
a teďkonc uš sem se na ní byl byl podívat asi 10krát vot 19,00h co sem ve fabrice. a nejlepčí že cca. 3m od ní stojí "můj" Bandit.
Bandit pičo
Fesnej kousek
inkvizitorr (Administrator) 01.04.2007 12:24:32 Offline |
no že vybereš tohle bych si teda ani netipnul, nicméně vypadá jak když sjela z linky, tagže gratulace
doba je temná...
Koval: chtěl sem skusit nějaký to sportovno... a hooodně ze široka špekuloval jakou, todle byla náhoda.. ale
jinak je to honda... neřešim
jo a Bandit je srdeční, esi se toho dožiju tag se k němu vrátim, je to prostě krasavice
Bandit pičo
Freši - dobrá volba !Ať Ti slouží ke vší spokojenosti, vypadá nádherně a stejně bude i jezdit uvidíš !Jinak Pšána si nevšímej, to víš chybí mu dva válce a tak musí prskat !
Prostě gratulace, jen fakt nezapomeň, že to jezdí jinak než banďor, i když ten nesmazatelně zůstane zapsán v srdci mém...konec deklamace no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2007 08:17:48 Offline |
Fresh Man psal:Inkviz: dyť víš že sem špekuloval a nevěděl co ....no a najednou sem viděl tudle.. no a bylo..
jasně, láska na první pohled tak ať ti zmrzlina, nebo jak řikal týpek na harmanci ten "jogurt" šlape
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2007 14:22:35 Offline |
tajnej psal:Podobnou svini (vo trošku novější a tlustší) nám pověsil jeden náš podobně postiženej stavbyvedoucí asi před dvěma rokama na záchod. Takže můžu nanečisto začít trénovat čůrání na kolo.
Přední nebo zadní?
ale bacha, je dost vysoko, tak aby sis omylem nenachcal na hlavu
doba je temná...
Fresh Man psal:fčera sem "krapet" zmoknul!!! klouzalo to jako sviň!!! jel sem po dálnici.....zbaběleZIMA...mokro...zima
a zjistil že mám přední kotouče EBC.....že nevíte co dělaj v dešti.???
..Rezavěj,vole..No to taky,ale hlavně korodujou,vy tupci..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Fresh Man psal:Filous: a maj hrdinové hnědý (parciálně) trenky?
...jenom rychlý pruhy...to je takový poznávací znamení...g dobrýmu vychování zmrzlináře patří vokamžitě po dojetí na míst sletu, např. Agip f Dubí, stáhnout kalhoty a pochlubit se dýlkou a šířkou rally pruhu...pokuť soukmenofci jednoznačně zahučí hmmmmmm, seš ten den king a patří ti vobdif fšech zůčastněnejch
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1