Nejsi přihlášen
Re: koupim triko Bandit Pico
jedno mam, ale to nedam
driv by te vyvali, ze triko jen na srazu, zkus nekam dojet
...v zari okruh v Moste, nejaka Sosnovazalezi taky esli tam bude COI nevybrakuje sklady a bude tam vjetnamec...prilis mnoho promenych
...o to vic si pak covek toho trika ceni
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Viděli ste fotky z Killerů ?
Má ho tam každej, abych pravdu řek, už mi to leze krkem
V krámě je jenom zbyteček eMek ( pro obzvláště vnímavé, jiné velikosti nemám )
Možná bude várka před vánocema, ale moc se mi do ní nechce ...
Mám v hlavě novou edici ...
Problém je v tom, že mi zbylo "trochu" trik z festu, takže moje "cash flow" není úplně dobrý
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Viděli ste fotky z Killerů ?
Má ho tam každej, abych pravdu řek, už mi to leze krkem
V krámě je jenom zbyteček eMek ( pro obzvláště vnímavé, jiné velikosti nemám )
Možná bude várka před vánocema, ale moc se mi do ní nechce ...
Mám v hlavě novou edici ...
Problém je v tom, že mi zbylo "trochu" trik z festu, takže moje "cash flow" není úplně dobrý
Housko čoveče co na to triko z festu nastříkat eště , pak přemluvit celou starou gardu, aby si to vzali při nejbližších masofkách na sebe a tim tomu dali trochu promoušn jako a uvidíš jak pujdou na dračku
a nebo by se na něj mohli zasloužilí umělci podepsat bílou fixou... třeba triko s Kelyho a ostatních podpisem?
Strýcfajtr !!!
vo předělávce uvažuju, ale je to složitý, rozuměj drahý - ten nápis na kozách je pěněnej, čili přetisk je nemožnej, zbejvá jenom aplikace. Další trabl je s tim rukávem, ta vlajka s nápisem je dost velká ...
Když to vodnesu švadlenkovi, asik s tim něco udělá, ale samozřejmě za to bude chtít prachy, tzn, že triko se posune cenou zase někam jinam, páč cena trika je asik třetina ceny potištěnýho trika a HLANĚ, VŠICHNI BUDOU VĚDĚT, ŽE JE TO PŘEDĚLÁVKA
ale di, Ty brepto ...
ja moc na masofky nejsem. Spis jezdim sam,a le to triko bych rad. Chodim s malejma klukama na detsky hriste,chtel bych tam pozvednout stavajici uroven oblekani. Maminy s kocarkama by to asi ocenily.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:ja moc na masofky nejsem. Spis jezdim sam,a le to triko bych rad. Chodim s malejma klukama na detsky hriste,chtel bych tam pozvednout stavajici uroven oblekani. Maminy s kocarkama by to asi ocenily.
Co se bojíš mikuláše v létě...Prohoď služby a doraž. Ještě řekni, že se ti ve Studnici nelíbilo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
huskyb12 psal:vo předělávce uvažuju, ale je to složitý, rozuměj drahý - ten nápis na kozách je pěněnej, čili přetisk je nemožnej, zbejvá jenom aplikace. Další trabl je s tim rukávem, ta vlajka s nápisem je dost velká ...
Když to vodnesu švadlenkovi, asik s tim něco udělá, ale samozřejmě za to bude chtít prachy, tzn, že triko se posune cenou zase někam jinam, páč cena trika je asik třetina ceny potištěnýho trika a HLANĚ, VŠICHNI BUDOU VĚDĚT, ŽE JE TO PŘEDĚLÁVKA
a co ztoho udělat druhej letištní speciál. Na druhej rukáf "Tchořovice", na kozy dolípnout "speed"fest2010 a na hrb a
jaryn psal:ja moc na masofky nejsem. Spis jezdim sam,a le to triko bych rad. Chodim s malejma klukama na detsky hriste,chtel bych tam pozvednout stavajici uroven oblekani. Maminy s kocarkama by to asi ocenily.
Jezdím už po BanditAkcích od zlatýho Dřevíče a tryk už mám asi 5 ks. A nejsou to masovky ale good akce takže bych tam bejt tebou jel a koupil co potřebuješ. Navíc jako bonus se seznámíš, pokecáš, po a navštívíš místa kam normálně nejezdíš.
GSX1250FA
Vogo choď večer běhat a kup eLko :)
MRDAT!!!
zzzmrzlinar (Člen) 09.07.2010 23:48:17 Offline |
tož kurva vy chytráci, Jaryn mi i svoju krasavicu (motorku, ne sousedku) půjčil abych mu z Banditfestu PičoTriko dovez a vono nebylo, tak už nevím jak by se měl eště vobětovat.
to Houska: už bych nový starý bandit pičo trika nedělal, reprezentuje to určitý ročníky, rozuměj zralejší ročníky, novej dyzajn Bandit Pičo klidně ale aby bylo znatelně jiný, ročníkový odlišnosti.A hlavně všecko na objednávku plus pár kousků navíc, jinak to finančně neutáhneš, a pos.... se z toho by byla škoda, jinak se ti připomínám s těma samolepkama s nickem na biky nebo helmu.
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Stránky: 1