Nejsi přihlášen
killerrebel (Člen) 07.07.2010 09:48:27 Offline |
Plexi na přilbu iridium
Zdravím chtěl jsem se zeptat zda ty iridiové plexi třeba takove modre nebo zlate plexi na přilbu zda to nějak zhoršuje viditelnost při šptnych venkovních podmínkach třeba šero, mlhavo tma atd.. prosím napište zkušenosti.. díík
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Re: Plexi na přilbu iridium
myslim,že ani tak nejde o barvu,ale o celkovej odstín..
mám zrcadlový plexi a je na průhled i docela tmavý,
takže sračky, déšť a tma jsou na
Zas na slunci je super
to je rada co?
prostě čím tmavší,tím větší vidíš
...a bude hůř!
killerrebel psal:Zdravím chtěl jsem se zeptat zda ty iridiové plexi třeba takove modre nebo zlate plexi na přilbu zda to nějak zhoršuje viditelnost při šptnych venkovních podmínkach třeba šero, mlhavo tma atd.. prosím napište zkušenosti.. díík
vony se prodávaj i zlatý?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
karlos100 psal:myslim,že ani tak nejde o barvu,ale o celkovej odstín..
mám zrcadlový plexi a je na průhled i docela tmavý,
takže sračky, déšť a tma jsou na
Zas na slunci je super
to je rada co?
prostě čím tmavší,tím větší vidíš
Souhlas. Taky mám zrcadlový, ale vozim si s sebou průhledný a jakmile trošlu zaleze slunce tak měnim jinak to je o hubu
každý tmavší plexi zhorší viditelnost, hlavně za šera a za tmy vidíš ještě větší proto lepší vozit druhý čirý. já si chci časem pořídit zrcadlový modrý, ale ted mám na plexi samolepicí iridiovou folii a na slunci paráda, neoslňuje tě. chtěl jsem si to hlavně zkusit jaký to bude, než dám 1600za plexi, to radši pár stovek za tu folii. vlastnosti to má stejný, jen design neni nic moc
motto "Vem za heft a val"
Datel psal:No Póla má taky nějaké takové červenozlaté číhošlaka a docela si ho pochvaluje
takovej Xrohy má i průhledný plexi hned červený,
jakmile se někde před námi zjeví supersport...
Jenže u něj je to bojová barva,pak tahá dvakrát tolik jak obvykle
...a bude hůř!
qwerty psal:ja si ted na sezonu koupil kourove cerne ......
za svetla a na slunku super
ale vecer , nebo v lese apod ..... vidim velkou
já su na tom stejně a občas proto vozim aj origo čiré a včíl sa ně na slovači mooooc hodilo.....100km v dešťu jak ...teda rytíři
Datel psal:qwerty psal:ja si ted na sezonu koupil kourove cerne ......
za svetla a na slunku super
ale vecer , nebo v lese apod ..... vidim velkoujá su na tom stejně a občas proto vozim aj origo čiré a včíl sa ně na slovači mooooc hodilo.....100km v dešťu jak ...teda rytíři
no ja mam cire uz po 3 sezonach doskrabane a neslo nic videt tak sem musel kupit nove , kupil sem tmave. Budu muset sem tam prezit s tim poskrabanym cirym
WD club member.
Stránky: 1