Nejsi přihlášen
Re: Bandiťačka..:)
osiris psal:...no tak to počkej až uvidíš liha
že sem okouzlil tebe neznamená že okouzlim i jiný.......ty si totiž zvrácenej úchyl, tak to je něco jinýho
A vůbec du si nalejt frankovku bo za hodinu přijede švára muslim tak ať vidí o co přichází
ninjo psal:Byl to goood tah.I když já od od doby co mam bandasku mám asi něco s očima vůbec nevidím peníze.
Sem na tom tak nejak stejne...brecim kdyz mam dat do auta benzin za 500, ale su schponej na motorce za vikend projet 1000....
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Roman :) psal:ninjo psal:Byl to goood tah.I když já od od doby co mam bandasku mám asi něco s očima vůbec nevidím peníze.
Sem na tom tak nejak stejne...brecim kdyz mam dat do auta benzin za 500, ale su schponej na motorce za vikend projet 1000....
Káru mám v katastrofálním stavu za měsíc technická ale ještě nemám všechno na B tak technická počká.
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
Tož gratuluju!! Další baba Ať Ti to jezdí...Na vyjížďce v sobotu, se kdosi strachoval, že nebudou moci nikdy pořádat miss mokré tričko, protože je nás málo. A ono ejhle!
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Helis psal:To Osiris:vysvětlíš?ať jsem v obraze...
... a je to žádoucí?
...nechceš pár let počkat?
...ondráš ti to osvětlí, neboj
(jestli nemáš ventilek, nejsi nafukovačka a tím pro minimálně dva nezajímavá, snižuje se tak bramborova nadhodnocená předpověď, proto jsem psal nic osobního ani zajímavýho ani důležitýho, jen sranda)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
RadkaB6 psal:Borák: já mluvila o "Miss mokré tričko", ne "Miss mokré kalhotky" lumpe!
...tys to nepochopila??? ...Borák se ti nenápadně nabízí, že ti ty mokrý kalhotky zařídí ...uš mu splasknul monokl, tag má nejspíš zas roupy
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
2 Osiris: Chtělo by to tu fotku, která se tu jednou vskytla... (Myslím tu "s nafukovací madrací na vodě")
2 Helis: Tak to je na druhé straně Prahy... Škoda. Neříká ti něco jméno Josef Nesnídal?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zrzule psal:no já teď taky čekám už měsíc na kombošku, tak zatim jezdim ve starý která je mi véééélka.ale hlevně že se dá jezdit.tak se nějak ozvy až budeš kompletní a vyrazíme prohnat banditky.
nezapomen si k te kombosce koupit i gatky
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
RadkaB6 psal:Borák: já mluvila o "Miss mokré tričko", ne "Miss mokré kalhotky" lumpe!
Mokrý tričko? No, paničky si dávaj sem tam pozor aby sa nepocintaly......ale mokrý kalhotky, to se vobčas (bohužel) aj utají a je to škoda........ .
A prej z ničeho nic....
Mirek D z chlastačky s Tvým bratrem a skorošvagrovou právě se vráticí... .
Autobus je taky Suzuki... .
to je pravda, ale bohuzel si to uvedomujou jen slovaci .... ti maji dneska v kalendari napsany "den zdraveho sexu"! Ale ani jeden mi nedokazal odpoved, co to vlastne znamena
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1