Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » servis(Chomutov-Ústecký kraj)

slider81 (Nový člen)
30.06.2010 18:15:55

servis(Chomutov-Ústecký kraj)

Zdravím a chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte o kvalitním servisu v Ústeckým kraji. Potřeboval bych asi seřídit karburátory na mojí B6, poněvadž mezi 3-5 tisícema je to totálně hluchý a zahřátej jde nastartovat jen když přidám trochu plyn. Kámoš mi dnes půjčil XJ6 z roku 93 a jde to krásně plynule za plynem už od spodu. Díky za odpověd´.help

bolek009 (Člen)
30.06.2010 19:30:07

Re: servis(Chomutov-Ústecký kraj)

No jó, iksjéčko...bigsmile
Ale v roce 93 se dělalo jen XJ 600 DIVERSION.
XJ6 je rok stará, takzvanej malej fejzr.
Seřízení karburátorů asi není velkej trabl, když si na to netroufneš, zkus Voborníka v Chomutově.
Je to servis Yamaha, ale karburátory jsou asi stejné.

GSF1250SA K7
slider81 (Nový člen)
30.06.2010 20:31:12

bolek009 psal:

Seřízení karburátorů asi není velkej trabl, když si na to netroufneš, zkus Voborníka v Chomutově.

Jo, tak to bude ten Diversionsmile1. A co se týká těch karburátorů, tak já bych si na to troufl, jestli to nejni nějak přehnaně složitý a asi tady bude někde zveřejněnej postup jak na to že? tak já na to hodim oko

bolek009 (Člen)
30.06.2010 20:47:20

Jestli nemáš budíky a ani si je někde nemůžeš půjčit, tak se do toho ani nepouštěj.
Bohatost bys mohl poštelovat.

GSF1250SA K7
barynek (Člen)
01.07.2010 05:06:33

bolek009 psal:

no tak Voborníka bych zrovna nedoporučoval... když jsem u něj kdysi něco potřeboval, stejně jako luig, tak jako nic moc nevěděl, servis drahej...
Ti kluci budou možná dobrý, podle mě by ses s nima mohl dohodnout i mimo (kdysi mi to taky nabízeli, ale to je minimálně 5let nazpátek). Zkus kontaktovat luige, ten hodně servisoval v okolí CV. Já jsem bydlel v HK a servisoval jsem taky tam.

Bandit 4EVER!!!
jiri50 (Člen)
01.07.2010 13:38:52

vobo nedoporučuji, když jsem měl virago u nich na štelování, výkon chyběl nahoře, tak to neudělali, potom jsem sám študoval a přišel na to, že jsou utržený membrány v karbeci, dále jsem si tam nechal, na malou dírku do pneu, dát ten sajrajt a vše vylítalo tou dírkou, tak mám impregnovanej zadní "blatník")(docela dlouhý souvětí jsem vyplodil - to horko mě omlouvá)

jsem pomalejší - ale ne vždy

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS