Nejsi přihlášen
Daruji 180 55 17
Jsem si hrál jako malej. Mno když bouchla tak kolega bojoval s founem.
http://www.youtube.com/watch?v=ObJmhYwgVOU
http://www.youtube.com/watch?v=bl6fMeSNTF0
Re: Daruji 180 55 17
Koldan psal:Fidzi psal:To pochopí jen podobně postižení jako on Ale abych tady zas nebyl za Mirka D., tak jsem to taky trochu zkusil
zkusili zme to fšici akorát vo tem sem nepíšem
já ne
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
PALOUS psal:VikecB12 psal:Kua co já sem se nadělal dřív koleček na silnici Ale dneska se mě nechce pucovat mašina vot toho černýho sajrajtu
skus to někdy na koletomu říkám hrdinství
A přetrhnu řetěz né
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 18.07.2010 01:16:28 Offline |
vezekmin psal:No tak se tedy omlouvám, všem koho jsem urazil. Příště až si budu dopalovat gumu, už si nedovolím to zveřejnovat na Banditforu.
No A?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
vezekmin psal:No tak se tedy omlouvám, všem koho jsem urazil. Příště až si budu dopalovat gumu, už si nedovolím to zveřejnovat na Banditforu.
Nestekej se,sou to šulini co si furt myslí že bandit je nějaká klasika,přitom to byl v té době vopravdovej strýtfajtr
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
aby ses neposral
jak seš tu dlouho? že se chováš jak uživatel motorkáři.cz
Strýcfajtr !!!
Asi je jedno jak jsem tady dlouho, to se dá vyčíst i z mého profilu. Banďour neni moje první motyka a když mi končí guma tak si dělám čárky na dvoře vždycky. Myslete si o tom co chcete, mě to dělá radost tak si pálím a budu pálit.
Je to za moje prachy moje motyka a moje zámkovka, co si skurvím je taky moje věc.
Nebo se mám tady ptát jestli to velký kolo nepatří dopředu a jak si vykuchat žárovku ze světla, kolik mi to žere na 52 kilometrů? Jsem sice Hovado lesní, poznám smrk od dubu, ale tohle neřeším.
hlemejzd999 (Člen) 19.07.2010 11:00:13 Offline |
vezekmin psal:Asi je jedno jak jsem tady dlouho, to se dá vyčíst i z mého profilu. Banďour neni moje první motyka a když mi končí guma tak si dělám čárky na dvoře vždycky. Myslete si o tom co chcete, mě to dělá radost tak si pálím a budu pálit.
Je to za moje prachy moje motyka a moje zámkovka, co si skurvím je taky moje věc.
Nebo se mám tady ptát jestli to velký kolo nepatří dopředu a jak si vykuchat žárovku ze světla, kolik mi to žere na 52 kilometrů? Jsem sice Hovado lesní, poznám smrk od dubu, ale tohle neřeším.
na to se vyser ...radši řekni nějakej svej známej ,at sem dá KOZY !
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
vezekmin psal:Asi je jedno jak jsem tady dlouho, to se dá vyčíst i z mého profilu. Banďour neni moje první motyka a když mi končí guma tak si dělám čárky na dvoře vždycky. Myslete si o tom co chcete, mě to dělá radost tak si pálím a budu pálit.
hele ty citlivko, aby ses neposral jsem ti psal za ten uplakanej příspěvek s fakáčem nakonci ne kvůli tomu pálení gumy reagoval jsem pouza na tvůj přecitlivělý výlev s nesportovním gestem nakonci
to ses naučil na motorkářích viď ... blbost, tam nemaj fakáče
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:vezekmin psal:Asi je jedno jak jsem tady dlouho, to se dá vyčíst i z mého profilu. Banďour neni moje první motyka a když mi končí guma tak si dělám čárky na dvoře vždycky. Myslete si o tom co chcete, mě to dělá radost tak si pálím a budu pálit.
Nebo se mám tady ptát jestli to velký kolo nepatří dopředu a jak si vykuchat žárovku ze světla, kolik mi to žere na 52 kilometrů? Jsem sice Hovado lesní, poznám smrk od dubu, ale tohle neřeším.hele ty citlivko, aby ses neposral jsem ti psal za ten uplakanej příspěvek s fakáčem nakonci ne kvůli tomu pálení gumy reagoval jsem pouza na tvůj přecitlivělý výlev s nesportovním gestem nakonci
to ses naučil na motorkářích viď ... blbost, tam nemaj fakáče
Mno neke. Pičovole já na motorkáře nechodím, maximálně mrknout do inzerce, Ty se ale na nich nějak ukájíš Jo ten fakáč měl být jako dodatek ironie. Mno nebudu to rozmrdlávat jdu pálit gumu
vezekmin psal:XJelen psal:vezekmin psal:Asi je jedno jak jsem tady dlouho, to se dá vyčíst i z mého profilu. Banďour neni moje první motyka a když mi končí guma tak si dělám čárky na dvoře vždycky. Myslete si o tom co chcete, mě to dělá radost tak si pálím a budu pálit.
