Nejsi přihlášen
Vzducháč-dotaz na Filouse a jiné chytré..
Odjakživa jsem nedával nic jiného než originál, ale je krize, tak dumám
Máte nějakou vyzkoušenou značku jako náhradu kdy bych nemusel nic štelovat?
Žádné racing a podobné víceprůchodné sračky nechci
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.07.2010 21:34:42 Offline |
Re: Vzducháč-dotaz na Filouse a jiné chytré..
mě funguje HiFlo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 06.07.2010 21:46:43 Offline |
Kelly01 psal:Ale ty máš šestku
No a?? ty filtry jsou stejný pokud se nemýlim tak proč by to nefungovalo
K.a.s.y.m. (Člen) 06.07.2010 21:51:46 Offline |
Kelly01 psal:Já jen že u starách modelů fungovaly dobře na 6 a ne na 12, tak se ptám jak na novým
a v rámci šetření dám asi i olejový Hilfo
jo tááák..tak takovou zkušenost já nemám
inkvizitorr (Administrator) 06.07.2010 21:54:59 Offline |
podle mě nejvíc ušetříš, když si leukoplastěj voblepíš heft tak, aby nešel přes půku. sice budeš jezdit jenom poloviční rychlostí, ale za jednu cestu vokolo komína ušetříš na spotřebě přes 3,78 litrů, takže za tři výlety budeš mít filtr doma a když ho jenom vyčistíš rejžákem, určitě to bude taky stačit a ušetříš i za ten filtr
jinak přidávám link na LEVNÝ, KVALITNÍ filtry který ti dodaj OKAMŽITĚ!!!
http://www.filtrypromoravaky.mor
doba je temná...
Chtěl jsem od Kojaksra, ale kromě oleje to má např. proti:
http://www.motorkar.net/hiflo-olejovy-f … 85013.html
http://www.motorkar.net/hiflo-vzduchove … 88066.html
dražší
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Já jen že u starách modelů fungovaly dobře na 6 a ne na 12, tak se ptám jak na novým
Musíš se líp učit, abys dostal prospěchové stipendium, pokud dojíždíš, tak existuje ubytovací stipendium a nebo můžeš požádat o sociální.
Kdyžtak ti můžu poradit ještě pár studentských fíglů a to pak i v kombinaci s prací.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Prospěchový mi nedaj, byť mám vyznamenání(2 dvojky), bo jsem prej starej a investovat do mýho vzdělání se prej nevyplatí
A pracák mi dává jen 2600,- a i to prej brzo skončí
Tak musím holt šetřit, bo jen kvartýr stojí šestku
Jsem studentská žebrota
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Prospěchový mi nedaj, byť mám vyznamenání(2 dvojky), bo jsem prej starej a investovat do mýho vzdělání se prej nevyplatí
A pracák mi dává jen 2600,- a i to prej brzo skončí
Tak musím holt šetřit, bo jen kvartýr stojí šestku
Jsem studentská žebrota
Zkus invalidní důchod.
Kombinace přestárlý student + pracák bohužel v repertoáru nemám.
furatoj: a nesmrdíš z toho už tak trošku hovnem ?
...jinak ti stačí jeden den vynechat fitko, střelnici a fernet a můžeš si s hrdostí koupit originál
ps: když uřízneš očko, namódíš tam hepa filtr z vysavače
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nejsem Filous, ani chytrej, ale mam tam Hiflo...narovinu rikam, ze jestli mi zabil 1 kobylu nebo 1 vosla nepoznam
osi: kua, ja sem si rikal, dys cumel do toho vysavace, ze to vod nekud znam
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2010 13:56:39 Offline |
Kelly01 psal:K vám nemůžu
U vás sebou buď praštím nebo mi vezmou papíry za něco jinýho
furt brečíš ,že nemáš prachy tak můžeš jet sockou...tam když si koupíš lístek tak tebe nemůže ani revizor,ale ty už vlastně máš stejně nárok na bezplatný ježdění jako řádnej důchodce,ne??
Kelly01 psal:Sebrali mi loni důchod
Neříkej, že po tobě někdo chce, abys pracoval...
