Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » B650 Rokycany

Jaster (Člen)
12.07.2010 23:11:47

B650 Rokycany

co na něj říkáte?

http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html

kámoš se na něj chce jet zítra podívat a možná ho i rovnou vzít. má škráblý lauf a svody mi přijdou už lehce opálený, jsou takhle po 45000km??

motto "Vem za heft a val"
Ondráš (Člen)
13.07.2010 00:13:01

Re: B650 Rokycany

To je normální, že motorka po roce provozu stojí polovinu toho co nová?help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Luk (Člen)
13.07.2010 07:14:08

maj tam 4,5 ne 45 tis. To by tam mela bejt este origo sada gum. Ale nevim, co se na to davalo, naky Bridzky?idontknow
Ty svody se takle zbarvej za chvili.

Pokud by byl zajem, muzu se tam odpol zastavitsmokin

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Marián (Člen)
13.07.2010 08:01:38

na predku na gumu neni videt,ale zadni vypada origo.mozna to trosku hapalo,ale to si chce prohlidnout zblizka.
jinac na tom nevidim zadnej extra trabl.

...sam mezi jebkarema...
Jaster (Člen)
13.07.2010 08:13:18

cena mi přijde dost nízká na rok starou motorku, i když je přitažená z ciziny na francouzský značce. my tam dnes asi pojedem to zkouknout. je něco na co se máme podívat víc? a jaký gumy jsou na tom origo? podívám se zda na tom jsou origo gumy a nebo už měněný. taky je podle mě nahovno že to nabízí někdo kdo motorky vozí z ciziny a ne přímo majitel.

Marián (Člen)
13.07.2010 08:20:33

tak vona to muze bejt i k8 ne?ale nevim,jaky delaly v tom roce presne barvy...
origo gumy davaj myslim bridzky ted nevim presne cislo vzadu bt 21???
vpredu taky bridzka.

...sam mezi jebkarema...
XJelen (Člen)
13.07.2010 09:09:58

o těch bričkách... je z F takže si troufnu tvrdit, že si to tam frantíci osazujou Miškama už od začátku. V tom případě by ten pajlot roud odpovídal
Cena je teda fakt luxusní surprised pokavaď je K9

Strýcfajtr !!!
Brkos (Člen)
13.07.2010 11:41:59

Je škrcená na 25kw nebo to má jen v TP? Nevim co potom stojí odškrcení u těhlech motorek. Pokud novou ŘJ tak si ranecbad

K.a.s.y.m. (Člen)
13.07.2010 12:12:47

Brkos psal:

Je škrcená na 25kw nebo to má jen v TP? Nevim co potom stojí odškrcení u těhlech motorek. Pokud novou ŘJ tak si ranecbad

ale prd...šmikne se drát a jedeš na plno bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Brkos (Člen)
13.07.2010 12:17:41

K.a.s.y.m. psal:
Brkos psal:

Tak to potom jobigsmile

Jaster (Člen)
13.07.2010 12:35:54

škrcená je určitě v TP a motor neví ani ten co to přivezl. asi na tom ani nejel, prý na tom jel jeho kolega a ten řikal že to jede parádně. ted je ve francii takže tam pojedem ve čtvrtek nebo v pátek. a jestli je škrcená motorově napište kterej drát stříhat bigsmile

faitík (Člen)
13.07.2010 12:53:39

K.a.s.y.m. psal:
Brkos psal:

a červenej nabo modrejsurprisedhelp

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen)
13.07.2010 12:54:09

Jaster psal:

škrcená je určitě v TP a motor neví ani ten co to přivezl. asi na tom ani nejel, prý na tom jel jeho kolega a ten řikal že to jede parádně. ted je ve francii takže tam pojedem ve čtvrtek nebo v pátek. a jestli je škrcená motorově napište kterej drát stříhat bigsmile

když pohledáš v technický tak to tu někdo nedávno řešil,ale jestli tam psal kterej drát to netušim

K.a.s.y.m. (Člen)
13.07.2010 13:00:47

K.a.s.y.m. psal:
Jaster psal:

když pohledáš v technický tak to tu někdo nedávno řešil,ale jestli tam psal kterej drát to netušim

http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=11240

Jaster (Člen)
13.07.2010 13:12:40

K.a.s.y.m. psal:
K.a.s.y.m. psal:
Jaster psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=11240

jo konečně jsem si to téma našel když jsi to sem hodil, ale trvalo to. je toho tu moc a blbě se tu něco hledá, je tu víc keců okolo, ale na to jsem si už zvykl. ale nepíše tam jakej drát.

Marián (Člen)
13.07.2010 20:00:38

je to K8, K9 ma prece uz sisaty svetlo vepredu i vzadu ne???idontknow

...sam mezi jebkarema...
Jaster (Člen)
13.07.2010 22:14:01

Marián psal:

je to K8, K9 ma prece uz sisaty svetlo vepredu i vzadu ne???idontknow

to má ten novej model, ale ještě ten rok myslím vyráběli poslední kusy těchle modelů s kulatým světlem

VikecB12 (Člen)
13.07.2010 22:36:46

Je to K8,do provozu 09...

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jaster (Člen)
14.07.2010 22:52:58

ten co tu motorku přivezl z fr, ví o ní totální hovno a nebo ví něco co nechce aby náhodný kupec věděl. stačilo se zeptat jestli má 25kw jen v tp nebo je i zavřená, a to nevěděl, jen že řekl že na tom jezdil jeho kolega a jelo to prej parádně. ale to řekne každej. myslím že by se na něj měl vysrat, navíc je to dost daleko, kdyby se to posralo a nebo zjistili něco špatnýho, z tohodle nic nedostane. můj názor je kupovat jen od přímého majitele.
co říkáte na tohodle?
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
až na to přední světlo, který tam asi dal aby se mu to víc líbilo, ale to se mě nelíbí, lepší klasika kulatýgood

Luk (Člen)
15.07.2010 07:32:25

Jaster psal:

http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/420418-gsf-650-bandit.html
až na to přední světlo, který tam asi dal aby se mu to víc líbilo, ale to se mě nelíbí, lepší klasika kulatýgood

jo a ty budiky a vejfuk taky predelal aby se mu to libilogood
pak uz to jen doladil neorigo cirejma blinkrama dopredu a origo starejma oranzovejma dozadugood

jako dys pejsek s kocickou varili dortbigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Jaster (Člen)
15.07.2010 09:35:29

Luk psal:
Jaster psal:

pak uz to jen doladil neorigo cirejma blinkrama dopredu a origo starejma oranzovejma dozadugood

no jo, těch blinkrů že jsou jiný jsem si ani nevšiml. asi mu na zadní nezbyly prachy bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
15.07.2010 10:05:54

Jaster psal:
Luk psal:
Jaster psal:

no jo, těch blinkrů že jsou jiný jsem si ani nevšiml. asi mu na zadní nezbyly prachy bigsmile

to je pěkná prasárnasick

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS