Nejsi přihlášen
Re: sem to vyměnil
Mour psal:PALOUS psal:Mour psal:
..ve čtvrtek???aj krtek
zničit krtka
Jak jako zničit krtka si děláš
Jsem dobrej celý jsem to přečetl ale řeknu Vám s Marcusem bych se teda do křížku nechtěl dostat......
... jojo holou prdelí ježka neumlátíš
Meloun psal:Jen to potvrzuje jednu věc...když člověk o něčem mluví naschvál odborně a složitě a k tomu se ještě tváří jako profesionál,tak není problém,aby téměř každý uvěřil pohádce..
Ať řekneš sebevětší pitomost, když to podáš náležitě věděcky, vždycky se najde nějakej blbec, kterej ti zatleská.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Silverfox psal:Loser psal:na titul se vyser .... ja jsem se na to vybodnul taky tesne pred koncem a jsem spokojenej. Delam s lopatou a je mi fajn. Kazdej den na cerstvim luftu, mam v nejaky reditelovani, bo takhle nemam zadnou zodpovednost a krasne si u toho muzu premejslet vo zivote. A na bandasku jsem si tim taky videlal a dal je mi fsechno jedno. Jen je teda pravda, ze asi tu chytrou MuDr na tu lopatu nesbalim (leda bych ju s ni jebnul po kebuli)
Jsem fakt rad, ze jsi udelal takovy zivotni krok ... at se dari chwapewoe, ty mas jiny prednosti. treba krasnou dusi a 3CMH
hmm...
to Loser: mas pravdu, ty dokazes sbalit jen blbou DiS...
nicola.foxx (Člen) 14.11.2008 09:00:39 Offline |
Tento http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=1136 Nejinteligentnější pán v ČR s Nejkrásnějšíma předmětama v ČR a nejkrásnějšíma přítelkyněma v ČR je prostě neskutečná všech v ČR ( možná by mohl mít i tittul světová ) Takovýho krypla aby člověk pohledal
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 14.11.2008 10:00:35 Offline |
Nejak jsem si nemohl pomoct. Tak si to pro pro priste snad vodpustim, ale ted jsem to nejak nevydrzel.
osiris psal:...ale tak se snad uklídníte ne ? myslím že vůbec vo nic nejde aby kvůli tomu lítalo vzduchem takový silný svinstvo
Tak se to tady krásně rozjíždí,a ty to kazíš
Jinak myslím že už si stejně každej udělal obrázek kdo je v tomhle vlákně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Cipísek psal:PS: jesi teda on vyleze z VŠ, tak jdu vratit svyho Ing. + Ph.D. protoze toto je fakt mazec, co pise... nebo radsi umru a pro jistotu nenecham adresu...
je fakt, jak se tak koukám na tvou vizitku, tak těch titulů tam máš zbytečně moc
prodej něco
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
upřímně tu sodu co tady někeří dávají moc nechápu. klučina je trošku mimo a má trošku ujetý názory, řek bych, že postižený nezrálostí a naivitou, ale nadávat mu za to do
Občas mi to přinde tak, že je tady spousta těch co čekají kdo co řekne a jakmile vidí, že je třeba dotyčnej trošku zepsutej,tak si rychle utíkaj kopnout. Trošku mi tu chybí ten přirozenej respekt co tu byl kdysi dřív, kdy nadávat si do si dovolili jen ti co se velmi dobře osobně znali a ještě za to hodili smajlíky.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:upřímně tu sodu co tady někeří dávají moc nechápu. klučina je trošku mimo a má trošku ujetý názory, řek bych, že postižený nezrálostí a naivitou, ale nadávat mu za to do
Občas mi to přinde tak, že je tady spousta těch co čekají kdo co řekne a jakmile vidí, že je třeba dotyčnej trošku zepsutej,tak si rychle utíkaj kopnout. Trošku mi tu chybí ten přirozenej respekt co tu byl kdysi dřív, kdy nadávat si do si dovolili jen ti co se velmi dobře osobně znali a ještě za to hodili smajlíky.
A je to!!
zrzule psal:Koldan psal:upřímně tu sodu co tady někeří dávají moc nechápu. klučina je trošku mimo a má trošku ujetý názory, řek bych, že postižený nezrálostí a naivitou, ale nadávat mu za to do
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Progear 650 (Člen) 14.11.2008 13:47:48 Offline |
můj názor je, ze si za to Makkus může sám... napíše takovej blábol na Bandit forum, a pak se diví... já se ptám, co čekal??? pochvalu...???? tak at se nedivi...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 14.11.2008 14:37:09 Offline |
Mě teda přijde, že to Markus moc legračně nebere...
