Nejsi přihlášen
Help - Nastavení tvrdosti na centrálním tlumiči 1250 K9
Ahoj,
Chci se vás zeptat, do včerejška jsem si myslel, že nejsem až takový jelito.
Jedem na plně naložený bandasce na dovolenou, tak jsem si chtěl přitvrdit tlumič na kyvce. Soudruzi ho nastavili na 4ku...
Řikal jsem si pohoda, jedu podle brožury tak žádnej trabl. A vono hovno.
Zkoušel jsem to jak na bočáku, tak na hlavnim, ani za boha nemůžu s tim prstýnkem hnout....
Tak se ptám, neni tam nějakej fígl? nějaký kouzelný aretační tlačítko, který to povolí?
Díky za rady.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Re: Help - Nastavení tvrdosti na centrálním tlumiči 1250 K9
Jestli je to stejně jako na K6,tak musíš pořádně zabrat tím hákovím klíčem co je v origo nářadí. Je tam na něho aji taková prodlužovací trubka,zploštělá. Přístup nahovno,kór kdyš tam cpu moje bachratý prsty
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Jestli je to stejně jako na K6,tak musíš pořádně zabrat tím hákovím klíčem co je v origo nářadí. Je tam na něho aji taková prodlužovací trubka,zploštělá. Přístup nahovno,kór kdyš tam cpu moje bachratý prsty
To jo, přístup na pikaču. Vemu si z práce bimbus a sundám stupačku, pak se tam lépe dosáhne.
Spíš jsem se bál, abych to nějak neposral.
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2010 09:41:25 Offline |
jak se říká...když to nejde silou tak to půjde ještě větší silou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PFremer psal:VikecB12 psal:Jestli je to stejně jako na K6,tak musíš pořádně zabrat tím hákovím klíčem co je v origo nářadí. Je tam na něho aji taková prodlužovací trubka,zploštělá. Přístup nahovno,kór kdyš tam cpu moje bachratý prsty
To jo, přístup na pikaču. Vemu si z práce bimbus a sundám stupačku, pak se tam lépe dosáhne.
Spíš jsem se bál, abych to nějak neposral.
vůbec se toho eboj já to nadstavil ještě trubkou co se mi válela doma a šlo to lehce...
Fik-B6S psal:PFremer psal:VikecB12 psal:Jestli je to stejně jako na K6,tak musíš pořádně zabrat tím hákovím klíčem co je v origo nářadí. Je tam na něho aji taková prodlužovací trubka,zploštělá. Přístup nahovno,kór kdyš tam cpu moje bachratý prsty
Spíš jsem se bál, abych to nějak neposral.vůbec se toho eboj já to nadstavil ještě trubkou co se mi válela doma a šlo to lehce...
Dobře tady dám do toho 4 rány... Dík
...v Motocyklu 02/10 psali, že bandit 1250 má pod sedadlem nějakou páčku na přitvrzení podvozku pro jízdu se spolujezdcem......" Ještě zmínka k cestování: při jízdě se spolujezdcem a bagáží stačí dvěma prsty překlopit páčku pod sedlem a podvozek je přizpůsoben přitvrzením pružiny stupni zatížení - jednoduché a efektivní"..
Tak sem hledal tuto kouzelnou páčku na dva prsty pod sedlem........nenašel...
Jinak jak psali kucí vejš....pořádně pojíst a zabrat...
WD club member...
Fik-B6S psal:vůbec se toho eboj já to nadstavil ještě trubkou co se mi válela doma a šlo to lehce...
Pořádně se nažrat, nastavit trubkou a zabrat.
Na tohle je machr progear. Tomu už jen stačí aby se na ten tlumič zle podíval a přeskočí sám.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:...základem je pořádná snídaně, nejlíp vejce na slanině a k vobjedu aspoň vosum knedliků s hovjezim gulášem, pag to de
ÁÁÁ koukám míkanik, moto míkanik
Teď si jsu pro nějakou kulatinku a nastavim to abych měl delší páku. Nevíte někdo průměr?
možná blbá rada,ale jen se nejdřív koukni,na kterou stranu ten vozub klouže
a na kterou drží,viděl jsem jednoho co to rval do protisměru
a málem se mu to povedlo silák..
jinak to v pohodě jde i sykofkama...
...a bude hůř!
karlos100 psal:možná blbá rada,ale jen se nejdřív koukni,na kterou stranu ten vozub klouže
Počkej, šroub?
Okýnka jsou očíslovaný, teď je ten bazmeg na 4ce a já ho chci dát na 5ku, to znm.: o jedno okýnko proti směru hodinovejch ručiček. A když to budu chtít dát na zpět, tak vobráceně ne? Aspoň si to tak myslim, přeci to nebudu točit o 360° když to jde po jednom okýnku.
