Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Nema někdo Suzuki Dr-z400 sm?

sonyk (Člen)
24.07.2010 15:56:32

Nema někdo Suzuki Dr-z400 sm?

cuss kluci nemate nekdo Suzuki Dr-z400 sm? Jestli by me nekdo nenchal lehce svest. samozrejme bych mu slozil penize pro pripad ze by nahoda. Stacilo by me jen nekde na letisti treba par kolecek?

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Brkos (Člen)
24.07.2010 17:16:39

Re: Nema někdo Suzuki Dr-z400 sm?

sonyk psal:

cuss kluci nemate nekdo Suzuki Dr-z400 sm? Jestli by me nekdo nenchal lehce svest. samozrejme bych mu slozil penize pro pripad ze by nahoda. Stacilo by me jen nekde na letisti treba par kolecek?

Jo dobrej kámoš jí má. Asi by se to dalo domluvit.evil

sonyk (Člen)
24.07.2010 17:20:19

Odkud jste

Brkos (Člen)
24.07.2010 21:05:58

sonyk psal:

Odkud jste

praha

sonyk (Člen)
25.07.2010 08:18:29

Tak to je super to mam kousek.

Brkos (Člen)
25.07.2010 08:38:18

V tejdnu se ho zeptám a dám ti vědět.

XJelen (Člen)
25.07.2010 08:45:03

Sonyk - jedno je nejspíš na prodej v KV, skoro neježděný, paní to po chvíli vyměnila za kočárek, nyčko asi bude potřebovat něco jinšího. Máš už něco vyhlídnutýho?

Strýcfajtr !!!
sonyk (Člen)
25.07.2010 11:39:19

Karlovy vary mam kapanek z ruky.spíš se zatím jen rozhlizim a chci zkusit vůbec jestli ne ten výkon bude vyhovovat.každopádně chci po prvním majiteli krom ladaku origo stav.rok 2006 tak nějakza rozumnější peníz

Brkos (Člen)
25.07.2010 11:45:44

sonyk psal:

Karlovy vary mam kapanek z ruky.spíš se zatím jen rozhlizim a chci zkusit vůbec jestli ne ten výkon bude vyhovovat.každopádně chci po prvním majiteli krom ladaku origo stav.rok 2006 tak nějakza rozumnější peníz

Tohle co koupil kámoš tak si myslim že za ty prachy by sehnal lepší. Bylo bouchlý na zadek a neni to moc v pohodě...idontknow

inkvizitorr (Administrator)
25.07.2010 11:46:46

XJelen psal:

Sonyk - jedno je nejspíš na prodej v KV, skoro neježděný, paní to po chvíli vyměnila za kočárek, nyčko asi bude potřebovat něco jinšího. Máš už něco vyhlídnutýho?

fotky! cenu! popis! pleasesmokin děkujismokin

doba je temná...
VikecB12 (Člen)
25.07.2010 14:16:15

Vot Šárky brácha si to koupil funglofku v roce 08,a letos najaře to prodal za 85tisíc s najetejma asi 13tisícama,novou řetězovkou a gumama. Nikdy nezmokl a motorka vypadala jako by přet týdnem vyjela z továrny,jezdil s tím jak mrdalgoodbigsmile Neměl sem love,jinak by stála u mě místo starýho banditagood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
sonyk (Člen)
25.07.2010 15:06:59

já se teď chci jen svést abych věděl jestli má cenu to řešit dál nebo ne. Jestli mi ten výkon bude stačit pac ktm 690 sm je mimo moje finanční možnosti.

VikecB12 (Člen)
25.07.2010 15:55:14

sonyk psal:

já se teď chci jen svést abych věděl jestli má cenu to řešit dál nebo ne. Jestli mi ten výkon bude stačit pac ktm 690 sm je mimo moje finanční možnosti.

No měl sem KTM 640 SM a to bylo s tou suzou nesrovnatelně lepčí,vefšem a cenově dneska nastejno.

sonyk (Člen)
25.07.2010 18:12:55

A jak je na tom ktm s cenou servisu atd?poruchovost? dík

VikecB12 (Člen)
25.07.2010 20:01:52

sonyk psal:

A jak je na tom ktm s cenou servisu atd?poruchovost? dík

Tak to ti neřeknu,protože já si na ní jenom vyměnil olej a filtry a jezdil. Neměl sem ju dlouho,necelou jednu sezonu. Jedinej problem byl netěsnící víko ventilu,člověk to mohl přetěsňovat furt dokola a stejně to pořát prolínalo,byl tam v jednom místě špatně opracovanej odlitek,ale byla to vada si jednoho konkrétního kusu...Ale proti banditovi to byla perfektně přesná motorka,prostě dělala fšechno hned,zatáčela,brzdila,akcelerovalagood Ale měl sem to jenom tak na blbnutí,jako jedinou motorku bych to asi nechtělidontknow

sonyk (Člen)
25.07.2010 20:09:14

DÍk za poznatek.dneska sem byl na projížďce v německu s kamarádem co na fungl 690 sm.omrknu co ty ktm stojí ale asi pro ne bude dostupná jen ta suzuki.bylo by to na ježdění do práce občas kolem komína jednou za čas na nejakej srazek

Filous (Člen)
25.07.2010 22:35:53

Sonyk und Xicht:
...a proč neřeknete???surprised ...sehnal sem jednu Frešovi, ale ten si to rozmyslelsmile2...mam ji na dílně, je za 89, je to K8 a má najeto 3090km samože poctivejch a první tisícofku sem na tom najel já a Aleš...je jag nová a za desítku je k ní kompletní exhaust vot starýho Yoshiho + sou tam provedený menčí výkonový úpravy...jo a je to novje vobutý...tag gdo to chcete???bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen (Člen)
26.07.2010 09:21:50

inkvizitorr psal:
XJelen psal:

fotky! cenu! popis! pleasesmokin děkujismokin

Hele Zvíře je dneska mimo dosah (smutná událost v rodině) dám ti vědít hned jak se s ním spojim

Strýcfajtr !!!
sonyk (Člen)
26.07.2010 18:08:16

FiLous já se potřebuju nejdřív svést. A pak dat do kupy prachy a to musím prodat bandita. Takže nejdřív září.

Ondráš (Člen)
26.07.2010 19:58:38

sonyk psal:

FiLous já se potřebuju nejdřív svést. A pak dat do kupy prachy a to musím prodat bandita. Takže nejdřív září.

Nebyl si ani na jednom sraze a už prodáváš?help Co blbneš...smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
sonyk (Člen)
26.07.2010 20:13:49

Bandit je super ale u mě nevyužitéj.chci lehčí a do provozu obratnějsi. Ještě uvidímetaw se na drz svezu

sonyk (Člen)
28.07.2010 22:57:03

Filous psal:

Sonyk und Xicht:
...a proč neřeknete???surprised ...sehnal sem jednu Frešovi, ale ten si to rozmyslelsmile2...mam ji na dílně, je za 89, je to K8 a má najeto 3090km samože poctivejch a první tisícofku sem na tom najel já a Aleš...je jag nová a za desítku je k ní kompletní exhaust vot starýho Yoshiho + sou tam provedený menčí výkonový úpravy...jo a je to novje vobutý...tag gdo to chcete???bigsmile

Filous: bylo by mozny to vomrknout a svest se? kde tu motorku mate?

Filous (Člen)
29.07.2010 07:55:13

sonyk psal:
Filous psal:

Sonyk und Xicht:

Filous: bylo by mozny to vomrknout a svest se? kde tu motorku mate?

...nebylo, uš je to prodaný...vobá ste řekli, že to nejni aktuální, Freš jí taky nechtěl, tag šla...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sonyk (Člen)
29.07.2010 09:45:15

Ok škoda dík.kdybys náhodou o necem věděl děj. Vedet.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS