Nejsi přihlášen
pan Salátek (Člen) 27.07.2010 21:11:20 Offline |
Suzuki GS1200ss
Kucí a holky, sháním díly na motocykl Suzuki GS1200SS. Plexi, zadní sedačku, polepy.
Díky
hlemejzd999 (Člen) 28.07.2010 08:21:53 Offline |
Re: Suzuki GS1200ss
Kakac psal:A nebuď nasranej je tady pohodová komunita mezi kterou musíš zapadnout
hezky si ho uvítal ...hezky ...tak jako na pohodu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Kakac psal:A nebuď nasranej je tady pohodová komunita mezi kterou musíš zapadnout
No co ???
Něco chce a ani nenapíše jaký má jméno
Když někam dojdu tak se aspoň představím ,neee ???
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
hlemejzd999 (Člen) 28.07.2010 08:33:51 Offline |
Kakac psal:hlemejzd999 psal:Kakac psal:A nebuď nasranej je tady pohodová komunita mezi kterou musíš zapadnout
No co ???
Něco chce a ani nenapíše jaký má jméno
Když někam dojdu tak se aspoň představím ,neee ???
je to salát ...
Banditatom (Člen) 28.07.2010 10:52:55 Offline |
Kakac psal:Ondráš psal:hlemejzd999 psal:hezky si ho uvítal ...hezky ...tak jako na pohodu
Si myslí, že když má Sko, tak je king...
No jo už mlčím ....
Asik mě zmátlo tolik eSek GS1200ss
že ty jsiměl dědečka u německejch elektrikářů
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 28.07.2010 11:21:58 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:hezky si ho uvítal ...hezky ...tak jako na pohodu
Si myslí, že když má Sko, tak je king...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.07.2010 12:47:50 Offline |
no ty krávo.... ted abych si šel umejt monitor
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kakac psal:Myslíš asik takhle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _helma.jpg
Ty krávo.
Ta fotka by se měla jmenovat Herodes posílá dítě na smrt.
http://www.youtube.com/watch?v=Z9ALiADrJro
I ta postava sedí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:...chudák kluk, evidentně je dost traumatizovanej a vypadá, že se každou chcvíli počůrá ...normálně slyšim, jag na něj Kakáč řve "rááááus, ajnen čechiše švajn"
Spíš to vypadá jako pedofil ze saska jak říká klučinovi "támhle za tím keříčkem ti ukážu chlupatou veverku"
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 28.07.2010 13:27:09 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:Kakac psal:
No jo už mlčím ....
Asik mě zmátlo tolik eSek GS1200ssže ty jsiměl dědečka u německejch elektrikářů
Myslíš asik takhle
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _helma.jpg[/IMG]
no ty krávo jsem si ucvrnknul co jsi po něm řval? ich habe granate! schnela schnela
Banditatom (Člen) 28.07.2010 13:30:44 Offline |
Ondráš psal:Kakac psal:Myslíš asik takhle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _helma.jpgTy krávo.
Ta fotka by se měla jmenovat Herodes posílá dítě na smrt.
http://www.youtube.com/watch?v=Z9ALiADrJro
I ta postava sedí.
ty taky na něčem frčíš, že jo?
Hoši to byl výkend Master of Rock Vizovice 2010
Byli jsme u kamoše v Holešově tam glgali a já tam našel tu helmici tak jsme dělali viny.
Ten kluk je syn kamoše a furt chtěl jezdit tak jsem mu říkal ať jde dál a počká na mě abych ho povozil
P.S ten kluk je taky pěknej lump
Filous psal:...chudák kluk, evidentně je dost traumatizovanej a vypadá, že se každou chcvíli počůrá ...normálně slyšim, jag na něj Kakáč řve "rááááus, ajnen čechiše švajn"
...seš si jistej že je to kluk ? malý židovky v mauthausenu měly taky takovou vizáž
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
"aptrétn! zima numa cvajuncvancyk! sofort! šnela šnela!"
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:...chudák kluk, evidentně je dost traumatizovanej a vypadá, že se každou chcvíli počůrá ...normálně slyšim, jag na něj Kakáč řve "rááááus, ajnen čechiše švajn"
ty máš vlastně ten zimmer frei, tak to máš naučený pro deutschekunden, co?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:Filous psal:...chudák kluk, evidentně je dost traumatizovanej a vypadá, že se každou chcvíli počůrá ...normálně slyšim, jag na něj Kakáč řve "rááááus, ajnen čechiše švajn"
ty máš vlastně ten zimmer frei, tak to máš naučený pro deutschekunden, co?