Když se tedka Cipísek musí bát fyzické likvidace....
Uznávám, že to zašlo zbytečne daleko, nadávky nemaj cenu, ale naivita Markuse mě nepřestává udivovat...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 14.11.2008 14:40:44 Offline |
no přečíst to celé a bez brejlí kua asi se mě bude ING
Jen ho nechte je to jeho život.Když si myslí co má doma za poklad tak ať. Když je motorka nebezpečnější než prasat tak ať. Von na to časem příjde, že udělal
No když si myslí že s titulem udělá díru do světa no k tomu už není co dodat synku kdyby ses snažil nepotřebuješ titul pane ředitel
Kámoš má podobnou micinu (taky čekatelka na titul) a taky to u nich tak funguje.
"prodej" ne "tak už ti nedám a táhni" tak jo" zítra jedem pro to a to tam to"
jojo koloběh života jak psal kerýsi o moudrý muž
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Monty Jack (Člen) 14.11.2008 16:16:30 Offline |
Marcus_86 psal:Chlapci ... ... ne ladak na tom nemam. Jo moje Martinka (skoro_MUDr) nesnasi motorky, porad se v nemocnici divaji na mrtve rozsekane motorkare a tak... tatka me do toho taky nutil, nebezpecny sport. Ja jsem jeste porad takovy maly skolacek. ...
Koukám, pěkný štěstí že mladá sedlá vlastní mašinu, páč když si představím, že by mě mohl, byť jen teoreticky, postihnout podobnej záchvat, tak se mi zvedá kufr.
Co to je za novej druh úchylky dívat se v nemocnici pořád na "mrtvé rozsekané motorkáře". Vona má zrovna praktika na pitevně ?
Vzhledem ke statistickejm číslům bys mi mohl jako skoro Ing. vysvětlit, proč té "skoro MuDr" nevadí dívat se v nemocnici na mrtvý rozsekaný automobilisty. Zamysli se, je to hrozně nebezbečný. Nechceš prodat VW a koupit něco jinýho? Koloběžky, jsem slyšel, mají celkem zanedbatelnej počet mrtvejch pilotů
Jinak ti samo nechci brát iluze a nepřeji nic špatnýho, ale vona "skoro MuDr." nebude vo nic menší potvora, ani vo nic větší andílek než zástupy dalších slečen a vzdávat se kvůli komukoli něčeho, co máš jinak rád, je nebetyčná hovadina, kterou přisuzuji tvojí mladické nerozvážnosti.
To s tou garáží jsi nemyslel tak úplně vážně, že ?
No, dáme tomu rok, maximálně dva a uvidíme, ne ... ?
ps. : to chce nebo
ps.: Cipis .. kdyžtak se přiď schovat ke mě ... já bych ho možná rád viděl
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Banditatom (Člen) 14.11.2008 18:24:56 Offline |
podle mě kecá s hladu zřejmě dlouho nemočil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan
Bod 2)
Marcus je dobrej, kdopak tady vytvoří vlákno, na který odpovědí i ti, kteří už sem často jen nakouknou a moc už nepřispívaj??
Asi dosáhl svého.
Pašíka jsem vždycky chtěl, ale je to taková německá socka, v NSR to má každej třetí
Jo a pak má svůj názor a co na tom, že je jinej než můj?
Si tady nadáváte, jak říká pakistánec, jako by jste se znali a copak ste se vůbec viděli?
bod 3
je to
The father of the little princess of the dawn
myslíš s BMW?
ses netrefil bo já už několikrát říkal(zvedne ti to ego), že kdybych se vešel mám autobus
bmw sice dobrý ale u autobusu motor prostě pjekná, pjekná motorka.
estli někdy v budoucnu budou love tak si ho koupím jen tak pro radost
aby se ti z toho nepostavil
The father of the little princess of the dawn
Přečetl jsem to taky celý. Zvláští chlapec. Velmi zvláštní. Asi mi něco uniklo, kde je to CRV na které poukazuje? Jen se ptám. Nechci dostat na držku. Vidím totiž, že dva z vás už jsou syny smrti
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Marcus, mal by si si kupit tento stroj, ten by sa mozno pacil aj tvojej dochtorke...
