Nejsi přihlášen
náklony
Kdysi tu byl naskenovanej výstřižek z časáku, na kerým bylo znázorněno několik poloh jak se sedí na mašině a jaký vliv to má na náklon, resp. kerá je nejvhodnější. Nemáte to něgdo? chci to pro kamoša co začal jezdit, bylo to tam dost názorný
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: náklony
Qasnak psal:Peka psal:co dokonala jizda kniha? mam ji v PDF na pocitaci pres skype poslu
tak to by se mi taky hodilo :D, nechceš to hodit na chvíli na nějakej server, např. uloz.to a hodit sem odkaz
ty vidis na to jsem uplne zapomel ze to jde
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:Qasnak psal:Peka psal:co dokonala jizda kniha? mam ji v PDF na pocitaci pres skype poslu
tak to by se mi taky hodilo :D, nechceš to hodit na chvíli na nějakej server, např. uloz.to a hodit sem odkaz
ty vidis na to jsem uplne zapomel ze to jde
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Koldan psal:Kdysi tu byl naskenovanej výstřižek z časáku, na kerým bylo znázorněno několik poloh jak se sedí na mašině a jaký vliv to má na náklon, resp. kerá je nejvhodnější. Nemáte to něgdo? chci to pro kamoša co začal jezdit, bylo to tam dost názorný
Tak si rozbije hubu mnohem dřív než kdyby na to přicházel sám
God Save The Queen!
Datel psal:Peka: Proč nabízíš, že to pošleš přes Skype, když ho nemáš v profilu?
Já se na FTP nedostanu. Začal sem používat FrreCommandera a nemožu se připojit. Jen tak pro zajímavost bych se na to taky mrkl.......
uz jsem aktualizoval profil
B12 neni uz je autobus :)
hlemejzd999 (Člen) 02.07.2010 09:06:37 Offline |
PFremer psal:Peka psal:http://www.ulozto.cz/5240787/dokonala-jizda2.pdf
Sosám, díky moc
taky se mrknu ,ju ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Datel psal:Peka: Proč nabízíš, že to pošleš přes Skype, když ho nemáš v profilu?
Já se na FTP nedostanu. Začal sem používat FrreCommandera a nemožu se připojit. Jen tak pro zajímavost bych se na to taky mrkl.......
.....tady si asi někdo chce rozbít hubu teda zobák....
WD club member...
SLUGI psal:... nevím jestli je ten posez na "B" správnej, mihlo se to pěkně rychle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_obr3.jpg
asi to panáček přehnal s redbullem
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Peka psal:co dokonala jizda kniha? mam ji v PDF na pocitaci pres skype poslu
to není ono. byl to výstřižek z časáku, fotkay zabíraly jezdce zepředu, byla vykreslená osa náklonu a krásně vidět rozdíl mezi klasickým posedem dřeva, nebo posed kdy se natlačí mašina pot jezdce, nebo dyž si nalehneš na nádrž atd. Těch fotek bylo asi 5
mr.BSE psal:nebo jinak:
google> prujezd zatackou motocykl> obrazky> prvni odkaz
http://www.tas.cz/xx/moto.jpg
to je ono, dikec
na, pokud nemáš psychiku v rychtyku tak sice pojedeš podle foto, ovšem pouze ty si to budeš myslet
pro ostatní to bude pohled na komika vysícího za koleno na téměř rovné motorce v každé kruciózní zatáčce ve městě
Jo, a nezapomeň na hrb!
God Save The Queen!
... jen mě zajímal názor odborníků, osobně to neřeším, jedu si jak se nejlíp cejtím, nikam se netlačím, neřeším vysedávání ap. V "klidu" si jedu, kochám se, kolena přitisklý k nádrži abych si nevodřel slajdry a místo toho to pak odnesou stupačky, kapoty, víko a laufy
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1