vy ste hovada co potte si utrit monitor
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Filous psal:...voe, Salátek by zasloužil ban, bo vod rána slintam nat tym černym eSeSem, co ho nabízej v Motoscootu ...kua voe, mě se to líbí jag sviň
Sem myslel že slintáš na de mnou v té helmě
Kakac psal:Filous psal:...voe, Salátek by zasloužil ban, bo vod rána slintam nat tym černym eSeSem, co ho nabízej v Motoscootu ...kua voe, mě se to líbí jag sviň
Sem myslel že slintáš na de mnou v té helmě
...mam strach, že si na tu fotku fspomenu v noci a začnu se pomočovat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 28.07.2010 23:24:51 Offline |
Filous psal:...voe, Salátek by zasloužil ban, bo vod rána slintam nat tym černym eSeSem, co ho nabízej v Motoscootu ...kua voe, mě se to líbí jag sviň
vono je to rok 2004 ...sem myslel tak 86....to koukám teda
Kelly01 psal:Tu motorku už řešíme dlouho, ale sehnat ji v dobrém stavu a komplet tak to leda v severských zemích jinak to je o ničem...
...a totok??? http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 00-ss.html
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2010 08:58:20 Offline |
nic proti,ale ta motorka je dost nehezká
Filous psal:Kelly01 psal:Tu motorku už řešíme dlouho, ale sehnat ji v dobrém stavu a komplet tak to leda v severských zemích jinak to je o ničem...
Z Motoscootu už nic nechci, po několika jednání s Brídou už nee
A když už tak model 2002, ten má tu správnou barvu a budíky, ne jak tahle 2001
http://www.suzukicycles.org/photos/GS/G … s2_342.jpg
http://www.suzukicycles.org/photos/GS/G … s3_341.jpg
Jo, a taky to v nejbližší době nevidím jinak než na té mojí staré hajtře..
God Save The Queen!
Filous psal:Kelly01 psal:Tu motorku už řešíme dlouho, ale sehnat ji v dobrém stavu a komplet tak to leda v severských zemích jinak to je o ničem...
Má zbořený svody,takže taky už něco zažila. Nelíbí se mě na tom zadní světlo,stará gixera měla hezčí a přední kukadla sou nějak malinkatý,voproti gixeru
Z japonca nikdy žádná stylofka nebude
Banditatom (Člen) 29.07.2010 11:40:21 Offline |
jsem sice staromilec to jo ale tohle se panu suzukimu moc nepovedlo to látaly z dílů co jim zbyly na skladě
vogo, tak ja jako spravnej loser ani nevedel, ze neco takovyho existuje. A musim rict, ze se mi to zalibilo na prvni pohled. Sice nejsu eSkar, ale ten predek se mi fakt libi. Ta prdel je sice takova nedomyslena, ale celkove je to bomba. Nadherna oldskulofka
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:vogo, tak ja jako spravnej loser ani nevedel, ze neco takovyho existuje. A musim rict, ze se mi to zalibilo na prvni pohled. Sice nejsu eSkar, ale ten predek se mi fakt libi. Ta prdel je sice takova nedomyslena, ale celkove je to bomba. Nadherna oldskulofka
nemusíš ani bejt loser abys to nevěděl, já to taky neveděl, dokuď sem Filous nehodil vodkaz
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
akorat ty kola asi to nebude predni a zadni do paru, jinak to vypada gut
Lihy psal:Filous psal:...voe, Salátek by zasloužil ban, bo vod rána slintam nat tym černym eSeSem, co ho nabízej v Motoscootu ...kua voe, mě se to líbí jag sviň
a co teprve takhle vyšperkovaná:
http://homepage2.nifty.com/be-craft/gs1200ss.JPG
krabiciózní prdel jinač pěkný
Život je boj-mašina je nej!!!
Borák psal:co se vám na tom vy ouchylové líbí ???
jj krásná. A vůbec, třeba i taková Kawa ZRX http://www.zrx-olli.de
to sou taky krásný kusy.
Banditatom (Člen) 29.07.2010 13:03:10 Offline |
WenzelB6 psal:Borák psal:co se vám na tom vy ouchylové líbí ???
jj krásná. A vůbec, třeba i taková Kawa ZRX http://www.zrx-olli.de
to sou taky krásný kusy.
to jo no
VikecB12 psal:Filous psal:Kelly01 psal:Tu motorku už řešíme dlouho, ale sehnat ji v dobrém stavu a komplet tak to leda v severských zemích jinak to je o ničem...
Má zbořený svody,takže taky už něco zažila. Nelíbí se mě na tom zadní světlo,stará gixera měla hezčí a přední kukadla sou nějak malinkatý,voproti gixeru
Z japonca nikdy žádná stylofka nebude
...vidiš, to sem si nefšim...stejně by jí víc slušeli svody vomotaný a černej trombón...
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...a totok??? http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 00-ss.htmlMá zbořený svody,takže taky už něco zažila. Nelíbí se mě na tom zadní světlo,stará gixera měla hezčí a přední kukadla sou nějak malinkatý,voproti gixeru
Z japonca nikdy žádná stylofka nebude...vidiš, to sem si nefšim...stejně by jí víc slušeli svody vomotaný a černej trombón...
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 21:38:08 Offline |
Všem se omlouvám za neuvedení info v profilu, nebyl v tom úmysl a děkuji za uvítání. Moto jsem si přivezl z Anglie bourané na levou stranu. Fotky dodám co nejdříve.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2010 21:44:45 Offline |
pan Salátek psal:Všem se omlouvám za neuvedení info v profilu, nebyl v tom úmysl a děkuji za uvítání. Moto jsem si přivezl z Anglie bourané na levou stranu. Fotky dodám co nejdříve.
no hlavně fofruj s opravou a pak doraž někam na sraz ať ti to můžou poslintat úchyláci
Kelly01 psal:Moc kecáč, málo fotíš
Řízení máš naopak
I zrcátka
A páčky, páčky to má jak
Kelly ty ...
Neee jen zatáčí na opačnou stranu
A z mýho pohledu je to eSko jak krava dokonce tam má dvě ,takže ho nominujem asik na předsedu
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 21:48:04 Offline |
[img][/img]
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2010 21:50:37 Offline |
Kakac psal:Kelly01 psal:Moc kecáč, málo fotíš
Řízení máš naopak
I zrcátka
A páčky, páčky to má jakKelly ty ...
Neee jen zatáčí na opačnou stranu
A z mýho pohledu je to eSko jak krava dokonce tam má dvě ,takže ho nominujem asik na předsedu
No jo SS-kař se ozval
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 21:51:55 Offline |
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 21:53:30 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2010 21:54:33 Offline |
docela leštěnka
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 21:55:45 Offline |
[url=http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3248_obraz133.jpg][img]
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 21:58:19 Offline |
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 21:59:20 Offline |
K.a.s.y.m. psal:docela leštěnka
Díky
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 22:02:44 Offline |
Lihy psal:Filous psal:...voe, Salátek by zasloužil ban, bo vod rána slintam nat tym černym eSeSem, co ho nabízej v Motoscootu ...kua voe, mě se to líbí jag sviň
a co teprve takhle vyšperkovaná:
http://homepage2.nifty.com/be-craft/gs1200ss.JPG
ta je fakt povedená
pan Salátek (Člen) 29.07.2010 22:05:19 Offline |
Měl jsem bandita 12tku 01 starej model koupený v suzuki u Konta, neměl chybu, ale na tomhle je to svezení někde jinde
Kakac psal:Nejdřív si vyplň pořádně profil
A pak po nás něco chtěj ,možná ti pomůžem ,možná se na tebe
A nebuď nasranej je tady pohodová komunita mezi kterou musíš zapadnout
nechtěl jsem reagovat,ale nedá mi to...nevíš,neporadíš,dotyčnýho neznáš ale hned ho fakuješ...vzapětí tady pověsíš fotku kterou může někdo brát že hajluješ,seš normální chlape?
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Kakac psal:Nejdřív si vyplň pořádně profil
A nebuď nasranej je tady pohodová komunita mezi kterou musíš zapadnoutnechtěl jsem reagovat,ale nedá mi to...nevíš,neporadíš,dotyčnýho neznáš ale hned ho fakuješ...vzapětí tady pověsíš fotku kterou může někdo brát že hajluješ,seš normální chlape?
Ne nejsu a, co ty ?
ty mě taky neznáš a už mě mrdáš
Tak co ?
Klídek
Když někam lezu tak se aspoň představím , ne ?
napíšu aspoň plný jméno
A za to mrdání kvůli profilu tady bylo napsaný už dost a dost
P.S. Jinak novému členu se tímto hluboce omlouvám pokud jsem se ho nějak dotknul
Příště se polepším aspoň doufám
Tak a teďkom mě Kelly a všichni ostatní rozcupujou na kousíčky
A nebuď nasranej je tady pohodová komunita mezi kterou musíš zapadnoutnechtěl jsem reagovat,ale nedá mi to...nevíš,neporadíš,dotyčnýho neznáš ale hned ho fakuješ...vzapětí tady pověsíš fotku kterou může někdo brát že hajluješ,seš normální chlape?
