Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 03.08.2010 19:49:50 Offline |
moje první video
docela hezká nádrž
http://www.youtube.com/watch?v=SpiFNGuHVtU
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 03.08.2010 21:14:05 Offline |
Re: moje první video
hide psal:Další důvod proč nebrat Sko
já to věděl !!!
Banditatom (Člen) 03.08.2010 21:19:31 Offline |
jj S-ko nemá takovej krásnej pohled z nádrže
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:Ondráš psal:Kakac + Barynek: Jste na řadě.
já se na vás můžu vy jsem unavenej z práce
ale nevíte o čem mluvíte, až prozříte, tak si vzpomeňte, že vám to Kakac s barynkem říkali, že eSko je zupa a eNko je vo
je videt ze ses fak unavenej .... tvrdit takovy chujovyny
Bandit pičo
Fresh Man psal:barynek psal:Ondráš psal:Kakac + Barynek: Jste na řadě.
ale nevíte o čem mluvíte, až prozříte, tak si vzpomeňte, že vám to Kakac s barynkem říkali, že eSko je zupa a eNko je voje videt ze ses fak unavenej .... tvrdit takovy chujovyny
no ono to maltský slunko asi taky neni uplně to nej
PS: at si každej jezdí na čem chce, beztak se tadyta diskuze S vs N udržuje jen kvuliva tomu, aby se tu něco kloudnýho dělo
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fresh Man psal:barynek psal:
ale nevíte o čem mluvíte, až prozříte, tak si vzpomeňte, že vám to Kakac s barynkem říkali, že eSko je zupa a eNko je voje videt ze ses fak unavenej .... tvrdit takovy chujovyny
no ono to maltský slunko asi taky neni uplně to nej
PS: at si každej jezdí na čem chce, beztak se tadyta diskuze S vs N udržuje jen kvuliva tomu, aby se tu něco kloudnýho dělo
no joo bitka utuzuje vztah
Bandit pičo
Kdyby měl Esko nemusel by se lepit na nádrž... Proto sem rád, že mám Esko - pamatuju si z vyjížďky víc než jen pohled na víko nádrže řidítka a horní brejle :))))
Mám svýho modráska tak rád, že si aspoŇ DVAKRÁT ZA SEZONU LEHNU NA TEPLOUČKÝ ASFALT A V OBJETÍ PÁR MINUT SETRVÁME :)
zu_br psal:Kdyby měl Esko nemusel by se lepit na nádrž... Proto sem rád, že mám Esko - pamatuju si z vyjížďky víc než jen pohled na víko nádrže řidítka a horní brejle :))))
správně, navíc u eska to máme s čistym zvukem motoru a né někakou šelest
K.a.s.y.m. (Člen) 04.08.2010 15:37:12 Offline |
zu_br psal:Kdyby měl Esko nemusel by se lepit na nádrž... Proto sem rád, že mám Esko - pamatuju si z vyjížďky víc než jen pohled na víko nádrže řidítka a horní brejle :))))
zase by neměl vkus...to se radši přikrčim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
už aspon vim, kde tě v Košeticích hledat silnička mě velice dobře známá
v sobotu dopoledne písnu a objevim se, snad budu střízlivá a snad nebude chcát,ale i tak se kdyžtak zastavim s pičoautem jinač supr hlemejžd
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 04.08.2010 18:46:19 Offline |
To jo pohled do plexi S-ko=nuda žádná srdcovka jen plastelína
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 04.08.2010 20:48:43 Offline |
Kukii psal:už aspon vim, kde tě v Košeticích hledat silnička mě velice dobře známá
v sobotu dopoledne písnu a objevim se, snad budu střízlivá a snad nebude chcát,ale i tak se kdyžtak zastavim s pičoautem jinač supr hlemejžd
taky mi to místo přišlo nějak hodně povědomý
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:už aspon vim, kde tě v Košeticích hledat silnička mě velice dobře známá
v sobotu dopoledne písnu a objevim se, snad budu střízlivá a snad nebude chcát,ale i tak se kdyžtak zastavim s pičoautem jinač supr hlemejždtaky mi to místo přišlo nějak hodně povědomý
spolu sme tam jeli asi jen jednou
K.a.s.y.m. (Člen) 04.08.2010 20:52:38 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:už aspon vim, kde tě v Košeticích hledat silnička mě velice dobře známá
v sobotu dopoledne písnu a objevim se, snad budu střízlivá a snad nebude chcát,ale i tak se kdyžtak zastavim s pičoautem jinač supr hlemejždtaky mi to místo přišlo nějak hodně povědomý
spolu sme tam jeli asi jen jednou
já myslel barák kde bydlí ne tu silnici..... na celý video jsem nekoukal.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
taky mi to místo přišlo nějak hodně povědomýspolu sme tam jeli asi jen jednou
já myslel barák kde bydlí ne tu silnici..... na celý video jsem nekoukal.
okolo se jezdí ke mě dom
K.a.s.y.m. (Člen) 04.08.2010 20:58:55 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
spolu sme tam jeli asi jen jednoujá myslel barák kde bydlí ne tu silnici..... na celý video jsem nekoukal.
okolo se jezdí ke mě dom
jo jo...jo i tu silnici znám..je tam pěkný svezení.
hlemejzd999 (Člen) 04.08.2010 21:23:24 Offline |
Loser psal:a cims to tocil? To je ta Spidysoj kamera? Kdybys za to tolik nezalehaval a jel jak coprak, tak je toho videt vic.
A jinak - eNko rules. Vo tem zadna
je to braný foťákem Panasonic FZ 28...kameru zatim nemám ...a nějak mě to prostě vždycky nutilo se přikrčit ,no......nějak to pořešim ještě...
hlemejzd999 (Člen) 04.08.2010 21:25:31 Offline |
já si taky pamatuju víc ,ale vysvětli to tomu foťáku
hlemejzd999 (Člen) 04.08.2010 21:28:40 Offline |
Kukii psal:už aspon vim, kde tě v Košeticích hledat silnička mě velice dobře známá
...to je dobře ,ale vypadá to ,že v sobotu jdu na šestnáctku ,tak nevim ,esli si z moji pani pokecáte
hlemejzd999 (Člen) 04.08.2010 21:31:37 Offline |
a jinak se už zpracovává další video a tam toho bude vidět přes ty budíky o trochu víc ...ale když říkám „o trochu“,tak tim myslim„ o trochu “...prostě ten foťák na krku neni to pravý vořechový
hlemejzd999 psal:Kukii psal:už aspon vim, kde tě v Košeticích hledat silnička mě velice dobře známá
v sobotu dopoledne písnu a objevim se, snad budu střízlivá a snad nebude chcát,ale i tak se kdyžtak zastavim s pičoautem jinač supr hlemejžd...to je dobře ,ale vypadá to ,že v sobotu jdu na šestnáctku ,tak nevim ,esli si z moji pani pokecáte
to by asi koukala v sobotu písnu a pak se uvidí, jedu tam ale stopro
hlemejzd999 (Člen) 04.08.2010 21:45:57 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:už aspon vim, kde tě v Košeticích hledat silnička mě velice dobře známá
v sobotu dopoledne písnu a objevim se, snad budu střízlivá a snad nebude chcát,ale i tak se kdyžtak zastavim s pičoautem jinač supr hlemejžd...to je dobře ,ale vypadá to ,že v sobotu jdu na šestnáctku ,tak nevim ,esli si z moji pani pokecáte
to by asi koukala v sobotu písnu a pak se uvidí, jedu tam ale stopro
já ještě nevim určitě jestli jdu na stoprocent,tak uvidíme ...dali bysme ňákou kochačku
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:
...to je dobře ,ale vypadá to ,že v sobotu jdu na šestnáctku ,tak nevim ,esli si z moji pani pokecáteto by asi koukala v sobotu písnu a pak se uvidí, jedu tam ale stopro
já ještě nevim určitě jestli jdu na stoprocent,tak uvidíme ...dali bysme ňákou kochačku
no jestli bude chcát tak jedu autem, ale pokud to bude v cajku tak startuju holčičku a jedu
hlemejzd999 (Člen) 04.08.2010 21:47:36 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:
to by asi koukala v sobotu písnu a pak se uvidí, jedu tam ale stoprojá ještě nevim určitě jestli jdu na stoprocent,tak uvidíme ...dali bysme ňákou kochačku
no jestli bude chcát tak jedu autem, ale pokud to bude v cajku tak startuju holčičku a jedu
Stránky: 1