...predat bandasku a kupit popelnicu... no to sem este nevidel... to ti asi ta skola (alebo pani dochtorka) ide na mozog???
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Marcus, mal by si si kupit tento stroj, ten by sa mozno pacil aj tvojej pani dochtorke...
...predat bandasku a kupit popelnicu, to sem este nevidel... to ti asi ta skola (alebo pani dochtorka) lezie na mozog...
PS: zaco jej chces poridit ordinaciu, ked si musel predat bandita, aby si si mohol kupit stary srot???
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Já jsem kdysi něco pro Marcuse dělal a podle mě to je slušnej a hodnej kluk, akorát se zamiloval, což ho taky časem přejde jako nás starý pitomce kteří máme rádi už jenom motku, pívo, pejsky a žrádlo, jen si vzpomeňte na mládí když jsme se zamilovali taky jsme byli v , snad si to babča nepřečte . Zdenek.
Nikdo neříká že není slušnej atd, ale mluví s prominutím jako bukvice. Koho zajímá že bude jednou nějaká Mudr či pudr nebo Ing.
Kelly: pamatuješ na toho týpka na VW foru, co byl taky výkonný ředitel, osatní byli ubožáci, měl černého Passata atd? Tohle mi to hrozně připomíná
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Nikdo neříká že není slušnej atd, ale mluví s prominutím jako bukvice. Koho zajímá že bude jednou nějaká Mudr či pudr nebo Ing.
Kelly: pamatuješ na toho týpka na VW foru, co byl taky výkonný ředitel, osatní byli ubožáci, měl černého Passata atd? Tohle mi to hrozně připomíná
No mělo by to zajímat hlavně jehopáč pak pudevot válu
Jebat motorky :-)
Kelly: jo woe ale ty to chceš na PDA a já vživotě žádný PDA neměl a snad ani mít nebudu. Můžu ti jedině posloužit jedním unikátním prográmkem na odemknutí.
Smoula.koumak (Člen) 16.11.2008 17:09:23 Offline |
Baltazar psal:ste fšichni vedle, myslíte si, že se dá na moto zaparkovat někde v lese a ošukat budoucí doktorku?
byste v tý zimě nevytáhli brabánka ani z trenek
V našem věku není ani jedno žádnej problém
Ať si každej dělá co chce a nekecá do to toho, co dělaj ostatní. Jestli prodal Bandasku, tak už to rozhodě není, bo tenhle titul prodal s ním
Bandit v lese :-))
Kelly01 psal:Zdenda
To si umím odemknout sám
potřehuji sedmičkovou opravenou,např. DE.AT.CH.and EE 725.1905..
No ale abych ji opravil musím ji mít v PDA. A já žádné nemám. A proč si to neuděláš sám? Stáhnu, odemknu, aktualizuju a fertig ne?
Jak aktualizuji
Snad nevěříš že bych si to koupil
A sedmička z TT by po cracknutí běžela normálně i v PDA,a navíc stačí mít aktualizované soubory a ty jen v příslušné mapě přehrát
Si taxikář ne,mám tě snad učit krást
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jak aktualizuji
Snad nevěříš že bych si to koupil
A sedmička z TT by po cracknutí běžela normálně i v PDA,a navíc stačí mít aktualizované soubory a ty jen v příslušné mapě přehrát
Si taxikář ne,mám tě snad učit krást
Do PDA jsou jiné verze, např. zravna tu co požaduješ tak ta je jen do PDA. Mapshare funguje normálně u cracklých map, myslíš snad že já bych mapy furt dokola kupoval? Udělal jsem to jen 3x a víc na to seru
dneska jsem se evidentně nudil a pročítal staré témata a narazil na něco, co se do tohohle krásně hodí:
Marcus_86 (Člen)
29.09.2007 22:11:38
Offline Nahoru | Dolů | Oznámení | Citace
Re: (otázky k provozu gsf) RADU PROSIM Na baby se vyser, masina te alespon nezradi coz se o ..nich.. rict neda Pokud ti jeste neni 55 tak na to mas jeste cas
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Marcus_86 psal:Možná si někdo všiml, že se tu už moc neobjevuju. Ale spíš nééé . Zbavil jsem se béčka a radši jsem si pořídil auto. Dá se s tím jezdit prakticky pořád. Neni mi v něm ani zima ani horko, prostě tak jak si to nastavím, nemusím se dlouho navlékat a vyslékat, prostě sednu a jedu, netřepe se, krásná spotřeba a hlavně je to bezpečnější...
