Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » jsem piča..

tomsth (Člen)
04.08.2010 19:06:51

jsem piča..

tak si tahle dneska přistanu v PB před jednim kvelbem, zařadim 1, chcípnu přes bočák, stočim větve doleva, zamknu, vytáhnu klíč ze spínačky a elegantně (jako lasička bigsmile) sklouznu z béčka..jenže já pussypussypussy ten bočák vyklopil málo, von zaklap zpátky, motyka uďála vlevo fbok a já upažil vedle ní..za tenhle výkon jsem od přihlížející partičky, která si opodál na zahrádce lila do květáků studenou plzeň sklidil slušnej aplaus a potlesk good, 'slim že se tleměj eště teď..bych se v tu chvíli nejradši propad do západního německa redfaceredface..sem to zas dal jak to patří, tj. gumama dolů, krom lehce vohlý páčky spojky gut..korunou všeho bylo, že ten kvelb kolevá kterýmu sem tam stavěl měl zavřeno..no nejsem já pussy? No sem!

..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Kukii (Člen)
04.08.2010 19:10:53

Re: jsem piča..

koukám taky dobrej den co? surprisedsmile1

Život je boj-mašina je nej!!!
bbandit (Člen)
04.08.2010 19:13:31

Cítím s tebou bigsmile Před obecenctvem jsem to teda nikdy nesložil.redface Ale ze stojánku se mi to už 2x nehezky povalit povedlo.idontknow

Bandit 650 4ever, nesmrtelný MOTO!!! :)
Banditatom (Člen)
04.08.2010 19:14:31

titul jak titulbigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Michal Dk (Člen)
04.08.2010 20:58:29

..ale zase co jsi udělal radosti,těm opilcůmbigsmile

gerrik (Člen)
04.08.2010 21:01:35

Tak na tohle si fakt dávám bacha, potom co kámoš takhle povalil XJR bigsmile

Pajk (Člen)
04.08.2010 21:10:46

tomsth psal:

tak si tahle dneska přistanu v PB před jednim kvelbem, zařadim 1, chcípnu přes bočák, stočim větve doleva, zamknu, vytáhnu klíč ze spínačky a elegantně (jako lasička bigsmile) sklouznu z béčka..jenže já pussypussypussy ten bočák vyklopil málo, von zaklap zpátky, motyka uďála vlevo fbok a já upažil vedle ní..za tenhle výkon jsem od přihlížející partičky, která si opodál na zahrádce lila do květáků studenou plzeň sklidil slušnej aplaus a potlesk good, 'slim že se tleměj eště teď..bych se v tu chvíli nejradši propad do západního německa redfaceredface..sem to zas dal jak to patří, tj. gumama dolů, krom lehce vohlý páčky spojky gut..korunou všeho bylo, že ten kvelb kolevá kterýmu sem tam stavěl měl zavřeno..no nejsem já pussy? No sem!

něco podobnýho se mi taky stalo tušim na bandit festu, akorát s tim rozdílem, že já kretén ten bočák nevykop vůbec a šup s ní na bok jako kdyby tam bylidontknowbigsmile
Jenom jsem si řek, kurva ta de nějak nízko, pravá noha šla už přes sedačku, no nic příjemnýho. Naštěstí sem stačil rychle zareagovat a když sem si to piča uvědomil, tak sem včas zabral proti a udržel jí, jen se levý víko dotklo lehce asfaltu aniž by se cokoliv stalogoodsmile1.

LukinB6 (Člen)
04.08.2010 21:11:04

bbandit psal:

Cítím s tebou bigsmile Před obecenctvem jsem to teda nikdy nesložil.redface Ale ze stojánku se mi to už 2x nehezky povalit povedlo.idontknow

Já před skupinou našich černých spoluobčanů uklouz v Brně na mokré šalinové koleji a hodně rychle jsem zvedal a ujížděl. bigsmilebigsmilebigsmile

GSX1250FA
Kožak (Člen)
04.08.2010 21:14:31

tomsth psal:

No tak eště žes to nedojebal víc bigsmile..zaplať pánbůh

MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen)
04.08.2010 21:33:51

bigsmilebigsmilebigsmile koukám ,každej máme asi podobnou zkušenost bigsmilebigsmilebigsmile...když to čtu - vidim sebe bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
WenzelB6 (Člen)
04.08.2010 21:39:37

tak takybadsmile1 se přiznam, vloni sem zrovna potřeboval rychlo do křoviska..
zastavil.."vyklopil stojánek" a jak si pouštim motku na stojánek ..
no byl to zápas..rval sem statečně přes stehno..ještě byla horká holkabigsmile..
vodnesla to pussyspojková páčka..sem se naučil řadit bez spojky nahoru to skáčegood

Kukii (Člen)
04.08.2010 21:45:56

mě to spadlo, když sem si otvírala vrata a ona mi udělala hopla ze stojánku bo byla z mírného zkopečka smile1 uraženej konec řadičky, tak mi tam dali imbus a jelo se dál good asi každej byl už za pussy smile1smile1

tomsth (Člen)
04.08.2010 21:58:32

no vidim že nejsem zdaleka jedinej, kdo občas pobaví ostatní na svůj účet..ale asi mám talent na pády v nulový rychlosti před obecenstvem bigsmile..kdysi sem dvakrát za podobnejch okolností upažil takhle s čízou a pokaždý před divákama bigsmile

tomsth (Člen)
04.08.2010 22:02:35

Kožak psal:

..si taky řikám..spíš zaplať pánbůh za ty široký renthaly se širokejma závažíčkama..jináč by škody byly asi větší idontknow..takhle je to jen páčka hnutá na konci asi o půl cenťáku..jen kosmetika good

karlos100 (Člen)
05.08.2010 06:31:50

se vobčas zadaří,nobigsmilebigsmilebigsmile
taky už jsem měl párkrát namále,ale zatím jsem Bandasku vždycky v pazourách udržel..
To mne posiluje trauma z mládí,kdy jsem votáčel čízu mezi autama na place před hospodou a jak jí vedu a točím větvema,přepadla mi na druhou stranu a já po hubě za ní... Pochopitelně,čumilů tam bylo požehnaně,vzbudil jsem zaslouženej vobdivbigsmile
Z frajírka kokotem snadno a rychlebigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen)
05.08.2010 07:13:06

bigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kukii (Člen)
05.08.2010 07:32:25

karlos100 psal:

taky už jsem měl párkrát namále,ale zatím jsem Bandasku vždycky v pazourách udržel..
To mne posiluje trauma z mládí,kdy jsem votáčel čízu mezi autama na place před hospodou a jak jí vedu a točím větvema,přepadla mi na druhou stranu a já po hubě za ní... Pochopitelně,čumilů tam bylo požehnaně,vzbudil jsem zaslouženej vobdivbigsmile

goodbigsmilebigsmile

Luk (Člen)
05.08.2010 07:57:18

karlos100 psal:

jo, takle sem taky zapasil s triapuli...kdyz ti zacne padat na druhou stranu, to je svinctvobigsmile najednou mas kratky ruce, krucek si udelat nemuzes...bigsmile

loni na dovce v Italii pri tankovani...natankovano na bocaku, chtel sem jen popotlacit aby moh tankovat bracha za mnou, pri tom sem si skrtnul tim bocakem no a kdyz sem ji chtel postavit, hups uz mi lezela na stehne...prdel byla, ze sem na sedle mel helmu, ktera se hnula tak blbe, ze kdybych masinu narovnal, jumpne si to rovnou na beton.....masina...helma...kua, co tedidontknow
brachaaaaahelphelphelp
kua, vem mi tu helmu nebo uz to neudrzim!!! uffffgoodsmokin

a to je vse tadydadydadydadadabigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
faitík (Člen)
05.08.2010 08:52:47