Nebo se mám tady ptát jestli to velký kolo nepatří dopředu a jak si vykuchat žárovku ze světla, kolik mi to žere na 52 kilometrů? Jsem sice Hovado lesní, poznám smrk od dubu, ale tohle neřeším.hele ty citlivko, aby ses neposral jsem ti psal za ten uplakanej příspěvek s fakáčem nakonci ne kvůli tomu pálení gumy reagoval jsem pouza na tvůj přecitlivělý výlev s nesportovním gestem nakonci
to ses naučil na motorkářích viď ... blbost, tam nemaj fakáčeMno neke. Pičovole já na motorkáře nechodím, maximálně mrknout do inzerce, Ty se ale na nich nějak ukájíš Jo ten fakáč měl být jako dodatek ironie. Mno nebudu to rozmrdlávat jdu pálit gumu
hoši hoši,tady lítaj fakáče jak v dívčím snu
Se Ti divím,Direktore,že vůbec na takovej pitomoučkej příspěvek,navíc s blbým
názvem,reaguješ Každej asi zkusil spaloucha,ale točit si to na mobil
a dávat to na forum,to mi přijde blboučký,chápal bych sedmnáctiletýho klučíka,
ale takhle
2vezekmin: zkus natočit něco,co neumí každej,pak třeba budeš originální
...a bude hůř!
karlos100 psal:vezekmin psal:XJelen psal:hele ty citlivko, aby ses neposral jsem ti psal za ten uplakanej příspěvek s fakáčem nakonci ne kvůli tomu pálení gumy reagoval jsem pouza na tvůj přecitlivělý výlev s nesportovním gestem nakonci
to ses naučil na motorkářích viď ... blbost, tam nemaj fakáčeMno neke. Pičovole já na motorkáře nechodím, maximálně mrknout do inzerce, Ty se ale na nich nějak ukájíš Jo ten fakáč měl být jako dodatek ironie. Mno nebudu to rozmrdlávat jdu pálit gumu
hoši hoši,tady lítaj fakáče jak v dívčím snu
ale takhle
2vezekmin: zkus natočit něco,co neumí každej,pak třeba budeš originální
ale píču... ať si sokolík točí pálení gumy jak chce a nacpe to kam chce, ale brečet tady nad tim že ho nikdo nepochválí a sázet u toho fakáče, to mě přišlo trochu eklhaftyk
antonín - hele ty rozumbrado, kdyby to byla ironie, tak ti tam asi ještě nějakej smajlík chybí teda ne? Mě právě tvůj způsob vyjadřování přišel hodně podobnej těm na motorkářích tam si taky nikdo pořádně nevidí do huby potažmo do klávesnice... tady se docela dost lidí zná osobně i když je to tady samej hulvát, tak ale hulvát s grácií, takže podobný výlevy těm tvejm jsou tady jak grafiti na nový fasádě jestli mi jako rozumíš... i když to snad ani neočekávám
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:vezekmin psal:
Mno neke. Pičovole já na motorkáře nechodím, maximálně mrknout do inzerce, Ty se ale na nich nějak ukájíš Jo ten fakáč měl být jako dodatek ironie. Mno nebudu to rozmrdlávat jdu pálit gumuhoši hoši,tady lítaj fakáče jak v dívčím snu
ale takhle
2vezekmin: zkus natočit něco,co neumí každej,pak třeba budeš originálníale píču... ať si sokolík točí pálení gumy jak chce a nacpe to kam chce, ale brečet tady nad tim že ho nikdo nepochválí a sázet u toho fakáče, to mě přišlo trochu eklhaftyk
antonín - hele ty rozumbrado, kdyby to byla ironie, tak ti tam asi ještě nějakej smajlík chybí teda ne? Mě právě tvůj způsob vyjadřování přišel hodně podobnej těm na motorkářích tam si taky nikdo pořádně nevidí do huby potažmo do klávesnice... tady se docela dost lidí zná osobně i když je to tady samej hulvát, tak ale hulvát s grácií, takže podobný výlevy těm tvejm jsou tady jak grafiti na nový fasádě jestli mi jako rozumíš... i když to snad ani neočekávám
a já si myslel,že jsem jen vobyčejnej dobytek
2Jelen:je příjemný vědět,že máš dobrou náladu,pičo
jak jsem psal,až natočí,něco originálního,klidně ho pochválím,
ale takhle
...a bude hůř!
Luk psal:hmmm, nalozenej jelen...vcera sem mel moooc dobry medailonky ze srnky, co svara sestrelil passatem
...a pak ze je prasat nahovno
jak já bych si dalnějaký masíčko naložený, zatim tady žeru bouvkovej muffin... ci fix tak si říkám, jestli se to po tý Plzni vůbec sluší
jo a že ot točí, co na tom, ale trochu slušnosti, jak psal direktor, jen trochu tý slušnosti, kdyby bylo
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1