Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » zase něco k vidlím - moc tvrdý, netluměj

hans (Člen)
13.07.2010 18:00:34

zase něco k vidlím - moc tvrdý, netluměj

mám opačnej problém než většina z vás a to, že  mám přední vidlice moc tvrdý (B12 98).... dával jsem tam 15 W volej (se kterým jsem měl dobrý zkušenosti už ze šestky) a to hlavně kvůli preventivní výměně a trochu i kvůli přitvrzení. teď je to ale zase moc tvrdý, takže uvažuju přejít zase zpátky k 10 W....
ale k jádru věci, až budete někdo v garáži (nejlíp kdo máte starou B12), změřte mi o kolik se vám nořej vidlice, tudíž jak je velká ta vyleštěná plocha trubky nad guferem při mašině na centrálu (tedy mezi guferem a prvníma mouchama).....na mý mašině je to 55 mm (šroub na víčku na 4. drážce shora)....co jsem to porovnával např. s xjr, tak ta má vidlice daleko měkčí, ale mnohem líp to tlumí a v zatáčce se to nekroutí (což ten bandit taky ne, ale na hrbech to hrozně odskakuje)...

nevím jestli si touhle úvahou něco pomůžu, vyřešit to můžu tím olejem 10 W, ale jen tak pro porovnání....redface

Sapere Aude
www.gunlex.cz
j.burys (Člen)
13.07.2010 23:22:33

Re: zase něco k vidlím - moc tvrdý, netluměj

když na to nezapomenu,tak ti to vzejtra změřimgoodráno jedu dát zavařit ten chladič a večer to snad už pořádně projedu,jestli mi do toho něco nevlezeidontknow

K.a.s.y.m. (Člen)
14.07.2010 07:28:01

zkus povolit pružinu

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Miras (Člen)
14.07.2010 07:44:49

Mě to taky hodně odskakovalo a zjistil jsem, že to byl tozdíl mezi tvrdostí předku a zadku, alespoň tedy mi to ustalo po změkčení předku, který jsem předtím zbytečně přitáhl

hans (Člen)
14.07.2010 17:52:19

právě že mám vidle vytočený na 4. drážku shora, což se mi zdá už dost...tak to zkusim ještě....ani nevim, kolik drážek to má  redface

Sapere Aude
www.gunlex.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS