Nejsi přihlášen
Klepani v motoru
Ahoj lidi. Ta moje jebka to ma asi za par.mam 64000kma potrebuju.Asi po 40km jsem ji trochu prohnal a jel asi 7km 180km/h a kdyz jsem ubral zaslechl jsem nejake klepani. Kdyz jsem zastavi tak masina okamzite zhasla a nesla natocit asi po patem pokusu okamzite vybita baterie tak jsme to po dlouhem trapeni roztlacili chytla a pri pridani plynu neco klepe v motoru.Dneska jsem meril dobijeni a samozrejmne to nedobiji tak si rikam co to asi je. Rozvody mam delany a ventily taky tak tam chybu asi nehledam akorat mam nacasovanou retezovku tak si rikam,kdybych ji vic napnul jestli to neni tim a neco se neposralo. Pripada mi to rachtani pod altikem zespoda. Jestli lozisko...?Altik jsem nikdy nevyndaval. co se musi vse rozebrat..?Motor jde v pohode a kdyz se zacne zahrivat klepani je silnejsi,ale jen pri pridani plynu3-4000 ot..Rad se poradim, nez to rozeberu. Vypustim olej jestli tam nejsou nejaky kovy pak asi sundat viko a prejit ventily. Jestli to nekdy nekdo resil prosim Vsem hezkou sezonu
K.a.s.y.m. (Člen) 05.07.2010 20:47:50 Offline |
Re: Klepani v motoru
už jsem se setkal se špatnym ložiskem v altíku..s tim co je v motoru.
64 neni tak moc..jestli to jsou origo km tak nevěš hlavu jsou tu motorky s víc km a jezděj.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1