Nejsi přihlášen
oprava karbecu pomoc!!
Zdar české ručičky.Záhadnym spůsobem se mi ulomila ta mosazná trubička co je hned vedle snímače klapek.Tak by mě zajímalo,jestli už to někdy někdo řešil a jak???
Uploaded with ImageShack.us
Re: oprava karbecu pomoc!!
Nic takovýho sem neřešil, ale kdyby se to stalo mě, bych zkusil esli je tam ta trubka enem nalisovaná (jako že asi je), esli jo, tak bych ji zkusil vytáhnout, koupil někde v modelářskejch potřebách Ms rouru stejnýho průměru, naohybal dle tý zlomený, namáčknul ofafrně z5 a fertig. Nebo trafopájka, cín a aspoň tři šikovný ruce, ale to asik nebude ono, bo 'slim že by se to vibracema brzo uklepalo. Nebo to dát spravit někomu fiškovnýmu, což by asi bylo nejlepčí
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
jo dák za rady,timhle způsobem si to tak trochu představuju,že bych to voskoušelzejtra skusim něco na to naletovat a vytáhnout,páč vrtání necham až jako poslední možnostobávam se,že v modelářskejch potřebách se dneska už asi timhle nezabejvaj,ale chci tam zejtra dojít škemrat pak jen vytočim přírubu na soustruhu kterou bych přiletoval na tu trubičku,ale praxe ukáže jak se zadaří
jak to tak vypadá,tak nikdo asi neměl podobný trable chjo
j.burys psal:jak to tak vypadá,tak nikdo asi neměl podobný trable chjo
já ne
Filous psal:...jaxi vytahoval ten kousek, kerej zvostal f těle karbecu???
hele ten malej kousek jsem odvrtávalmenšim vrtákem aby tam zustala jen taková šlupka z tý trubičky a potom jsem to takovou jehlou zmačkal jako ke středu díry a pak už to šlo vyšťouchnouta ten druhej kus jsem bafnul kleštěma a ten jsem naférovku vyrval
j.burys psal:Filous psal:...jaxi vytahoval ten kousek, kerej zvostal f těle karbecu???
hele ten malej kousek jsem odvrtávalmenšim vrtákem aby tam zustala jen taková šlupka z tý trubičky a potom jsem to takovou jehlou zmačkal jako ke středu díry a pak už to šlo vyšťouchnouta ten druhej kus jsem bafnul kleštěma a ten jsem naférovku vyrval
...taky bych to vrtal, jen jsem byl zvjedavej, dyšs řikals, že vrtání je poslední možnost, že máš ňákej jinej fígl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:j.burys psal:Filous psal:...jaxi vytahoval ten kousek, kerej zvostal f těle karbecu???
...taky bych to vrtal, jen jsem byl zvjedavej, dyšs řikals, že vrtání je poslední možnost, že máš ňákej jinej fígl
no tak já to původně chtělo naletovat na to mozasnou matičku a skusit to vytočit nechtělo se mu do toho vrtat kulo šponkám a že nevim jak to tam vypadá,ale nakonec se nic nevy a šponky jsem vyplách injekční stříkačkou ven a pohoda jazz
Stránky: 1