PFremer psal:karlos100 psal:možná blbá rada,ale jen se nejdřív koukni,na kterou stranu ten vozub klouže
jinak to v pohodě jde i sykofkama...Počkej, šroub?
Okýnka jsou očíslovaný, teď je ten bazmeg na 4ce a já ho chci dát na 5ku, to znm.: o jedno okýnko proti směru hodinovejch ručiček. A když to budu chtít dát na zpět, tak vobráceně ne? Aspoň si to tak myslim, přeci to nebudu točit o 360° když to jde po jednom okýnku.
Teda ne šroub, ale vozub. mě se zdá, že tam nic nejni. leží to na ploše a drží to ten zoubek ve vokýnku.
PFremer psal:karlos100 psal:možná blbá rada,ale jen se nejdřív koukni,na kterou stranu ten vozub klouže
šroub
tak nevím,starší bandasky maj kroužek kolem celýho tlumiče..
a tím votáčíš..
...a bude hůř!
karlos100 psal:PFremer psal:karlos100 psal:možná blbá rada,ale jen se nejdřív koukni,na kterou stranu ten vozub klouže
Okýnka jsou očíslovaný, teď je ten bazmeg na 4ce a já ho chci dát na 5ku, to znm.: o jedno okýnko proti směru hodinovejch ručiček. A když to budu chtít dát na zpět, tak vobráceně ne? Aspoň si to tak myslim, přeci to nebudu točit o 360° když to jde po jednom okýnku.šroub
tak nevím,starší bandasky maj kroužek kolem celýho tlumiče..
a tím votáčíš..
Přepsal jsem se, myslim na něco jinýho v práci...
Měl jsem na mysli ten ozub či co. Já tam mám prstýnek s okýnkama a ten sedí na takovým rantlíku, pod nim je už pružina. ...
No nic, díky za rady. Doufám, že to neposeru.
Filous psal:...základem je pořádná snídaně, nejlíp vejce na slanině a k vobjedu aspoň vosum knedliků s hovjezim gulášem, pag to de
to bych z teho udělal třísky ci fix, to nemožu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:...základem je pořádná snídaně, nejlíp vejce na slanině a k vobjedu aspoň vosum knedliků s hovjezim gulášem, pag to de
to bych z teho udělal třísky ci fix, to nemožu
...ale to je krmivo pro chcípáky jako sem já, ty si koukej mazat dát tvaroch a rejži ...a kremroli, ale enem jednu tejdně, za vodměnu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tak chlapci Bandiťácký, Dal jsem na Vaše rady...
Nejprve sem se pěkně nažral ...
Ne, nakonec jsem to přenastavil, musel jsem sundat boční plast a stupačku.
Pak k tomu byl lepší přístup, stejně to ale nešlo, klíč měl málo prostoru, tak to nešlo přehodit..Nakonec jsem to tam silou narval (šikmo) a podařilo se.
Jen se trošku bojim, až to budu chtít dát na zpět... z druhé strany je tam ještě méně místa.
Díky, a mějte se tu, já se tejden budu válet v termálech v 30° vedrech
Základem je bílý maso... bůček, špek, ovar, slanina atd
Strýcfajtr !!!
karlos100 psal:možná blbá rada,ale jen se nejdřív koukni,na kterou stranu ten vozub klouže
??
vlastní zkušenost?
... jde to oběma směry normálně
vysvětlíme si to při nejbližším setkání
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:možná blbá rada,ale jen se nejdřív koukni,na kterou stranu ten vozub klouže
jinak to v pohodě jde i sykofkama...??
vlastní zkušenost?
... jde to oběma směry normálně
vysvětlíme si to při nejbližším setkání
to víš
na šestce,von byl zatuhlej,tak jsem používal sílu místo mozku...
pak po směru šel už lehce,když jsem ho rozhejbal
...a bude hůř!
zzzmrzlinar (Člen) 02.07.2010 10:20:37 Offline |
PFremer, tak congratulations and celebrations.
A né, že pojedeš hnedka ňákou palici když to máš teď hustokrutě vo zub tvrdší.
zzzmrzlinar psal:PFremer, tak congratulations and celebrations.
A né, že pojedeš hnedka ňákou palici když to máš teď hustokrutě vo zub tvrdší.
Vtipálku...
zzzmrzlinar (Člen) 02.07.2010 21:42:29 Offline |
kajne prdel náhodou, šak už minule baťůžek říkal jax jí málem urazil hlavu vo svodidla akej byl náklon a teď eště tvrdší péro (to na motorce samozřejmě) tak aby nebyl ňákej průser
Až se vrátíte tak dej vědět ať se konečně společně trochu prosvištíme.
jen dodatek, eště než sem namontýroval hustohustej tlumič z géesiksér, tag sem na štelování tlumiča používal samo cé klíč z nářadí a na něj sem nastrčil trupku vot pumpičky, sedla jak prdel na hrnec a pak nebylo potřeba ani ukrutný síly, jen to cvakalo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1