Taky jsem to prodal kvůli tomu, že jsem si našel krásnou chytrou holku a nechtěl jsem si něco vyvést ... autíčkem jezdím pomaleji, nesvádí mě to k rychlé jízdě. Dávám bacha na motorky, protože už vím, že jsou blázni kteří jsou schopni z ničeho nic být za 3 sekundy na nárazníku a pod.
Sjíždím teď vw forum. Nemají to tam tak dobře vyřešené jako tady ... je to tam prostě jiné. Strašně moc modelů aut, taky víc značek.
Uživatelé jsou tam celkem ok, vždycky se vyjadřují k tématu. Není to tam ale tak osobité jako tady. Nebudu tu psat pohádky, protože mě stejně všichni tak maximálně vyfuckujete . Sem tam se sem dívám, jestli někdo neměl havárku a jestli je ok, takže jezděte opatrně čau, čau
Už ani nevím, jak se přikládají obr :o)
http://mary86.rajce.idnes.cz/passat/#album
Tak vše nej blbea nesedři si moc lak na fáru ať máš vo čem zas blejt
Dva kusy píva
alex psal:Marcus, mal by si si kupit tento stroj, ten by sa mozno pacil aj tvojej dochtorke... http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … x/Pink.jpg ...predat bandasku a kupit popelnicu... no to sem este nevidel... to ti asi ta skola (alebo pani dochtorka) ide na mozog???
Ty krávo...
Viděl jsem pěkné motorky, viděl jsem škaredé motorky, ale tohle je fakt děs. Motorka pro blondýnu.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:alex psal:Marcus, mal by si si kupit tento stroj, ten by sa mozno pacil aj tvojej dochtorke... http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … x/Pink.jpg ...predat bandasku a kupit popelnicu... no to sem este nevidel... to ti asi ta skola (alebo pani dochtorka) ide na mozog???
Ty krávo...
Viděl jsem pěkné motorky, viděl jsem škaredé motorky, ale tohle je fakt děs. Motorka pro blondýnu.
mně se to líbí.. pro babu SUPER
Bandit pičo
Marcus_86 psal:Chlapci ... ... ne ladak na tom nemam. Jo moje Martinka (skoro_MUDr) nesnasi motorky, porad se v nemocnici divaji na mrtve rozsekane motorkare a tak... tatka me do toho taky nutil, nebezpecny sport. Ja jsem jeste porad takovy maly skolacek. Rozhodoval sem se mezi starym passatem nebo banditem. Nekdo z Vas se mozna na skole rozhodoval mezi ukrajinou a novym kolem kolem s prehazovackou. Jo kdyby mi na to nekdo dal penize, tak by to byla jina a urcite bych mel novou octavku a mt-01, ale nedal. Moje holka ma garaz jen na 1 auto a tam maji vzdy svoje. To sem jako mel nechavat stavat becko pred barakem pres noc? Proste ho tam nebylo kde dat. Takze jsem si stejne vzdycky vzal tatkovo auto ... Ja si jeste dodelam ing titul a pak se uvidi.
ty jo, většiho cipa jsem neviděl!!! dobře že jsi motku prodal! jsi prodejnej!!!
změna je život... měním čtyři za dva
nejak se mi tu postesklo, tak jsem si to zz nostalgie procet znovu. Vyjadrovat se k tomu uz nechci, jen by me zajimalo, jak na tom ted je po skoro dvou letech
Nemate nekdo info?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nicola.foxx (Člen) 20.07.2010 21:04:21 Offline |
Trebas uz ma dite a vymenil to za kombi
nicola.foxx (Člen) 20.07.2010 21:25:53 Offline |
Loser psal:nicola.foxx psal:Trebas uz ma dite a vymenil to za kombi
by mu luboss mohl strelit to Galaxy
To ale az to decko trochu vyroste. Ta dochtorka vypadala takova jako malinka, tak asi nebude delat velky deti. Leda ze by si jeste koupil bilyho nemeckyho psa
má s tím chudák trápení
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=1 … ;p=1806429
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:má s tím chudák trápení
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=1 … ;p=1806429
Tak to mě mrzí,měl sem ho rát,byl to můj favorit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 20.07.2010 22:56:29 Offline |
ježiš to je hezký vlákno ..přečet jsem ho jednim dechem ...nevíte teda někdo ,esli už je tim inžinýrem ? ...a co Martinka ? už má svoji obvodní ordinaci ? ...a co garáž ? ...nerozšířili ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Starostí má nad hlavu
http://www.vw-club.cz/search.php?author … p;sr=posts
(ale musíte se zaregistrovat)
God Save The Queen!
Vrať se
zajímá mne co táta
Marcus_86 psal:nj, nechodim do skoly kvuli vzdelani ale kvuli tomu pitomemu titulu. Mam to za par a byl bych vul, kdybych se na to v*sral. Vidim to na tatkovi, moc chytry clovek, dela vedouciho na skladu, ale nikdy nemuze byt reditelem, protoze proste nema titul, tak se tam v te firme proste stridaji mladi inzenyrove kreri maji sotva 30 a vi o tom hovno. Proste nekde to tak funguje. Pokud neni clovek soukromnik, tak je lepsi, kdyz ten titul proste ma. Nadavaji na ne jen ti, kteri na to nemaji, nemeli moznost, nebo kvuli lenosti.
A mit garaz jen na jedno auto je za trest .... to je pravda.
Jinak jsem sem pridal fotky te moji Marti, jak ste chteli. Na obede, kdyz se ucila a v moji garazi vedle CRV(bohuzel to CRV neni moje .... a o to prave jde. Myslim, ze lopatou si na takove auto nevydelam)
http://mary86.rajce.idnes.cz/passat/
Ty fotky nic moc proste mobil.
P.S. prave o te policii premyslim, asi bych chtel na kriminalku.
Co? s doktorama ? Nic nebude, poridim ji ordinaci a bude obvodacka
God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen) 21.07.2010 10:16:00 Offline |
Ale napsal tam za tu dobu vic prispjefku jak tady. Jestli to nebude lepsi parta?
Aspon si umi v lete uzit tu klimatizaci
nicola.foxx psal:Ale napsal tam za tu dobu vic prispjefku jak tady. Jestli to nebude lepsi parta?
Aspon si umi v lete uzit tu klimatizaci
si muze stahnout vokynka a ma to jak na motorce
a neni to tak nebezpecny .... jen aby slecne Martince nenastydla frnda
Kelly01 psal:Vrať se
zajímá mne co tátaMarcus_86 psal:nj, nechodim do skoly kvuli vzdelani ale kvuli tomu pitomemu titulu. Mam to za par a byl bych vul, kdybych se na to v*sral. Vidim to na tatkovi, moc chytry clovek, dela vedouciho na skladu, ale nikdy nemuze byt reditelem, protoze proste nema titul, tak se tam v te firme proste stridaji mladi inzenyrove kreri maji sotva 30 a vi o tom hovno. Proste nekde to tak funguje. Pokud neni clovek soukromnik, tak je lepsi, kdyz ten titul proste ma. Nadavaji na ne jen ti, kteri na to nemaji, nemeli moznost, nebo kvuli lenosti.
A mit garaz jen na jedno auto je za trest .... to je pravda.
Jinak jsem sem pridal fotky te moji Marti, jak ste chteli. Na obede, kdyz se ucila a v moji garazi vedle CRV(bohuzel to CRV neni moje .... a o to prave jde. Myslim, ze lopatou si na takove auto nevydelam)
http://mary86.rajce.idnes.cz/passat/
Ty fotky nic moc proste mobil.
P.S. prave o te policii premyslim, asi bych chtel na kriminalku.
Co? s doktorama ? Nic nebude, poridim ji ordinaci a bude obvodacka
Kelly a myslis ze ju porad jeste suka nebo ze ju obdelava uz nekdo jinej ?
nicola.foxx (Člen) 21.07.2010 13:47:38 Offline |
Treba ji ted vobdelava ten co vod nej koupil bandasku a byla to jen dalsi krawa co nevi co chce Ale to asi neni zadna, ze by nevedela co chce
nicola.foxx psal:Treba ji ted vobdelava ten co vod nej koupil bandasku a byla to jen dalsi krawa co nevi co chce Ale to asi neni zadna, ze by nevedela co chce
chtel jsi snad napsat zadna, co vi, co chce, ne?
nicola.foxx (Člen) 21.07.2010 14:45:23 Offline |
Se vomlouvam woe. A to jsem po druhy zenatej, tak bych uz mel bejt zasvecenej
Cece tedkon jak je to leto, tak jsem povolil pani uzdu a uz vod nedele sama studena vecere Asi zase zavolam Norise, at mi s tim helfne
Stránky: 1 2