Nejsi přihlášen
Re: Mazání řetězu
Scottoiler hledej
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2010 09:14:09 Offline |
Zdenek psal:Má někdo namontovanej ten elektronickej přímaz řetězu? Osi promiň, ale nenašel jsem tohle vlákno, a keci maž to dědku molikou, nepotřebuju vo prázdninách slyšet, pokrok nezastavíš. Zdenek.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdenek psal:Jo se Štěpánem jsem mluvil, von mě ho samo prodá,spíš bych stál vo referenci, jestli to dobře funguje, abych se zas nenapálil jako v zimě. Zdenek.
Scott je hodně dobrá věc! O nic se nemusíš starat. Jednou za čas doplníš olej v nádobce.
Ten elektrickej funguje výborně. Ale je to darda jako prase. Já mám obyčejný Scott a je fakt, že je čas od času nutné hrábnout na nastavení. Ten elektronický si nastavuje všechno sám. Já bych znova koupit ten obyč. Otočení kolečkem když začne přšet mě nezabije.
tagže za mňa asi taghle: scott je fajn, rozeta je čistá, řetaz taky. maže to a nemusíš hlídat intervaly pro stříkání sprejem. nemusíš to nějak extra čistit. údajně má řetaz vyšší trvanlivost. je to heská hračka
jendže dyž kůpíš klasiku, musíš si pohrát s nastavením, buď to stříká moc nebo málo stejně tak u mono dáfkovače musíš trošku upravit trysku, já to zatím vyřešil drátkem vomotaným dokolavvedení hadiček je potřeba schovat, ne vždy to je ouplně jednoduchý
jináč za mě Scoot jo, ale pudu asik do dujála a hlavně ně sa líbí tyto technický pičičovinky a hračičky a pak sem taky už trošku vyhoněnej a už ňa tak nevzrušuje čištění řetězofky jako dříf
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
mám zatím klasiku, uvažuju vo duálu, ani ne tak zkrs promazání vobou stran, myslím, že u mono s tím problém nejni, spíš de vo to, že duál má lepčí dáfkovač k rozetě, líp se to nastavuje, i dyž jak sem psal, při troše snahy a malé úpravě sa dá narychtovat aj ten mono
Ja uz to mam ten dual taky v cajku sem moc nejezdil a pak zjistil ze mam prodrenou hadicej s olejem pod kyvkou a tam me to prisalo vzduch a olej pak uz netekl no, tak sem nadaval uplne zbytecne, tedka uz to frci jak ma a da se to nastavit celkem rozumne
Fidzi psal:Koldan> U singlu si tam žádný drátek o otávat nemusel On ho už má v sobě. Ale je z pružinové oceli, takže se musí ohnout více silou a postupně
má, ale není to tak tvárný, takže díky drátku s tím můžu udělat co chci
Kojakoj vyfotim to doma a pak ti to fouknu na mail, ale tedka je to zasrany, ale to precisnu hadrem at me nezmrdate ze to neumejvam
Stránky: 1