Vždyť ještě stále probíhá soustavná příprava na budoucí povolání na škole.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2010 15:10:21 Offline |
Kelly01 psal:Sebrali mi loni důchod
nebavíme se vo invalidnim
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Sebrali mi loni důchod
Ty woe Kasyme neprovokuj ho, fernet a posilka sou strasna kombinace, Kelly je nadelanej jak pes (ne ten jeho...), aby ti to potom neprijel vysvetlit...
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2010 15:57:46 Offline |
vOjTaB6 psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Sebrali mi loni důchod
Ty woe Kasyme neprovokuj ho, fernet a posilka sou strasna kombinace, Kelly je nadelanej jak pes (ne ten jeho...), aby ti to potom neprijel vysvetlit...
tak toho se moc nebojim...furt se tu honěj mraky občas sprchne a navíc už postoupil do fáze ,že zaplatí a nejede..takže že by dojel jen tak to nehrozí
ale radši toho fakt nechám...rupne mu cévka a bude tahat nohu a já ho budu mít nasvědomí a to se mi nechce
i na starý dvanáctce funguje
jura psal:Mam kn uz treti rok,a bez problemu,jenom vyklepu na jare mouchy a hotovo,pristi rok,uz bude zdarma
css, na to nemusim mít KN dělám to už pět let s origo a nékdy ho hodim i do automatky a světe div se furt to jak takž jezdí
Ty vole,každej "vopečovává svojeho miláčka" jak voko v hlavě,ale kdyš je na vobzoru investice 500kč do spotřebáku,tak dělá zagorku Bych nechtěl vidět,kdyby bylo potřeba něco věčího investovat třeba do nějaké vopravy motoru,jak by se lidi kroutili a rači by mašinu vrzli někam do bazáru,jenom aby to nemuseli řešitVopravdu sme divnej nárot
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:V krizi se šetří
Poprvé od roku 96 dostane mrška něco neoriginálního
Bo s tím rozdílem v ceně můžu chodit týden na fernet
Ale jo,sice repliku,ale aspoň to. Spíš mě zaráži to praní,profukování a já nevím co ještě... Ale po té haldě motorek co se mě mihnula pod rukama už fakt vím co sou u nás schopní lidi zbastlit,jenom aby je to nic nestálo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Pajk psal:Datel psal:DELO, HIFLO nebo CHAMPION....šecko je to na jedno brdo a enom o ceně
ne ne né, suzuki je nejvíc
S každou výměnou oleje měním olejový aj vzduchový filtr. By mě zajímalo esli to děláš aj s originál od pana Suzuki
Kelly01 psal:V krizi se šetří
Poprvé od roku 96 dostane mrška něco neoriginálního
Bo s tím rozdílem v ceně můžu chodit týden na fernet
no to ale budou mrňavoučký fernety, když origo stojí 6 kil a hiflo 4
Datel psal:Pajk psal:Datel psal:DELO, HIFLO nebo CHAMPION....šecko je to na jedno brdo a enom o ceně
ne ne né, suzuki je nejvíc
S každou výměnou oleje měním olejový aj vzduchový filtr. By mě zajímalo esli to děláš aj s originál od pana Suzuki
s volejem měnim i ten filtr, ale vzducháč měnim až s každym druhym volejem. To je snad taky cajk, ne?
Kelly01 psal:U nás chtěj za origoš 9 kil
hm to máš blbý, u nás na jihu pouze 6
a tady taky
http://www.partsdepot.cz/index.php?cat= … search.y=7
Hiflo nebrat, ale pro krajinkáře může bejt postačující
Pajk psal:Hiflo nebrat, ale pro krajinkáře může bejt postačující
..a proto to semotamo hážeš do automatky a ono to nějak jezdí jo?
Po každém vyfoukání a nedej všichni svatí, vyprání v bubnu ho máš řidčí a řidčí. To už bych si radči koupil KN......
Ty woe při tvém věku bych řekl, že už máš rozum.... to mě teda čeká budoucnost........
Datel psal:Pajk psal:Hiflo nebrat, ale pro krajinkáře může bejt postačující
Po každém vyfoukání a nedej všichni svatí, vyprání v bubnu ho máš řidčí a řidčí. To už bych si radči koupil KN......
Ty woe při tvém věku bych řekl, že už máš rozum.... to mě teda čeká budoucnost........
klídek woé, s tou automatkou to je samozřejmě nadnesený.
Origo filtr je plstěnej a teda podstatně kvalitnější materiál kterej vydrží fakt hodně a dá se nějak rozumně vyčistit. Věřim, že by vydržel i tu pračku.
A nikdy nebude potom čištění řidší, než i novej papírovej Hiflo kterej je z papíru a dá se tak možná jednou vyfoukat a konec, ale hlavně ten papír je propustnější čož nemusí bejt vždycky výhoda, že
K.a.s.y.m. (Člen) 09.07.2010 07:15:29 Offline |
Pajk psal:Datel psal:Pajk psal:Hiflo nebrat, ale pro krajinkáře může bejt postačující
Ty woe při tvém věku bych řekl, že už máš rozum.... to mě teda čeká budoucnost........klídek woé, s tou automatkou to je samozřejmě nadnesený.
Origo filtr je plstěnej a teda podstatně kvalitnější materiál kterej vydrží fakt hodně a dá se nějak rozumně vyčistit. Věřim, že by vydržel i tu pračku.
A nikdy nebude potom čištění řidší, než i novej papírovej Hiflo kterej je z papíru a dá se tak možná jednou vyfoukat a konec, ale hlavně ten papír je propustnější čož nemusí bejt vždycky výhoda, že
co by jsi na něm chtěl foukat???ten stačí vyklepat a tim že je řidší a postupně se papírový póry zanášej tak vydrží hooodně dlouho ja už ho tam mám něco kolem 40 000 a směs pořád dobrá odezva na plyn taky spotřeba v normě Mám doma připravenej novej,ale pořád nebyl důvod ho použít...ten origo už bych měnil tak 3x
Pajk psal:Datel psal:Pajk psal:Hiflo nebrat, ale pro krajinkáře může bejt postačující
Ty woe při tvém věku bych řekl, že už máš rozum.... to mě teda čeká budoucnost........klídek woé, s tou automatkou to je samozřejmě nadnesený.
Odkdy je papír propustnější než vata? To si teda dovolím absolutně nesouhlasit!
Každopádně uznávám, že originál plstěný filtr je kvalitnější než papírový, ale určitě bych ho nepral, protože tím dosáhneš akorát toho, že se ti prach dostane i tam kde ještě nebyl a rozprostře se to rovnoměrněji po celém filtru. Taky tím změníš strukturu tej plstě a už nebude filtrovat, tak jak nový
Takže jestli mi tady ještě někdo bude argumentovat tím, že origo je nejlepší i když ho tam má už tři sezóny a každou sezónu ho vypere, tak ho z dovolením pošlu do riti, bo plácá blbosti
K.a.s.y.m. psal:co by jsi na něm chtěl foukat???ten stačí vyklepat a tim že je řidší a postupně se papírový póry zanášej tak vydrží hooodně dlouho ja už ho tam mám něco kolem 40 000 a směs pořád dobrá odezva na plyn taky spotřeba v normě Mám doma připravenej novej,ale pořád nebyl důvod ho použít...ten origo už bych měnil tak 3x
40 bez výměny jo? Vostudo
Datel psal:Takže jestli mi tady ještě někdo bude argumentovat tím, že origo je nejlepší i když ho tam má už tři sezóny a každou sezónu ho vypere, tak ho z dovolením pošlu do riti, bo plácá blbosti
když koupíš hadry vod Versaceho, tak i po vyčištění budou furt lepší než ty funglovky co koupil soused vod čonga za pětník a pochvaluje si jakej udělal kauf.
Pajk psal:Datel psal:Takže jestli mi tady ještě někdo bude argumentovat tím, že origo je nejlepší i když ho tam má už tři sezóny a každou sezónu ho vypere, tak ho z dovolením pošlu do riti, bo plácá blbosti
když koupíš hadry vod Versaceho, tak i po vyčištění budou furt lepší než ty funglovky co koupil soused vod čonga za pětník a pochvaluje si jakej udělal kauf.
Už moja babka říkavala: "častá pírka samá dírka"!
VikecB12 psal:Origo kupuju v suzuki v Brně za 600kč...
Ja na partsdepotu za obdobnej peniz
Stránky: 1