Luk psal:
karlos100 psal:

jo, takle sem taky zapasil s triapuli...kdyz ti zacne padat na druhou stranu, to je svinctvobigsmile najednou mas kratky ruce, krucek si udelat nemuzes...bigsmile

loni na dovce v Italii pri tankovani...natankovano na bocaku, chtel sem jen popotlacit aby moh tankovat bracha za mnou, pri tom sem si skrtnul tim bocakem no a kdyz sem ji chtel postavit, hups uz mi lezela na stehne...prdel byla, ze sem na sedle mel helmu, ktera se hnula tak blbe, ze kdybych masinu narovnal, jumpne si to rovnou na beton.....masina...helma...kua, co tedidontknow
brachaaaaahelphelphelp
kua, vem mi tu helmu nebo uz to neudrzim!!! uffffgoodsmokin

a to je vse tadydadydadydadadabigsmile

a teď jim ještě řekni, jak si se chtěl vychcat a votáčel si se na 6-ti metrový silnici.... a nakonec sis to rozmyslelsurprised

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
XJelen (Člen)
05.08.2010 09:16:03

Pelhřimov, sjezd na parkoviště na náměstí po pravé starně, mírný svah, noha se nečekaně opřela níž než jsem čekal a voalá... klaun se válel na zemi a zbytek partičky se moh posrat smíchy bigsmile nejdebilnější poznámka kterou v tu chvíli můžeš slyšet byla "co děláš pičo!"bigsmile

Strýcfajtr !!!
vOjTaB6 (Člen)
05.08.2010 10:03:07

To si takhle jednou jedu s kamosem v Plzni po Americky, kamos vepredu na Africe Twin, ja za nim na banditu a dojizdime k mostu pres Radbuzu. Kamos mensiho vzrustu (nevim, proc si vul kupoval Afriku) jeste tesne pred mostem hodil mysku nejakymu pikapu a pak jsme zastavovali na semaforech. Na to moste sou koleje jak pussy ... po zastaveni jsem jenom zaslech nejaky zarvani a vedle pikapu se valel topcase... von si blboun nedal bacha a samozrejme proslap do ty koleje...

...taky lidi tleskali... bigsmile

Bandit rulezz!!!
fido (Člen)
05.08.2010 10:42:44

hm, já se teda taky natřu. Mě bandaska lehla půl hodiny před tím než si pro ni přijel kupec. Zlomená páčka spojky a odřenej padák a závaží. K těmto věcem dojde, když jednou rukou držíte motorku za prdel a druhou zavíráte dveře...už to nedělám.

bla...blabla...!
Loser (Administrator)
05.08.2010 12:13:05

fido psal:

hm, já se teda taky natřu. Mě bandaska lehla půl hodiny před tím než si pro ni přijel kupec. Zlomená páčka spojky a odřenej padák a závaží. K těmto věcem dojde, když jednou rukou držíte motorku za prdel a druhou zavíráte dveře...už to nedělám.

goodgoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Póla (Člen)
05.08.2010 12:32:09

ze stojánku to jsou sranda pády, tak akurát pro takovýhle diskuze....

První sezóna, první vyjížďka, první světla....a šla jsem i bez stojánku (už nechytám motyku jednou nohou, bo na to nemám výšku).
- Koldanova svatba to bylo podruhý....
- zastavení ve svahu potřetí. Motorka na stojánku stála rovně a při slézání jsme si lehly obě....ˇ

To jsou zkrátka zkušenosti....
Každy asik má tu svou skazku kterou se zrovna nechlubí a když tak po hodně dlouhé době až srdíčko a EGO tolik nebolí....

Smoula.koumak (Člen)
05.08.2010 13:54:02

WenzelB6 psal:

no byl to zápas..rval sem statečně přes stehno..ještě byla horká holkabigsmile..
vodnesla to pussyspojková páčka..sem se naučil řadit bez spojky nahoru to skáčegood

a to křovisko stihls? ...nebo už nebylo třeba? bigsmile

Bandit v lese :-))
Banditatom (Člen)
05.08.2010 18:26:22

prdel je když si člověk půjčí sajdkáru a pak sedne na jednu stopuredface no co co na křižovatce se páru lidí zasmálosmile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kožak (Člen)
05.08.2010 19:39:45

tomsth psal:
Kožak psal:

..si taky řikám..spíš zaplať pánbůh za ty široký renthaly se širokejma závažíčkama..jináč by škody byly asi větší idontknow..takhle je to jen páčka hnutá na konci asi o půl cenťáku..jen kosmetika good

No ale jesi chceš ty origo vjetve ...tak se tady eště válej bigsmile

MRDAT!!!
tomsth (Člen)
05.08.2010 20:12:09

Kožak psal:
tomsth psal:
Kožak psal:

No ale jesi chceš ty origo vjetve ...tak se tady eště válej bigsmile

tak je nech v klidu se válet..dybych náhodou vohnul ty renthaly (což se doufám nikdá nestane) tak se stavim..

kazan (Člen)
05.08.2010 21:34:35

Přesně něco podobnýho se mi stalo, když jsem dofrčel do garáže. Naštěstí jsem ji ještě udržel. Pot byl ale studený. Je dobré ten bočák mazat, aby šel hladce, jinak se mu nechce do nejzašší polohy a potom se rád vrací...............a buuuuuuuuuuuuum

Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
WenzelB6 (Člen)
05.08.2010 21:59:56

Smoula.koumak psal:
WenzelB6 psal:

a to křovisko stihls? ...nebo už nebylo třeba? bigsmile

tak to už je možná na jinou diskusi a jiný vlákno vohledně ega..esli už není založenýbigsmile
pravda je ta že svjerač nasrala hlavně ta spojková páčka a rozhod se
že už nebylo třebaass

osiris (Člen)
05.08.2010 22:06:05

...dávejte ji ležet rovnou cool

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tomsth (Člen)
05.08.2010 22:43:20

osiris psal:

...dávejte ji ležet rovnou cool

..to neni dobrej nápad..kdo se pak má takovou hloubku vohybat? a to nemám pořádnej beer mozol, zatim je tepřive ve výstabě bigsmile

gerrik (Člen)
06.08.2010 07:08:32

Ještě že člověk má přilbu, co? Ideální je i tmavý plexi, aby nebylo vidět do ksichtu bigsmile Já ji zatím nepoložil, doufám že budu vyjímka cool To bych asi nepřežil (že jsem ji odřel) a hlavně se svoji muší vahou ani nezvedl bigsmile

nicola.foxx (Člen)
06.08.2010 08:30:51

gerrik psal:

a hlavně se svoji muší vahou ani nezvedl bigsmile

Tak stohodle si fakt nedelej hlavu. Dyz ti spadne tak ses nasranej, hodis ji do podpazi a za hrubeho nadavani odchazis prycgoodbigsmile

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tomsth (Člen)
06.08.2010 09:08:55

nicola.foxx psal:
gerrik psal:

a hlavně se svoji muší vahou ani nezvedl bigsmile

Tak stohodle si fakt nedelej hlavu. Dyz ti spadne tak ses nasranej, hodis ji do podpazi a za hrubeho nadavani odchazis prycgoodbigsmile

to můzu potvrdit i s mojí postavičkou typu 'dvakrát přeloženej vítr' bigsmile..dal sem to zpátky na gumy tak rychle, že sem jí málem hodil zas na vopačnou stranu bigsmilebigsmile

XJelen (Člen)
06.08.2010 09:52:11

... adrenalin je pecka good po pádu to popadneš za vjetve a stavíš to jag horský kolo bigsmile

Strýcfajtr !!!
VikecB12 (Člen)
06.08.2010 10:02:57

XJelen psal:

... adrenalin je pecka good po pádu to popadneš za vjetve a stavíš to jag horský kolo bigsmile

Kua a já to tak dělám aji bez adrenalinu,je něco špatněsurprisedhelphelpbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
XJelen (Člen)
06.08.2010 10:54:52

VikecB12 psal:
XJelen psal:

Kua a já to tak dělám aji bez adrenalinu,je něco špatněsurprisedhelphelpbigsmile

zřejmě jiná zdravotní pojišťovna surprisedbigsmile

Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen)
06.08.2010 10:56:27

VikecB12 psal:
XJelen psal:

Spatne asi nedelas nic pane. Proste mas postavu na zabijeni vepru pesti do hlavy.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS