Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Přenosné DVD

Jiřina (Člen)
19.07.2010 00:15:33

Přenosné DVD

Mám prosbu. Potřeboval bych pro malou přenosné DVD. Můžete mi někdo něco doporučit? Díval jsem se, ale je toho mraky. A vybral jsem třeba Sencor a ten mi zrovna 2x neporadili. Díky moc

Tož tak:-D
hlemejzd999 (Člen)
19.07.2010 08:32:06

Re: Přenosné DVD

Jiřina psal:

Mám prosbu. Potřeboval bych pro malou přenosné DVD. Můžete mi někdo něco doporučit? Díval jsem se, ale je toho mraky. A vybral jsem třeba Sencor a ten mi zrovna 2x neporadili. Díky moc

my máme Philips už asi tři roky  a je bez poruch ( ani jedna good)...nestál moc a je jednoduchej ...dítě ho tahá všude a zacházení s nim tedy neni zrovna šetrné  a přesto jede ....je docela betelnej ,tak vydrží  a mohu doporučit : http://www.datart.cz/katalog/Prenosny-D … T741D.html   ty s tou otočnou obrazovkou stojí za pussy...to se rozláme

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
corimec (Člen)
19.07.2010 08:36:32

Já má třeba hyundai,má čtečku karet a usb,což si myslim že je důležity,už dva roky ho hodně používám  a bez problémů.A stal 2000 tak že dneska bude ještě levnější.Jo a na baterii vydrží pořád 3 hodiny v pohodě hrát dvd,usb přehrává 5 hodingood

Borák (Člen)
19.07.2010 08:49:57

mám sencor spv 2708 a max spokojenost
za pár fufníků přehrává snad fšechno +ta čtečka karet
a vydržel i ránu pěstí smokin
v balení je i cestovní brašna která zároveň slouží jako držák na dvd do auta

...nikdo nevojebe Ježíše...
morganzd (Člen)
19.07.2010 10:10:40

Borák psal:

Ten držáka do auta, to by mě zajímalo. Pohrával jsem si s myšlenkou nějaký DVD koupit a používat ho právě pro usnadnění delších cest s dětma. Můžeš prosím popsat, jak se to kam přidělá? Asi to bude přidělaný na opěrku hlavy, což?

GSF 600 S '99
hlemejzd999 (Člen)
19.07.2010 10:13:13

morganzd psal:
Borák psal:

Ten držáka do auta, to by mě zajímalo. Pohrával jsem si s myšlenkou nějaký DVD koupit a používat ho právě pro usnadnění delších cest s dětma. Můžeš prosím popsat, jak se to kam přidělá? Asi to bude přidělaný na opěrku hlavy, což?

to máš naprosto přesnej úsudek ...a ještě výše zmiňovaný Philips má model i s dvěma displejema  na obě opěrky ...kino hadrbigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Petr J. (Člen)
19.07.2010 11:21:25

Taky máme Philips, jestli se nepletu good

Na to, co s tím malá provádí, to vydrží strašný věci...bigsmile

Borák (Člen)
19.07.2010 12:02:06

přesně tak prostě votevřeš dvd na placato ,ukurtuješ to do tý brašny a kšírama přehodíš přes opěradlo ..je k tomu dlouhej kabel do zásufky f autě takže to nepřekáží

...nikdo nevojebe Ježíše...
Daniel (Člen)
19.07.2010 14:10:09

Mám Sencor asi 2 roky s TV tunerem digitál i analog. Jedna reklamace, nešel zvuk, při opravě se zmínili že je to slabina Sencoru. Jinak sokojenost

Jiřina (Člen)
19.07.2010 14:44:20

Právě u Sencoru mi přišel dobrý poměr ceny. Vybral jsem tutok: http://www.hifishop.cz/prenosne-dvd-pre … ?v=454197. Má to 2 teblevize, tuner, čtěčku, tak se mi to pozdává. Ale bál jsem se té kvality.

Tož tak:-D
Datel (Člen)
19.07.2010 14:55:05

sencor sou němci. bych se nebál....

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS