Nejsi přihlášen
Policejni kontrola - sundavate si helmu?
Chci se zeptat jestli si sundavate helmu, kdyz vas kontrolujou filcky??
V Brne budou Superbike, takze vsude bude zelenych panacku, ze clovek se nebude moct ani vychcat, aby u toho nemusel mit technicak ...
Každý sám svého štěstí strůjce ...
hlemejzd999 (Člen) 08.07.2010 22:14:59 Offline |
Re: Policejni kontrola - sundavate si helmu?
já si myslim ,že si budeš muset nynčko helmu sundavat dycky ,páč od novoty platí povinná dechová zkouška při každý kontrole ( aspoň to někdo tvrdil v tévé)a to dost dobře s helmou nejde ,pokaváď nemáš teda výklopnou...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
a proč bys jí měl automaticky jako sundavat?to nechápu
a jak to souvisí se superbajkama?jindy si jí jako nesundáš?ale když sou ty závody,tak jako jo?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:a proč bys jí měl automaticky jako sundavat?to nechápu
a jak to souvisí se superbajkama?jindy si jí jako nesundáš?ale když sou ty závody,tak jako jo?
Byl jsi nekdy v Brne na bajkach???
Policajti na exitech z Brna zastavuji naprosto vse co se podoba motorce a nebo kam by se potecionalne mohla vlezt.
Nektere kontroly jsou i namatkove ruzne po Brne a cely vikend 24 hodin denne zastavuji a kontroluji, vsechny a vsechno.
Nechce se mi verit, ze budou nechavat dychat - minulej rok byly kolony i bez dychani ...
A jak to souvisí se sundavánim helmy? každý léto vylítnou fízlové na motorkáře a je to normální a nemusí se jet superbiky.Jako dotaz fakt nedávam.
Abych teda uvedl na pravou miru proc se ptam, minuly rok jsem po Brne zvolil tak prima jizdu v transporteru (auto kam se potencionalni motorka vleze) a staveli me sestkrat!
Normalne 20 minut trvalo 105
A vzhledem k tomu, ze me jeste nikdy jindy nestaveli kluci usati, tak se ptam jestli nejsou nejake zasady slusneho chovani ...
fidoB6 psal:A jak to souvisí se sundavánim helmy? každý léto vylítnou fízlové na motorkáře a je to normální a nemusí se jet superbiky.Jako dotaz fakt nedávam.
Prosim te, kdyz tento dotaz nedavas, tak na nej nereaguj
Mam papiry tri mesice aj s autoskolou, tak se ptam zkusenych matadoru jak to chodi ...
tak to sorry, ale tendle dotaz je trochu mimo. se rovnou zeptej, jestli vypínáme motor a dáváme moto na boční stojan nebo na centrál....
SLUGI psal:... vem to z druhé strany, kdybys byl ten kterýmu ňáká kurva v rámci "Brna" čórne motku byl bys jen rád za takový kontroly
Ja s tema kontrolama nemam vubec zadnej problem, ba naopak jsem rad, ze tyhle zavody maj pak ve svete prizvuk "bezpeci" ze tu proste corovat motorky nejde.
Samozrejme vzdy to nejak jde, ale ty pecky jsou opravdu vsude a porad ...
PETzBRNA psal:Abych teda uvedl na pravou miru proc se ptam, minuly rok jsem po Brne zvolil tak prima jizdu v transporteru (auto kam se potencionalni motorka vleze) a staveli me sestkrat!
Normalne 20 minut trvalo 105
A vzhledem k tomu, ze me jeste nikdy jindy nestaveli kluci usati, tak se ptam jestli nejsou nejake zasady slusneho chovani ...
Jasan!!!Pěkně pozdravíš,šoupneš mu 5kilo do kapsy a je to...
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
fidoB6 psal:tak to sorry, ale tendle dotaz je trochu mimo. se rovnou zeptej, jestli vypínáme motor a dáváme moto na boční stojan nebo na centrál....
... seš z Prahy tak neřeš Brno
... tím myslím že nemáš přehled vo tom co se děje v Brně při Moto GP nebo Superbike
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kolik z vas co jste prispeji je ajtaku? (clovek jenz umi programovat)?
Protoze si pripadam jak kdybych se rval s SQLkou
Pokud nezadam dotaz naprosto presne nedozvim se ani
Takze byl jste nekdo na masine v Brne na SB???
Zastavovala vas hlidka?
V pripade, ze ano - sundavali jste si helmu?
To to je celkem odlisna situace od normalni a nebo namatkove kontroly.
Musi zvladnou zkontrolovat obrovske mnozstvi stroju behem male chvile.
A nebo jinak - vsechno to tu smazte protoze to obkoukam od tech co budou stavet predemnou a nebudu muset poslouchat kecy
Ale to petikilo radsi strcim mezi ridicak a technicak
Plácáte tu blbosti.
Byl to normální dotaz, jak se má chovat při silniční kontrole a obvzlášť při takové megalomanské akci, jako jsou superbajky.....
Já být na straně policajta, tak tě helmu sundat donutím bo jak si má kuwa ověřit totožnost dyž máš helmu?!
Ať si o bengách každý myslí co chce, ale není to jednoduchá práce a já su rád, že to vůbec někdo chce dělat a srát se s tou špínou kolem nás...
Omlouvám se za můj slovník, ale tak nějak sem se nasral....
tak teda jinak,abych zas někoho nenasral. když chce po mě sundat helmu,tak jí sundam a držim hubu.
ve finiši se tu řeší krádeže motorek při superbajcích.
copak se normální člověk musí ptát na nějakym fóru na takovejdle dotaz,zda si sundavá helmu?pak když zareaguju,že dotaz je fakt zcestnej,vylezu z toho jak pražská píča,kerá ví hovno co se děje v BRNĚ!
to je jediný co mi zarazilo...co se tu bude řešit příště?asi jestli se dává "dvojka" při 3000otáčkách nebo před "červenym"
pak je tu fórum zaplácaný fakt hloupýma dotazama a ve finiši se řeší úplně něco jinýho
no a teď zas do mě
PETzBRNA psal:Kolik z vas co jste prispeji je ajtaku? (clovek jenz umi programovat)?
Protoze si pripadam jak kdybych se rval s SQLkou
Pokud nezadam dotaz naprosto presne nedozvim se ani
Takze byl jste nekdo na masine v Brne na SB???
Zastavovala vas hlidka?
V pripade, ze ano - sundavali jste si helmu?
To to je celkem odlisna situace od normalni a nebo namatkove kontroly.
Musi zvladnou zkontrolovat obrovske mnozstvi stroju behem male chvile.
A nebo jinak - vsechno to tu smazte protoze to obkoukam od tech co budou stavet predemnou a nebudu muset poslouchat kecy
Ale to petikilo radsi strcim mezi ridicak a technicak
Zakombinuj tam IF ELSE a ELSEIF, případně FOR a musí ti vypadnou správnej výsledek
Second Class Citizen
1130 Café Racer
a co vim, tak při každym srazu stáli cajti na odjezdu z parkoviště a hlídali techničáky od toho, na čem si jel (nebo co si vez), takže tak. máš techničák?OK, nemáš?smůla!...hotovo
Mě stavěli v Buchlovákách a sundal jsem si helmu až na požádání ke zjištění totožnosti. Byl jsem slušnej a prošla mi i prošlá lékárnička. V Brně to bylo o poznání hustší. Z autodromu do Šlapanic 7x kontrola, 7x helma dolů a 7x techničák a kontrola VINka. Bohužel s tím nic nenaděláš. Ale dobře za tyto kontroly.
GSX1250FA
když jsem odjížděl minulej rok z Brna ze superbiků, tak jsme si helmu nandavali až po odjezdu z parkoviště po kontrole příslušníkem - techničák, spz a xicht (ne Inkviz). Když to sedí, můžeš jet. Nic víc, nic míň...
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.07.2010 07:16:00 Offline |
vyklápěčku nesundavám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
když sme loni odjížděli ze superbiků tak sem měla helmu na hlavě, chtěl jenom techničák a nazdar... asi bych to nikterak nehrotila a když bude chtít i občanku tak tu helmu sundat
Život je boj-mašina je nej!!!
... ovšem aj tak sa dá
http://www.zabavne.sk/detail-video-1402 … policajtom
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Datel psal:Plácáte tu blbosti.
Byl to normální dotaz, jak se má chovat při silniční kontrole a obvzlášť při takové megalomanské akci, jako jsou superbajky.....
Já být na straně policajta, tak tě helmu sundat donutím bo jak si má kuwa ověřit totožnost dyž máš helmu?!
Ať si o bengách každý myslí co chce, ale není to jednoduchá práce a já su rád, že to vůbec někdo chce dělat a srát se s tou špínou kolem nás...
Omlouvám se za můj slovník, ale tak nějak sem se nasral....
...souhlasím,že to nejni jednoduchá práce,sám jsem jí deset let dělal,ale že by se
nějak moc srali se špínou vokolo nás,jak píšeš,to už skoro není vidět..
Policajta vidím jen když buzeruje na silnici a to ještě většinou za píčoviny.. Když tě cestou z baru,nebo jen tak po městě, vopruzujou smradlavý čejeni,to jsou benga zalezlý.. osobně myslím,že dělaj pěkný hovno... můj skromnej názor je,že když v současný době k jakýmukoli problému voláš benga,tak ho komplikuješ a nikoli řešíš..
Vím,že doba je celkově na piču i pro policajty,ale že by mi nějak pomáhali,nebo mne dokonce chránili,to je spíš k smíchu....
...a bude hůř!
FidoB6:
chápu tě, že už s některýma otázkama nemáš strpení, ale jeho otázka měla i logiku,kterou tady kluci i zmínili a to, že organizované akce, kde je policie ve střehu je o něčem jiném než běžná kontrola.
Že se témata zvrhávají k úplně jinému tématu je normální a obvzlášť tady s těma pacošama
Taky bych se na takovou ptákovinu nezeptal, ale každý sme jiní a tak to tak musíš brát a možná se příště zeptáš pitomně taky
karlos100:
nedělám si iluze o naší policii, ale často se stává, že jim brání v aplikaci práva, právo samotné
Vymáhání práva legální cestou je vždy zdlouhavější a nákladnější než lynch a s nejistým výsledkem
jako je mi to jasný,ale přeci vždycky když mě chytí, tak se chovam tak,jak po mě chtějí, na to snad člověk nepotřebuje návod. je jasný,že základ je nebýt při kontrole arogantní ale slušný. když po mě budou chtít sundat helmu,sundam jí, když budou chtít lékarničku, tak se rovnou nabídnu na 14dní za mřížema
neřikam,že některý mý dotazy nejsou infantilní, ale než se na něco zeptám, tak si to stokrát rozmyslim, poupravim věty aby to nevyznělo jak nějaká
takže asi tak nějak
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2010 15:33:42 Offline |
cockin psal:mam taky dotaz, kolik ma Bandita maximálku ???
hele a kolik ti to jede na trojku??
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2010 15:37:26 Offline |
cockin psal:240
tak v tom případě má Pepon fakt verk a Dolínek mu prodal ne jen poloviční motorku ,ale i poloviční výkon
Stránky: 1