Nestresuj....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
pan Salátek psal:
...tady z tý fotky normálně vidim klasický oldskůlový anglický streety ...eště volejovej chladič pot svjetla a je to dokonalý
pan Salátek psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … raz133.jpg
Poslední stav, čekám na plexi, pak lak, snad se dočkám
...pjekný to bude
kdyby hajloval, tak nemá pravou ruku v pěst a neukazuje prstem někam do hajzlu. Prostě byl nachcanej a posílal děcko do
s tím profilem by to mělo bát samozřejmost a ne se někoho doprošovat - toť můj názor, a s tím fakováním bych to taky nehrotil. Jasně, měl tam poslat smajlíka, ale dyk je to jebkař a navíc z Asie, tak mu to promiň
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 30.07.2010 10:43:50 Offline |
barynek psal:Kim psal:Kakac psal:Nejdřív si vyplň pořádně profil
kdyby hajloval, tak nemá pravou ruku v pěst a neukazuje prstem někam do hajzlu. Prostě byl nachcanej a posílal děcko do
s tím profilem by to mělo bát samozřejmost a ne se někoho doprošovat - toť můj názor, a s tím fakováním bych to taky nehrotil. Jasně, měl tam poslat smajlíka, ale dyk je to jebkař a navíc z Asie, tak mu to promiň
jj a ještě jsi zapoměl že je to SS-kař
Kakac psal:Kim psal:Kakac psal:Nejdřív si vyplň pořádně profil
Ne nejsu a, co ty ?
ty mě taky neznáš a už mě mrdáš
Tak co ?
Klídek
Když někam lezu tak se aspoň představím , ne ?
napíšu aspoň plný jméno
A za to mrdání kvůli profilu tady bylo napsaný už dost a dost
P.S. Jinak novému členu se tímto hluboce omlouvám pokud jsem se ho nějak dotknul
Příště se polepším aspoň doufám
Tak a teďkom mě Kelly a všichni ostatní rozcupujou na kousíčky
omluvil ses,budiž Ti odpuštěno bejku
barynek psal:Kim psal:Kakac psal:Nejdřív si vyplň pořádně profil
barynku woe,máme demokracii,každej at' si mele nebo dělá co chceMně de spíš vo krapet slušnosti,bylo mi salátka líto že to schytal hned navostro ač se rozumně dotazoval a poděkoval.Ja?...a už na to sem
pan Salátek (Člen) 30.07.2010 17:52:53 Offline |
Kim psal:barynek psal:Kim psal:
nechtěl jsem reagovat,ale nedá mi to...nevíš,neporadíš,dotyčnýho neznáš ale hned ho fakuješ...vzapětí tady pověsíš fotku kterou může někdo brát že hajluješ,seš normální chlape?kdyby hajloval, tak nemá pravou ruku v pěst a neukazuje prstem někam do hajzlu. Prostě byl nachcanej a posílal děcko do
s tím profilem by to mělo bát samozřejmost a ne se někoho doprošovat - toť můj názor, a s tím fakováním bych to taky nehrotil. Jasně, měl tam poslat smajlíka, ale dyk je to jebkař a navíc z Asie, tak mu to promiňbarynku woe,máme demokracii,každej at' si mele nebo dělá co chceMně de spíš vo krapet slušnosti,bylo mi salátka líto že to schytal hned navostro ač se rozumně dotazoval a poděkoval.Ja?...a už na to sem
kritiku beru, jsem vocásek....polepším se
Kim psal:barynku woe,máme demokracii,každej at' si mele nebo dělá co chceMně de spíš vo krapet slušnosti,bylo mi salátka líto že to schytal hned navostro ač se rozumně dotazoval a poděkoval.Ja?...a už na to sem
ale jako vo tom žádná, já ti taky nedávám zjebáno, že jsi se tady vyjádřil dle svého uvážení. Chápu jak jsi to myslel, kein stress
Já když vzpomenu na svoje první zjebání tady, radši ani nemyslet...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kim psal:barynku woe,máme demokracii,každej at' si mele nebo dělá co chceMně de spíš vo krapet slušnosti,bylo mi salátka líto že to schytal hned navostro ač se rozumně dotazoval a poděkoval.Ja?...a už na to sem
ale jako vo tom žádná, já ti taky nedávám zjebáno, že jsi se tady vyjádřil dle svého uvážení. Chápu jak jsi to myslel, kein stress
Já když vzpomenu na svoje první zjebání tady, radši ani nemyslet...
Copak ? ...3krát vyklouz ?
MRDAT!!!
Kožak psal:barynek psal:Kim psal:barynku woe,máme demokracii,každej at' si mele nebo dělá co chceMně de spíš vo krapet slušnosti,bylo mi salátka líto že to schytal hned navostro ač se rozumně dotazoval a poděkoval.Ja?...a už na to sem
Já když vzpomenu na svoje první zjebání tady, radši ani nemyslet...Copak ? ...3krát vyklouz ?
ty seš vůůl
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1