Nejsi přihlášen
vyvážení pneu - kde na příbramsku, benešovsku
nikdá jsem to nepotřeboval, takže jsem vždycky přezouval u místních fachmanů, ale co mám novej roud vepředu, tak se mě to hrozně mrdá....
víte teda někdo kde vyvažujou motopneu někde v okolí sedlčan, takže řekněme v příbrami, benešově a okolí?? sám o žádným kvelbu nevím....
se mně nechce kolivá pneu až za kojakem
jo a doma na smetáku to udělat neumim
Michal_B_B (Člen) 15.06.2010 21:00:01 Offline |
Re: vyvážení pneu - kde na příbramsku, benešovsku
hans psal:nikdá jsem to nepotřeboval, takže jsem vždycky přezouval u místních fachmanů, ale co mám novej roud vepředu, tak se mě to hrozně mrdá....
víte teda někdo kde vyvažujou motopneu někde v okolí sedlčan, takže řekněme v příbrami, benešově a okolí?? sám o žádným kvelbu nevím....
Myslim že to dělaj na dobříši, ale kde přesně to nevim....
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
díky, zkusim hajnýho, v kolocentru se necejtim dobře
tomsth psal:hans psal:...v kolocentru se necejtim dobře
čéče já taky ne, ňák toho pána, co tam tomu šéfuje nemusim , tak tam nelezu
ten pán co tam šéfuje je podle mně absolutní debil, jen jsem to sem zprvu nechtěl psát....takže od dob co jsem to tam měl na seřízení už bych tam znovu nevlez....
hans psal:tomsth psal:hans psal:...v kolocentru se necejtim dobře
čéče já taky ne, ňák toho pána, co tam tomu šéfuje nemusim , tak tam nelezu
ten pán co tam šéfuje je podle mně absolutní debil, jen jsem to sem zprvu nechtěl psát....takže od dob co jsem to tam měl na seřízení už bych tam znovu nevlez....
...někdo si je chválí,já teda ne,taky s nima nemám dobrou zkušenost
...odkaz jsem Ti sem dával abys nemusel vyvažovat doma na koštěti
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:hans psal:tomsth psal:
čéče já taky ne, ňák toho pána, co tam tomu šéfuje nemusim , tak tam nelezuten pán co tam šéfuje je podle mně absolutní debil, jen jsem to sem zprvu nechtěl psát....takže od dob co jsem to tam měl na seřízení už bych tam znovu nevlez....
...někdo si je chválí,já teda ne,taky s nima nemám dobrou zkušenost
...odkaz jsem Ti sem dával abys nemusel vyvažovat doma na koštěti
třeba by na tom vyvažování žádnou škodu neudělali
hans psal:nikdá jsem to nepotřeboval, takže jsem vždycky přezouval u místních fachmanů, ale co mám novej roud vepředu, tak se mě to hrozně mrdá....
V BENEŠOVĚ v CITROENU vedle benzinove pumpy AVANTI přezouváme i vyvyžujeme moto. Mimochodem tu pracuju popř. můj tel. 774 849 309 PO-PÁ 8:30-17:00 SO 9:00-12:00.
Svíťa psal:V BENEŠOVĚ v CITROENU vedle benzinove pumpy AVANTI přezouváme i vyvyžujeme moto. Mimochodem tu pracuju popř. můj tel. 774 849 309 PO-PÁ 8:30-17:00 SO 9:00-12:00.
dík, beru na vědomí
Stránky: 1