Nejsi přihlášen
plachtak 1978 (Člen) 07.08.2010 08:05:19 Offline |
rada ohledne suzuki gsr 600.
ahoj banditaci, date mi nekdo info o suze gsr600. moc se mi libi ale nic o ni nevim. jestli je to dzak jak nase bandasky atd...,vsem dekuji za nazor a informace.
tuk tuk, bud te radi ze jdu kolem...
Progear 650 (Člen) 07.08.2010 09:07:44 Offline |
Re: rada ohledne suzuki gsr 600.
Je to dobrej bajk, jestli se ti libi tak ho kup.. nema to moc spodek, ale v nizkejch to jede bez cukani, pekne... neco se začně dít tak od 9 tisic. brzdy, podvozek se nema cenu bavit, špica...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Bodlinka psal:Prodám ti svoje, rok 07, provoz 08. Najeto 20 rovnejch, se serviskou, prodáno v ČR. Voňafka.... Vejfuky Devil...
...Progýrovi ujeli nohy nebo sklamala antikoncepce???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
plachtak 1978 (Člen) 07.08.2010 11:15:25 Offline |
Bodlinka psal:Prodám ti svoje, rok 07, provoz 08. Najeto 20 rovnejch, se serviskou, prodáno v ČR. Voňafka.... Vejfuky Devil...
posles nake foto????
Progear 650 (Člen) 07.08.2010 11:27:40 Offline |
Filous psal:Bodlinka psal:Prodám ti svoje, rok 07, provoz 08. Najeto 20 rovnejch, se serviskou, prodáno v ČR. Voňafka.... Vejfuky Devil...
...Progýrovi ujeli nohy nebo sklamala antikoncepce???
woe....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
plachtak 1978 psal:Bodlinka psal:Prodám ti svoje, rok 07, provoz 08. Najeto 20 rovnejch, se serviskou, prodáno v ČR. Voňafka.... Vejfuky Devil...
posles nake foto????
nemám u sebe svůj komp, tak snad ti bude stačit tohle, zatím:
http://www.motorkari.cz/profil/B.o.d.l.i.n.k.a/
to Filous: nohy mu ujíždí pořád, ale profesionálně
posles nake foto????
nejlepsi je ten zaver, ale to nechci vubec rejpat...
...sam mezi jebkarema...
Bodlinka psal:plachtak 1978 psal:Bodlinka psal:Prodám ti svoje, rok 07, provoz 08. Najeto 20 rovnejch, se serviskou, prodáno v ČR. Voňafka.... Vejfuky Devil...
posles nake foto????
...tag to je cajk, ale pag mi je divný, že se chceš zbavit růžofky
Progear 650 (Člen) 07.08.2010 12:12:10 Offline |
Filous psal:Bodlinka psal:plachtak 1978 psal:
posles nake foto????nemám u sebe svůj komp, tak snad ti bude stačit tohle, zatím:
to Filous: nohy mu ujíždí pořád, ale profesionálně...tag to je cajk, ale pag mi je divný, že se chceš zbavit růžofky
Bo potřebuju nějakej litr abych ho měl až na zem....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
to Osiris: Gladius ne-e, leda by mu přidali koně navíc...
to Filous: tak zbavit ani nééé, proto žádné inzerce, spíš kdyby náhodně někdo jevil zájem... Božka je srdcovka, takže kdyby, tak rozhodně né za igelitku hrušek...
to Filous: nohy mu ujíždí pořád, ale profesionálně...tag to je cajk, ale pag mi je divný, že se chceš zbavit růžofky
...no ty vole, to je pán domu, prostěs řek: "mámo, uš sem dospjelej chlap, nutně potřebuju pořádnou motorku a páč na ni nemam, tag prodáme tu tvoji ...no nečum, tag to prostě je!!! " ...Nicola Fox by moch k tobje do učení ...vypadá jag skřítek ze skandináfský pohátky, ale má srdce válečníka
Filous psal:osiris psal:filousoj: gladius
......motorka pro bukvice, co vypadá jag vocumlanej bombon ...ale pravdou je, že je to děsně vovladatelný, to zas jo ...ale je to prostě hnusný
...jen můj dohad
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:...tag to je cajk, ale pag mi je divný, že se chceš zbavit růžofky
...no ty vole, to je pán domu, prostěs řek: "mámo, uš sem dospjelej chlap, nutně potřebuju pořádnou motorku a páč na ni nemam, tag prodáme tu tvoji ...no nečum, tag to prostě je!!! " ...Nicola Fox by moch k tobje do učení ...vypadá jag skřítek ze skandináfský pohátky, ale má srdce válečníka
to bych do něj neřek ale znám ho jenom z té dobré stránky a měl jsem to štěstí, že jsem ho nikdy nezažil nasranýho, jak se o tom tady tradují legendy
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 07.08.2010 14:30:05 Offline |
XJelen psal:Filous psal:Progear 650 psal:
Bo potřebuju nějakej litr abych ho měl až na zem.......no ty vole, to je pán domu, prostěs řek: "mámo, uš sem dospjelej chlap, nutně potřebuju pořádnou motorku a páč na ni nemam, tag prodáme tu tvoji ...no nečum, tag to prostě je!!! " ...Nicola Fox by moch k tobje do učení ...vypadá jag skřítek ze skandináfský pohátky, ale má srdce válečníka
to bych do něj neřek ale znám ho jenom z té dobré stránky a měl jsem to štěstí, že jsem ho nikdy nezažil nasranýho, jak se o tom tady tradují legendy
Tak to máš štěstí....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:XJelen psal:Filous psal:
...no ty vole, to je pán domu, prostěs řek: "mámo, uš sem dospjelej chlap, nutně potřebuju pořádnou motorku a páč na ni nemam, tag prodáme tu tvoji ...no nečum, tag to prostě je!!! " ...Nicola Fox by moch k tobje do učení ...vypadá jag skřítek ze skandináfský pohátky, ale má srdce válečníkato bych do něj neřek ale znám ho jenom z té dobré stránky a měl jsem to štěstí, že jsem ho nikdy nezažil nasranýho, jak se o tom tady tradují legendy
Tak to máš štěstí....
bojím se toho dne...
Strýcfajtr !!!
..ja nevim jestli je pro bzuky..vidim to jinak. Je fakt, že dole je to mrtfola, začíná se hejbat tak od 7tisíc. Na blbnutí a naučení když se drží pod krkem dobrá..Podvozek, brzdy a zbytek jasně OK. Zvuk i s laďákama nic moc, lepší je vybourat příčky v té krabici pod sedlem:) Vodí se jak kolo.
bla...blabla...!
plachtak 1978 (Člen) 08.08.2010 08:17:09 Offline |
dekuji vsem za nazor a info. zustanu jen u bandasky.
Marián psal:fido psal:malej Bkrál ne? S kvásnýma budíkama.
Podle mě gut z nahejch 6tek až na malýho Triumpha kterej je trochu jinde.no tys nam tady chybel...
nebudu to hnojit když sem to měl...
ale co sem napsal podepíšu... taky se hned všeho chytně kua..
bla...blabla...!
Stránky: 1